Nevlastné deti - macocha

vierkal
26. aug 2016

baby aké máte skúsenosti s nevlastnými detmi - staršími ?

janickacrazy
27. aug 2016

@vierkal Čo je to podľa teba staršie? Ja mám skúsenosť s dvomi dievčatami od 4 do 13 rokov a s jednou to bolo úplne super, rozumeli sme si, mali sme sa rady a tá druhá ma zase nemala moc rada, ona bola tatinkov miláčik, takže tak to bolo u nás.

vierkal
autor
28. aug 2016

@janickacrazy 15 a 24 rocny chalani pred rokom to bolo este ok ale teraz katastrofa. sudili sa o 15 rocneho striedava starostlivost a starsi syn chodi k nam tak ako mladsi aj ked je uz 24 rocny musi mamine prikazi plnit. nevedia sa o seba sami postarat a ked som ich k niecomu chcela priucit bola som ja ta zla. maldemu 15 rocnemu som odmietla robit desiatu s tym ze nech sa to nauci sam , priatel mu to ukazoval kazdy druhy tyzden rok ako sa torobi a vzdy to dopadlo tak ze desaitu robil priatel a on stal s rukami v o vreckach a lebo kukal mobil a dopadlo to tak ze ked mu priatel nespravi tak ide radsej bedesiaty do skoly. a to nehovoirm o jedeni ked sme kdesi prec cakaju dokym sa nevratime aj ked je vecer uz cakaju dokym prideme nalozime a zohrejeme nedokazu to a mna ide porazit ze nieco ich chcem naucit a som ta zla. !% rocny mi zahlasil ze jeho mama stiha vsetko a tak po roku ma presla trpezlivost a urobila som hrubu ciaru. nech sa stara priatel ked ma na to nervy . ocividne jeho ex ide cez chlapcov po nas zneprijmenuje nam zivot a teraz toboz ked mame male mimco a chalpci su tak sprostucky ze robia to co im ona povie. starsi robil promocie a rozhodovala ona kto pojde a kto nie a mlady posluchal . myslim si ze to neni normalne ale uz sa nestaram len ma to trapi. proste ich mam je u mna unikat zla.>||||||

vierkal
autor
28. aug 2016

@janickacrazy a to nehovorim o hygiene a upratovani izby cele zle.

janickacrazy
28. aug 2016

@vierkal Takže toho 15ročného máte v striedavke? No ja by som mu desiaty rozhodne nerobila, to isto nie. Ved nech je hladný. Ja mám 16ročného syna a desiaty si robí sám. No musím ti povedať, že je jediný!!! z celej triedy, ostatným robí mamička, takže si to vieš predstaviť aspon, že ako tie mamičky decká rozmaznávajú. Ja mám tiež aj malé bábo, takže ja nemám čas ráno ešte aj desiatu robiť. Pozri sa, ty nie si ich matka, kašli proste nato, nech si ich ona vychováva ako chce. Takí veľkí si musia naložiť a zohriať jedlo, inak proste budú hladní, hotovo. Moj si tiež sám zohreje v pohode. A tvoj manžel ak chce okolo nich obskakovať tak ho nechaj, to nie je tvoja starosť. Ty sa staraj o seba, o bábo a o manžela. Ked majú bordel v ich izbe tak nech majú, ja by som takým veľkým neupratovala, moj 5ročný si upratuje sám hračky každý večer pekne. Viem, že ta to štve, ale asi veľa s tým neurobíš.

vierkal
autor
29. aug 2016

@janickacrazy no sak to hej uz nerobim nic ani neperem im veci ked mi mlady povedal ze ich mama stiha vsetko tak nech im aj pere.no aj by som tu izbu ani neupratovala len ked mame navstevu tak nik iny sa nehambi len ja za bordel oni tu niesu tak ci chcem ci nechem musim vetrat a upratat ked idu domov zakazdym . okno nevedia otovrit a o perinach nehovorim to nevedia ani upratat . asi som blba ale myslim ze tak dospeli chalani by mohli si veidiet otovrit okno rano aspon a periny upratat. nuz musim to dako vydrzat keby som mojho nelubila tak im zbalim veci a vyhodim z domu hned. len som nevedela ze to bude po rokoch tak tazke. ja mam este dceru 16 rocnu a sere ma hlavne to ze ona koli nim sa netesi domov do vlastneho domu a izby. maich plne zuby a ja som na vaskach.

bleblu
7. sep 2016

Myslim si , ze v pripade, ked ide o "velke" vlastne a nevlastne deti, najhorsie, co moze byt je striedava starostlivost, ja by som na priatela tlacila aby boli deti zverene vylucne matke a upravil sa styk s detmi s otcom.