Zmenil sa

29. jan 2023

V marci som sa spoznala s jednym chlapom. Ja som koncila vysoku a on je uz po tridsiatke.
Zacalo to tym, ze sme k sebe mali blizko, tak padli nejake intimnosti, bozky a tak, ale na rovinu sme si povedali, ze sex bez vztahu nie. Nejako to upadlo do roviny blizsieho kamaratstva, nejako sme tie bozky obmedzili, teda skor ja som to tak chcela, lebo som si nebola ista, ci je to len hra a nechcela som sa namotat. No, braval ma stale na rande, vylety, ale obaja sme si to zadefinovali, ze radsej sa dlhsie spoznat ako vhupnut do niecoho so zlym koncom.

Stale mi pise, naozaj kazdy den, zacali sme spolu chodit cvicit, stretavame sa pravidelne asi tak 2x do tyzdna, vylety, kino, skratka nejaky program. Toto cele trva naozaj tak dlho. Posledny mesiac sa trosku zmenil. V porovnani s tou kamaratskou sferou. Zacal sa ma castejsie dotykat, len tak za ruku alebo objatie, pohladi ma po tvari, zacal mat take reci o buducnosti, ze ma stale zaujem, ale v praxi neprislo uz k ziadnemu blizsiemu kroku, nejakemu intimnemu, myslim bozk. Ani nejake vyznanie citov zatial a ja sa prva neodvazim...
Ja citim, ze sme si tym ak to nazvem, kamaratstvom, vytvorili k sebe blizsi vztah a viac si vybudovali doveru, ze ani jednemu z nas nejde len o sex alebo vyuzitie citov toho druheho, hoci na zaciatku sme sa trosku nechali uniest.

Ja som na vztah nechcela tlacit, ale teraz ked pocujem tie slova a vidim tie ciny. Bola som chora, vysoke teploty, prisiel sam od seba a staral sa o mna, pritom nemusel. Ak sa den neozvem, napise, ci je vsetko v poriadku alebo mi zavola, len tak.
Co si o tom myslite? O tej zmene? Prosim uprimne nazory 🙂

viestta
29. jan 2023

To neviem co je za moda, alebo ako to nazvat, oznamovat, ze "uz sme vo vztahu"? Tak alebo ste sa niekde posunuli a podla toho sa zariadite alebo ste sa neposunuli a nechate to tak. A vyznanie citov? No vyznat sa da kadeco, aj laska ale o skutocnej laske hovoria ciny, nie slovne deklaracie akehokolvek vyznamu.

thereisabear
29. jan 2023

Normálne spolu chodíte, neviem, prečo špekulujete.

jenn7
29. jan 2023

Ku vam dvom musi niekto prist a povedat "vy spolu chodite!" inak sa budete hladkat dalsich 5 rokov. Sorry ale po roku kamaratstva by mi bolo uz davno jasne ci budeme len kamarati alebo bude z toho vztah.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sashabb
29. jan 2023

@jj298 to s tým FB je myslené vážne?

h2
29. jan 2023

@viestta Presne to som chcela napísať. Že ja neviem, či som už stará, alebo čo, ale teda v žiadnom zo svojich vzťahov sme si nikdy nijako nedefinovali, že teraz sme ešte len kamaráti a od teraz sme už oficiálne vo vzťahu. Keď sme sa stretli párkrát, tak už sme to brali, že spolu chodíme. Neviem si predstaviť chodiť s niekým od marca minulého roku, na rande, do kina, na výlety... a nevedieť, či sme, alebo nie sme vo vzťahu. 🙃

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
29. jan 2023

Podľa mňa ste sa mohli nechať na začiatku viac uniesť, príliš to analyzujes, to je zabijak lásky.

veronikaszabova
29. jan 2023

@jj298 fakt ten FB? Ja som s mojim 17r a na FB s nim nie som vo vztahu 😂😂

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
29. jan 2023

Hmm, nuž mne to príde, že on by aj rád niečo viac, lenže čaká nejak na teba, kedy teda už bude môcť byť z toho kamarátstva viac - ty si to totiž na začiatku stopla. Ja by som mu asi nabudúce jednoducho povedala, že neposunieme to už ďalej? Napríklad by si ma mohol pobozkať... 😄. Držím palce, nech to fičí 😉.

zorana999
29. jan 2023

Môj názor je, že keby som chlap, už ma to dávno prestane baviť a skúšam inde 😉 chalan ma božiu trpezlivosť...

roja01
29. jan 2023

Ja si myslim, ze vacsina zien je ochotna zacat intimne zit s muzom ihned, ako sa spoznaju. Muzi, ktori su na urovni ak hladaju vazny vztah naopak chcu zenu, ktora si vazi sama seba a chce sa najskorej presvedcit, ci muz stoji za to, aby sa s nim zblizila. Takze tak.

mira0611
29. jan 2023

Autorka to co viem, ani jediny chlap, nebude s tebou travit vikendy, brat ta na vylety, nebude sa o teba starat, ak nechce vztah.
Keby chcel len sex to by ho po 2 vikendov preslo a siel by po inej.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
blondtana
31. jan 2023

Ľudia, ja mám za to, že keď s niekým randím, tak už spolu chodíme, jediné na čom by ste mali do budúcnosti stavať, či sa zoberiete a budete mať deti...jasné, nie vždy vzťah výjde, ale teda chodenie nie je nemenný záväzok, ktorý by bol naveky a trebalo ho vyskúšať 🤦‍♀️