Zdôverila som sa priateľovi a on ma sklamal

5. jan 2023

Ahojte...možno to budete brat ako hlúposť, ale mam to na srdci tak chcem sa s vami poradiť. V práci som sa niečo dozvedela od kolegyni co povedal jeden kolega ( o mne a frajerovi), viem že si to nevymyslela, lebo nemala odkiaľ to vedieť jedine od neho. A ja som frajerovi povedala o tom a on napísal môjmu kolegovi ( ( to čo povedal bola úplná banalnosť). Mal nato kaslať. Ale chcela som frajerovi o tom povedať, keďže bývame spolu a dôverujem mu. Ale sklamal ma on napísal na facebooku tomu kolegovi. Ja nechápem, kde sa stratila dôvera. Zacal kričať namna ze mam mu dat jeho fb účet, ze ide mu napísať. Zobral si mobil, našiel si jeho meno a priezvisko a mu napísal. A v tej chvíli som mu povedala, že končím s nim. Urobil mi hanbu a dokázal mi to, že čo ja mu poviem tak ide rozkrikovať. Sklamalo ma to, na plnej čiare.

mimka1402
5. jan 2023

Takto tvoj príspevok nedáva veľmi zmysel, nechceš prosím napísať o čo sa jedná? Lebo takto to je ťažko pochopiť, minimálne pre mňa.

autor
5. jan 2023

@mimka1402 povedala som mu čo mi ta kolegyňa hovorila čo vedela od jedného kolegu

duduska25
5. jan 2023

Radsej to nakresli, ja tiez velmi nerozumiem.

ckocka
5. jan 2023

Ja som si to nakreslila a už to chápem.

emma2782
5. jan 2023

Fero povedal niečo Katke o Julke a Palkovi, Katka to povedala Julke, Julka to následne povedala priateľovi Palkovi a Palko napísal Ferimu

dzulli1980
5. jan 2023

No vidíš, zrejme to až taká banalita nebola, keď si si kvôli tomu rozbila vzťah ...

bekova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
5. jan 2023

@mimka1402 Ved uplne jednoduche 🤣😆Povedala mu co jej povedala kolegyna co jej povedal kolega o nich dvoch.. 🤦‍♀️ Nieco co povedala autorka o sebe a frajerovi tomu kolegovi a on si pustal hubu na špacirku nejaku “ banalitu.”

bajka16
5. jan 2023

Poviem ti to takto. Radšej si sadni. TVOJHO PRIATEĽA TO PROSTE URAZILO. Je to tak. A teraz choď k nemu a skús pochopiť aj ty jeho. Lebo vo vzťahu nejde len očakávať empatiu a dôveru, tam treba aj dávať. Lovu zdar.

autor
5. jan 2023

@bajka16 ale písať kolegovi ..dalo sa to vykomunikovat doma. Viem ze som urobila chybu, že som sa mu zdôverila s tym

kikinka123456
5. jan 2023

Na vine nie je on.. ale kolega.

bajka16
5. jan 2023

A? Jednoducho to zobral do rúk ako chlap a zastal sa sám seba a svojej priateľky. To s tebou doma nevykomunikuje 🤷🏻‍♀️ ináč viac by ma mrzelo, keby poviem mužovi niečo čo sa má dotklo a on by len kývol plecom. Dobre spravil, nemajú ťa v práci ohovárať za chrbtom. To tiež nie je fér.

taga
5. jan 2023

Ja si naopak myslim, ze ak to bola nejaka hlupost, tak naozajstny chlap by kyvol plecom a neznizil sa na uroven detinskeho ohovarania, zalovania a nasledneho nariekania ze ty zly bobak si o mne povedal nieco skarede (a podla autorky uplna hlupost)
Neviem, niekedy netreba byt na seba taky precitliveny, trosku sa treba obcas vzmuzit... a pre teba nech je poucenim nevynasat vase veci von... chybu si spravila najma ty

moonlight1210
5. jan 2023

Preco ti vlastne vadi, ze si to siel s nim vybavit, kedze o vas dvoch klebetil?

Hanbis sa pred kolegom, ze o tom vies?
Alebo ta kolegyna poprosila, nech nikomu nepovies, ze ti to prezradila? A to ti vadi? Ze teraz ona zisti, ze ty si ten slub nedodrzala?

ninka297
5. jan 2023

Podla mna sa tvoj frajer nezachoval spravne. Nema sa co montovat do tvojich “pracovnych vztahov”..to bolo z jeho strany detinske. Teraz ho akurat budu ohovarat v tvojej robote. Moj nazor.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kluska
5. jan 2023

no ved povedz o co ide , som zvedava 🙂 co mohlo tak nahnevat toho tvojho, ze si to chcel vybavit s tym kolegom hned? tvoj frajer tak bezne vybuchuje? alebo je dost ziarlivy?

mimka1402
6. jan 2023

@miadi No jednoduché alebo už spim, ale stále tomu nechápem. 😂 Šlo mi skôr o to o čo sa jedná, lebo ak vyletel kvôli blbosti ok. Ale ak to bolo fajn niečo extrémne vážne aj tak to nie je síce správne, ale vina je skôr kolegova. Ak sa jednalo niečo čo môže mu poškodiť povesť alebo chápeš.😀 Fakt som si to mala nakresliť asi.😀

katka700
6. jan 2023

@mimka1402 Pochopila som to tak, že kolega mal v práci blbé reči, ona sa doma posťažovala, priateľ muž činu jej chcel pomôcť, napísal cez FB jej kolegovi a ten teraz vyplakava inej kolegyni akí k nemu bol autorkin priateľ hrozný. Alebo je to úplne inak 🤣🤣🤣

vikiki29
6. jan 2023

Ty blaaaaho. Toto mi pripomenulo tie hádanky, že zvieratká na farme majú spolu XY nôh, z toho štvornohých je o XY viac ako dvojnohých, koľko zvieratiek je spolu? Tak a lám si hlavu 🤣🤣🤣

ukulela
6. jan 2023

Ty si sa s kolegom bavila o sukromnej banalite, kolega to vykvakal kolegyni, ty si sa stazovala frajerovi a on zhulakal kolegu? Zjavne to nebola banalita a frajet sa nasrdl, ze to kolega posuva dalej.... zrejme to bolo nieco citlive.

estrella5
6. jan 2023

Bez ohľadu na to čo to bolo, priateľove konanie by ma sklamalo... Ak sa s niečím partnerovi zdôverím znamená to, že mu dôverujem a očakávam, že to nebude impulzívne riešiť s mojim kolegom a nebude na mňa v afekte vykrikovať aby mu dám jeho fb... Očakávam, že ak má potrebu to tomu kolegovi povedať bude to konzultovať ako dospelý človek v kľude a v prvom rade so mnou (a prípadne hľadať kompromis ak by mu teda naozaj extrémne záležalo na tom, aby si to s tým kolegom vykomunikuje/me).. a nie, že bez môjho súhlasu bude písať MÔJMU kolegovi a ja mám potom znášať prípadné dusné prostredie v práci alebo ďalšie ohováranie alebo bohvie čo... Brala by som to ako podraz.. Proste by som čakala, že sa SPOLOČNE dohodneme na tom, či to teda necháme tak alebo či to chceme s ním komunikovať a akou formou atď.. Rozhodne by to nebolo pre mňa nejaké chlapské správanie na ktoré by som mala byť hrdá, že sa ma/nás akože zastal...

miadi
6. jan 2023

@mimka1402 Ja stebou uplne suhlasim je to tak napisane.. Podla mna autorka velmi dobre vie preco nebola konkretna co sa vlastne stalo aka to bola “ banalita.” Lebo chybu v prvom rade pravdepodobne urobila ona . Ze tomu cudziemu chlapovi povedala nieco osobne.. co sa tyka aj jej priatela. A Keby to naozaj bola banalita tak by nemala problem byt konkretnejsia. Cela story by potom davala zmysel .

dankamg
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bmolko
6. jan 2023

dieťa moje, pises ako na zakladnej a ten "velky" problem......

laska86
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sima234
6. jan 2023

Ak to bola banalita, tak to mohol ignorovať. Ak by niekto použil v takom prípade vulgarizmy na moju osobu, alebo mm, tak by som reagovala tak isto. Stále nevieme, o čo konrétne sa jedná. A nechápem prečo v tvojej robote niekto hovorí o tvojom priateľovi. Oni ho poznajú?

rony2255
6. jan 2023

V robote ťa ohovaral kolega. Ty si sa sťažovala priateľovi. Priateľ ako muž činu mu napísal a vynadal. A ty si sa rozišla s priateľom, preto že si ťa zastal. Tak si potom asi krava. Sorry, ale tvoj príspevok je taký domotaný, že pokiaľ nenapíšeš viac, bude vyznievať tak, že si blbá. Rozísť sa s priateľom preto, že sa tá zastal??? Bola by si radšej, keby máš doma chlapa, ktorému je jedno, že niekto na teba kydá?

katkine_terapie
6. jan 2023

Autorka: je jedno ci to bola banalita alebo nie, toto moze byt subjektivne, ale toto: "Zacal kričať namna ze mam mu dat jeho fb účet, ze ide mu napísať. Zobral si mobil, našiel si jeho meno a priezvisko a mu napísal." je velmi za ciarou. Poukazujte to trosku na to, ze priatel sa nevie ovladat a nerespektuje tvoje NIE, ignoruje tvoje sukromie (bez dovolenia vzal mobil a lustroval si v nom)...

tykat
6. jan 2023

"Uplna banalnost" ...predstavujem si tu banalnost ktoru o vas dvoch povedal kolega kolegyni a kolegyna tebe a kvoli ktorej tvoj frajer nasiel meno kolegu a nandal mu to cez FB... napr.
- ...keby som chcel tak ju aj tu pretiahnem lebo jej frajer ju zanedbava
- ...taka je blba ze ani nevidi ze ten jej vyprasi kazdu suknu co ide okolo
...takato nejaka banalita to bola?
Tesim sa na pokracovanie ako kolega zjazdi kolegynu a ona teba 😀