Poďakovanie zosnulému otcovi v deň svadby

21. feb 2022

Ahojte, chcem sa opýtať na váš názor alebo sa poradiť .. v máji mame svadbu .. sobáš na úrade pri svedkoch a obed s rodičmi , žiadna zábava .. no a ide o to že otec mi zomrel minulý rok v auguste a že sa patrí mu dať na hrob kvety pred sobášom . Keďže nemá ešte spravený pomník stále sú tam vence na napadlo že by som dala do dreva vypáliť niečo že Dnes som nevesta zajtra budem manželka ale navždy budem tvoja dcéra , alebo nejako to ikebanu dať spraviť s tým . Také poďakovanie .. je to čudné dať na hrob ? Alebo čo by ste mi poradili ? Ďakujem za každý názor .

natalushka
21. feb 2022

U nas je taky zvyk,ze ked chyba jeden svadobny rodic,tak sa mu nesie kytica na hrob..tak preco nie🤷‍♀️Ako pekne pripomenutie a podakovanie”tam hore”.

bruneta880
21. feb 2022

Nie, nieje to vôbec čudné, je to pekné a pekné je aj to, že ste mali s otcom taký vzťah, že to tak cítiš ❤

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pbra40
21. feb 2022

Aj ked som nasla svojho princa, stale budes pre mna kral ❤

petulda333
21. feb 2022

Aj u nas sa nosia kvety na hrob rodicov,ak teda niekto uz nema. Ak to tak citis,tak to tak urob. Nic zle na tom nie je.My mame svojich,ale ja som chcela vzdat uctu tym zosnulym,zvlast mojej milovanej babke. A tak som vytlacila fotky starkych a vlozila do srdiecok a dala na svoju svadobnu kyticu.

andreatytler
22. feb 2022

Vobec to nie je cudne. Velmi pekne, ale mysli na to ze to drevo sa vonku asi znici a budes to musiet aj so zvadnutou kyticou vyhodit. Ak ti to nebude vadit, tak smelo do toho. Ja som mala kyticu so zltych ruzi (oblubene kvety mojej mamy). Mali sme ju v kostole na piedestale a farar pred sobasom verejne vysvetlil co ta kytica znamena. Potom sme ju doniesli do haly a potom som ju darovala majitelke haly, lebo sa jej velmi pacila.

ivuska00
22. feb 2022

Určite naňho nezabudni 🙂 Ja som tiež vo svadobných šatách niesla na hrob kyticu...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luci_ba
22. feb 2022

je to krásne, spravte to tak 💓

minutka
22. feb 2022

Krasne. Aj s venovanim

ankare
22. feb 2022

Je to krásne... Ale takéto veci sa nerobia preto, že sa patria, ale preto, že chcem a cítim to tak. 🙂 Je to krásne gesto, ocino sa isto z neba z Teba teší. ❤️