Čo kúpiť 37-ročnej sestre na Vianoce?

4. nov 2023

Ahojte neviem čo mám kúpiť mojej sestre :/ je to náročné, keďže nemáme ani veľa peniažkov chcela by som poprosiť či nemáte nejaké nápady, čo by sme jej mohli dať.
Oblečenia má veľa a čo sa týka kozmetiky to tiež..

majlo1234
4. nov 2023

Opytaj sa jej. My sme si dali tento rok budget na 30 eur medzi surodencami, vsetci sme dospeli a vsetko mame, takze naozaj si kupujeme drobnosti-dobru knihu, smiesne ponozky, vonavu penu do kupela, nejaku lvalitnu kavu/cokoladu/vinko/voucher na masaz

kkovacovak
4. nov 2023

A prečo si dávate ako dospelí darčeky na vianoce? Vianoce nie sú o darčekoch ale o trávení času spolu. Minimálne ak ste už dospelí. Ešte k tomu keď na to nemáte peniaze a ani neviete čo by ten druhý chcel. U nás si nikto v rodine nedáva ako dospelí darčeky a aj deťom dávajú len rodičia a babky. Veď haraburd má každý doma dosť.

jonnie
4. nov 2023

Prečo si neulahcit život? Načo darčeky dospelým? Zrušené, kupuje sa len deťom, aj to nie každý kúpi. Jednoducho, niekto ma už dospelé deti, niekto malé. Pubertakom to ide ťažko, ale nič svetové nakupujeme.

tanyag
4. nov 2023

@kkovacovak presne, u nás sme to celkom zrušili, dokonca ani rodičom nekupujeme a ani oni nám, ja kupujem svojej dcére, súrodenci svojím deťom, od starých rodičov nič a sme všetci spokojní 😉

vakatko
4. nov 2023

Kúpila som sestre krásny čajník so šálkou a podšálkou + sadu bylinkových čajov.
Veľmi sa jej to páčilo. Keramický alebo Porcelánový ??
V Sekulskej keramike si môžte vybrať aj dekor alebo ručné maľovanie.

dadagabikova
4. nov 2023

Ja osobne dávam sestrám tričko s vianočnou tematikou a ešte asi nejaké ponožky dokúpim,alebo šampón.A ja mám práve 37 a chcela by som difúzer 🙈.

bibina32
4. nov 2023

My sa so sestrami dohodneme max do 20e. A pošleme si link, čo chceme. Župan, deku, poháre na víno, kulmu, fén, mop, nože.

kikushaa
4. nov 2023

My s bratom sme sa uz davnejsie dohodli ze si darceky davat nebudeme. Sestre by som dala max vianocne ponozky. Pripadne sa jej opytaj co male by si priala.