Pobyt v kúpeľoch, alebo kávovar ako dar k 60-ke?

vikusjk
28. júl 2020

Žienky, mama bude mať 60 a chce umývačku. Super osobný darček, ale ok, dostane ju. Ale ja by som aj niečo iné, dumem, či pobyt v kúpeľoch, resp. poukážka na pobyt na budúci rok, a termín a procedúry si vyberie sama. Kúpele jej robia dobre na boľavé kolená, aj si oddýchne od večnej práce a od záhrady, ale zas do kúpeľov aj chodieva, čiže to nie je také, že nový zážitok. Alebo ma napadol kávovar, čo nie je až taký osobný darček, ale bavili sme sa, že taká káva je najlepšia a dosť okukovala ten môj. Nie je to ale blbosť, dať k 60 kávovar? Čo si myslíte? Prípadne dajte tip, čo ste kúpili vašej mamine vy? Ďakujem 🙂

h2
28. júl 2020

@vikusjk Vôbec to nie je blbosť, hlavne, ak vieš, že by ju potešil. No a ak už dostane umývačku, tak už viac naozaj netreba. Ak Ťa láka aj poukážka do kúpeľov na budúci rok, tak to jej zase dáš na ďalšie narodeniny, alebo na Vianoce.

miskaradko
28. júl 2020

@vikusjk urcite zasluzeny iddych dopriat. Nech si dopraje to,co jej chyba...pobyt v kupeloch👍👍👍👍👍

sara07
28. júl 2020

kúpele

vikusjk
autor
28. júl 2020

@h2 myčka nie je dar, ktorý jej chcem dať na narodeniny, dám jej ju proste lebo ju chce a potrebuje, v živote ju nemala. Čiže by si bola za kúpele? Aj mne s mužom sa celkom pozdávajú, aj keď chodí každý rok, ale je to aj zdraviu prospešné, tak asi lepšie, ako kávovar. Ten jej môže doniesť Ježiško ;)

vikusjk
autor
28. júl 2020

Až keď si to takto po sebe prečítam, tak hneď vidím, že kúpele sú ozaj lepší nápad ;) Ďakujem baby 🙂

h2
28. júl 2020

@vikusjk Tak ja som myslela práve ten kávovar. 😂 Ale myslela som si, že aj umývačka je dar.