Ako ste sa zoznámili?

katachi
31. dec 2021

Ahojte, vopred upozornujem ze som muz. Ospravedlnujem sa ze pisem na forum pre mamicky ale zaujima ma nazor hlavne zadanych zien.
Ide o to ze som v najlepsich rokoch (31), sportujem, nepijem, nefajcim a snazim sa byt naozaj dobry clovek. Aj tak sa mi ale nedari najst si partnerku. Nechapte ma zle, nie som ziadny zufalec, dokazem v pohode zit aj sam. Zaujimalo by ma ako ste sa dali dokopy s vasimi partnermi? Oslovili vas? Vy ich? Ja sa totiz nikdy nevnucujem zenam, neflirtujem a tiez mam malo sebavedomia co sa tyka mojho vyzoru. Nemyslim ze som atraktivny. Na zoznamkach nie som a ani neplanujem ist, tie mi akurat zrazia sebavedomie este nizsie.
Vopred dakujem za reakcie.

liljana
31. dec 2021

Prejdi si par prispevkov a zistis, ze dnes maju rovnaky problem aj zeny. V dobe rusok a lockdownov nie su prilezitosti sa stretavat a stretnut niekoho noveho normalneho .

davida
31. dec 2021

My na jarmoku,sedeli sme s babami pri stole, vsetko okolo bolo narvane a on isiel s kamosom a kedze volny kusok bol len pri nasom stole, tak si prisadli a uz pri nas ostali do rana a on mne ostal na krku doteraz😁

pininka1
31. dec 2021

Teraz je to ozaj velky problem. Ja som sa s mojim muzom pred 20 rokmi zoznamila na Pokeci. Lenze vtedy to este bola len zoznamka. Teraz uz vacsina hlada nieco ine. Kazdopadne by som v tejto dobe riesila aj moznost ist cez zoznamky

denden77
31. dec 2021

my sme sa zoznamili tiez na pokeci 🤷‍♀️😁

sima338
31. dec 2021

A ty si myslíš, že na tých zoznamkách sú perfektné dokonalé ženy, čo majú právo ťa ponižovať za vzhľad? Nie. V dnešnej dobe by som sa naozaj nebála skúsiť zoznamky, už dávno neplatí, že je to pre zúfalcov alebo takých, ktorých nikto nechce. Na zoznamkách sú aj ľudia, ktorí hľadajú seriózny vzťah, lásku, životného partnera, jednoducho človeka do života, lebo je doba aká je, je málo akcií, ľudia pracujú z doma, nechodia do práce ako predtým a kolegyne/kolegov vidia maximálne na ZOOM meetingu. Takže tak. Zbytočne sa obávaš tej zoznamky, môžeš tam nájsť nejakú sympatickú kočku, nemusíš...záleží.

sivana09
31. dec 2021

Podla mna by si nemal odmietať zoznamky. Jasne ze vacsina ludi je tam mimo, ale to plati aj v realnom zivote. A v kazdej skupine ludi sa daju najst aj taki, ktori ti sadnu.
Podla mna dve najlepsie miesta, kde sa da zoznámiť:
1. Praca
2. Zoznamka

tara42
31. dec 2021

Ja tiež na zozname, konkrétne badoo ale išla som tam z nudy, nie pre to aby som niekoho hladala a bum, uz ťaháme 10 rok a mame malu dcerku. Lepšieho partnera by som nenasla.

birika
31. dec 2021

tak ja som mojho omylom zhodila na stavbe z rebrika - a hned si ma vsimol 😝

janetinka27
31. dec 2021

@katachi vyjadrujes sa ako normalny slusny muz. ked si sa pytal, ako sme sa s muzom zoznamili, bolo to prave na zoznamke.
ale mala som aj ine zoznamenia - napriklad v praci, raz to bolo na inzerat na internete a potom uz len zoznamka - s prvym som bola iba na jednom rande a druhy je moj manzel. vela ludi zoznamky zatracuje a naozaj sa tam clovek stretne so vselicim, ale ja som si tam pisala aj so slusnymi chlapcami.
napriklad osobne som cestovala 10 rokov vlakom, dochadzala autobusmi, nejaki chlapci sa mi pacili, ale nikdy ma neoslovil ziadny z nich. a urcite neboli zadani, mozno len hanblivi, mozno stacilo urobit prvy krok. ja som ho nikdy neurobila, teraz som uz starsia, pracujem s ludmi, uz by som sa osmelila, hlavne ak by som odpozorovala, ze je to nejaky slusny clovek (clovek si vo vlaku vselico vypocuje :D)

janetinka27
31. dec 2021

@katachi aha a este to som chcela povedat, ale uplne som zabudla - lebo to nepovazujem ako za "vadu". pises, ze podla teba nie si atraktivny. podla mna ano, paci sa mi tvoje vyjadrovanie. atraktivita nie je vzdy len o vzhlade, zena vnima (podla mna) muza skor v celku, nepozoruje mozno tak jeho konkretne casti. mne sa na muzovi pacil usmev a vselico, tak celkovo, to nebolo, ze ma nejaku peknu postavu, vela sa smial a robil same trapasy (ale on tvrdi, ze si na ziadny trapas v zivote nepamata) 😂

sense
31. dec 2021

V práci, z bežnej konverzácii "o počasí" bolo pozvanie na kafe,... Potom na druhé a potom... To už išlo samé...

katachi
autor
31. dec 2021

Dakujem vsetkym za odpovede 🙂

liz_lemon
31. dec 2021

@katachi oslovil ma v MHD, ale boli sme obaja velmi mladi, on mal len 17, ja 20, takze v tom veku, odvaha nechyba, kazdopadne sme doteraz spolu

elizabet173
31. dec 2021

@katachi ja by som tie zoznamky až tak nezavrhovala, poznám viacero šťastný h párov, ktorí sa tam zoznámili, veď vyselektuješ ženy, o ktoré nemáš záujem a v tejto dobe, ktorá zoznámeniam nepraje, tam určite budú aj také, ktoré majú rovnaké pocity ako ty. My sme sa zoznámili pri športe, oslovil ma on, prehodili sme zopár viet, pozval ma na kávu, išli sme asi o týždeň a zistili sme, že si máme čo povedať a máme veľmi podobné názory na život a záujmy. Mali sme obaja o dosť viac ako ty.

ivkazba
31. dec 2021

Môj aktuálny partner je môj bývalý klient, asi 3 roky sme sa stretávali každý druhý týždeň a nikdy ma nenapadlo, že by ma zaujímal ako chlap. Takže kto vie, možno ženu svojho života už dávno poznáš, len o tom neviete ešte. 😉 Ex som spoznala na Badoo. Inak píšeš, že športuješ. Ja som mala obdobie, kedy som veľmi aktívne cvičila vo fitku a chodievala som korčuľovať. Tam som sa často a úplne bežne s niekým dala do reči. Takže šport je ideálna záležitosť na zoznamovanie.

olivia1425
31. dec 2021

@katachi na pokeci
Pred 11 rokmi 🙈 myslim, ze inak by sme sa nikdy nestretli kedze on bol z mesta 50 km odo mna
Nezatracuj zoznamky 🙂 drzim ti palce nech najdes co hladas

nwnw
31. dec 2021

@katachi v praci

alchemilkazltozelena
31. dec 2021

@katachi aj my cez pokec 😅 rok 2010.. nezatracuj zoznamky, ak si normalny a nie si uchyl, nejaka v pohode baba sa tam urcite najde 👍😊

nerya
31. dec 2021

Pokec 🤷

mihulam
31. dec 2021

Myslim ze aj tu by sa dalo. Roky tu sledujem ze vela ludi ma ten isty problem, nerozumiem preco nezriadia na MK zoznamku, je tu vela slobodnych mamiciek a je to stranka ktora ma dodnes nejaku tu doveru v ludoch co napr pokec a pod uz stratili. Ja ti odporucam si tu pridat fotku a tym uz nejake zeny vyselektujes. Po precitani tvojho prispevku je mozne ze ti pride nejaka sprava od zien ktoré riesia podobny problem a chcu sa zoznamit. Co by som ti neodporucila je vela podmienok,,, zivot ti aj tak privedie taku do zivota aku potrebujes 🙂
Inak este ma napadlo ze znami , priatelia zvyknu dohadzovat. Tak sa im skus opatrne zverit ze si niekoho hladas....
Prajem vela stastia.

marca12
31. dec 2021

My sme sa nahodne zoznamili,bol to kamarat mojho kamarata a raz som s nimi isla von.... Zoznamky ja neuznavam,ale v tejto dobe je tam aj vela normalnych bab. Ludia nemaju prilezitost sa zoznamit,tak su tam. Najdi si serioznu zoznamku,nie pokec to je fakt odpad,aj ked verim,ze par normalnych sa tam najde,ale ci ti stoji cas za to,aby si sa prehrabal a nasiel aspon jednu normalnu.

trojnasobnamama
31. dec 2021

My sme sa zoznamili na diskoteke,ale bolo to pred 20timi rokmi.Teraz asi len zoznamka najme v tejto dobe.Drzim palce a urcite s takym sebavedomim ako mas ty to nepojde lahko.Poznas ten vtip ze farar sa pyta Deža .Dežo prečo si beries taku škaredu ženu?A Dežo nato :,,Pan farar vezmite si moje oci a uvidite aka je pekna"tak aj ty nezabudni ,ze krasa je pre kazdeho niečo ine.

roobett
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
31. dec 2021

Ono je to taký nepísaný zákon schválnosti 😏. Keď hľadáš a túžiš niekoho milovať,akoby ťa všetci všetko zrazu obchádzali 😄. Ale keď to prestaneš moc riešiť, začneš si užívať slobody,odrazu ,,zakopneš" aj o svoju budúcu polovičku 😉. Toto asi funguje vo všetkom,nie len v láske . U mňa aspoň .

mamamasama
31. dec 2021

Prvy bol z pokecu. Potom dalsi na vysokej skole. Dalsi ma zbalil vo fitku a po nom bol dalsi. Ten bol po znamosti, brat kamaratky a muza som stretla v praci. V jeho praci. Kazdy pripad uplne iny. Raz som chlapa oslovila ja, inokedy oni mna. Najidealnejsie je chodit co najviac medzi ludi. Mat konicky.

kamatopo
31. dec 2021

@katachi na pokeci. Z recesie som bola na sex zoznamke😂😂😂že sa aspoň zasmejem keď som doma. No a už sme spolu 13 rokov🙈👍

nikaj
31. dec 2021

Na teletexte mal inzerat. Manzelia 15 rokov a dve deti😉😄😀

ibajaanikiny
31. dec 2021

@katachi my sme sa poznali z cias nasich mladi,sme z rovnakeho mesta,potom sme obaja odisli,kazdy inde a po rokoch mu vyhodilo navrh na priatelstvo na fb. Napisal a nejako bum bac,uz mame aj babo🥰ty si inteligent,len sa nezhadzuj,zeny,teda aspon ja,maju/mam rada zdravo sebavedomych ludi. Urcite sa najde zena,pre ktoru atraktivny si a aj budes,pre kazdeho je atraktivne nieco ine,tak nezufaj a nezhadzuj sa,najma pri zenach. PS: skus zoznamku,nikdy nevies🙂

dominidi
31. dec 2021

My tiez na pokeci, ale teda dobrych 11rokov dozadu 😀

jaja20
31. dec 2021

Kamarát ma zavolal na chatu a tam sme sa zoznámili. A sme spolu už vyše 21 rokov 🙂