Mŕtvy hraboš pod ikebanou

nicoll10
31. okt 2021

Ahojte, neviem s kým sa mám poradiť o mojom dnešnom zážitku, tak skúsim tu😉. Bola som s mamou aj deťmi doobedu odniesť na hroby ikebany a zapáliť sviečky.
Po príchode sme zistili, že niekto nám dal na jeden hrob starú vyblednutú ikebanu. Rozhodli sme sa ju vyhodiť a na jej miesto som dala tú svoju. Po rozhrabaní kamienkov aby sa ikebana nevyvrátila, (máme otvorené hroby, na ktorých je gotextília a vrstva štrku) som pod tou ikebanou našla mŕtveho hraboša poľného. Je čudné, čo tam robil, lebo oni predsa žijú v zemi. Ešte mi napadlo, či ho tam niekto nedal, no ale prečo by to niekto robil? Čo tým sledoval?
Možno len robím z komára somára, ale skúste mi povedať váš názor. Poprosím slušne vyjadrenia, nechcem tu vyvolávať konflikty 👍Ďakujem

PS: toho hraboša som vzala pomocou sáčika na ruke a vyhodila do kontajnera aj s tou ikebanou.

karhu
31. okt 2021

pribuzna nasla nedavno na hrobe pod umelym plastovym travnikom spiaceho ziveho hada..znamena to, ze prirode je jedno ci je to hrob, ci stara stodola alebo smetisko..
vas hrabos si pp pod ikebanou nasiel miesto na posledny odpocinok😇

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariaveronikag
31. okt 2021

súhlasím s oboma názormi vyššie...hraboš sa tam dostal sám a neprežil. Nie je za tým nič iné.

andrea_82
31. okt 2021

My sme kedysi na svokrovom hrobe nasli zahrabanu sliepku. Proste si ju tam nejaka kuna schovala na neskorsie casy. Urcite by ma ani nenapadlo, ze ti to tam niekto naschval podstrcil.