"Kvapky lásky"

19. máj 2023

Ahojte, mám na vás otázku ohľadom sexu. Pýtam sa seriózne vážne, tak by som poprosil aby ste si nerobili z toho srandu. Mám 25 rokov a už rok aj 2 mesiace mám frajerku, všetko nám klape na jednotku. No pri sexe to ja neviem dotiahnuť do konca. Frajerku dokážem uspokojiť ale čo sa týka mňa, neviem väčšinou prísť do finále (nie je to tak úplne vždy, ale väčšinou áno). Minule som skúsil začať bez kondómu a cítil som sa oveľa lepšie a bolo to proste bez toho 100x citlivejšie ako s ním, čo je logické. No potom som sa dočítal, že z "kvapiek lásky" sa dá vraj tiež otehotnieť. Nechcem, aby kvôli tomuto problému moja frajerka začala brať antikoncepciu, to by bolo odomňa nefér, to radšej ja budem naďalej používať kondóm aj s tým, že neprídem do finále. Ale chcem sa vás spýtať, či z toho "pred ejakulátu" tiež môže otehotnieť alebo to nie je pravda?

rebeka7501
19. máj 2023

Áno, môže.

zuzikak
19. máj 2023

ano moze otehotniet. Ak nechces aby brala antikoncepciu ona, mozno skus iny druh kondomu - nejaky tensi ? (mozno ti nevyhovuje ten). A neboj - casom aj vrchol pride a aj s kondomom. Naviac pozor - ani antikoncepcia nie je 100%-na. Staci ak bude mat napr. hnacku alebo nejaku inu virozu prip. si pomyli dni a 1 den si neda a uz mas ucinok tabletky znova o nieco nespolahlivejsi.

autor
19. máj 2023

@rebeka7501
@zuzikak

Ďakujem vám za rýchle odpovede. Snáď máte pravdu, lebo nie je to pre mňa moc príjemné keď vidím že frajerke už stačilo a ja by som mohol pokračovať kľudne ďalších 20 minút 🤦🏻‍♂️ Skúsim iné kondómy, už som nad tým premýšľal

mirkava
19. máj 2023

Môže, ale je tam nízka pravdepodobnosť.

ankare
19. máj 2023

Pozri, my väčšinou s mužom praktizujeme prerusovanu súlož a mám dve plánované deti, sme spolu 18 rokov. Za mňa je veeeelmi mala pravdepodobnosť takto otehotnieť. Skôr, keď muž neskoro vytiahne, stane sa problém.

katarinaba
19. máj 2023

@mirkava
@ankare to snad nemyslite vazne toto odporucat ako formu antikoncepcie. Mlady chalan "bez praxe" - mala pravdepodobnost, ale predsa je. Budete vy potom to dieta vychovavat?

@autor - inak su aj ine formy ako ty mozes prist k vyvrcholeniu. Ked uspokojis partnerku, tak mozes dat dole kondom a moze ta uspokojit rukou. Existuje aj oralny sex, pre odvaznejsich aj analny sex. Skus sa s nou porozpravat, vysvetlit jej a skuste nieco nove. Co sa bude pacit vam obom.
Kazdopadne prerusovana suloz nie je antikoncepcia. Tu mozu pouzivat pary, ktore v pripade, ze z toho vznikne tehotenstvo, nemaju problem dieta vychovat. Aj ja som tak s exom fungovala cely zivot, ale my sme boli nastaveni tak, ze ak, tak to nie je problem. Kym nebudete obaja takto nastaveni aj vy, tak tuto metodu rozhodne nepouzivajte.

mirkava
19. máj 2023

@katarinaba ved sa pýta a taka je pravda...

ankare
19. máj 2023

@katarinaba Ak nedokážeš čítať s porozumením, vráť sa na základnú školu. Nič chalanovi neodporúčam. Píšem mu svoju skúsenosť.

katarinaba
19. máj 2023

@ankare praveze rozumiem az moc dobre, ako ta tvoja odpoved vyznela - v podstate si povedala, ze nech to robi bez kondomu, vytiahne vcas a nic sa nestane, lebo ty tak fungujes 18 rokov. A len tak mimochodom - nekric hop, kym nepreskocis - aby si jedneho dna nezostala tehotna z kvapociek lasky

katuskacicuska
19. máj 2023

@katarinaba my sme s mužom 7 rokov, 7 rokov prerušovaná, bez nehody, dve plánované deti a hooop, tretie neplánovane nevieme ako ,a som tehotna …. muž dá ruku do ohňa za to že mu neušlo.. takze presne, žiadne take rady 👍 my už po treťom budeme riešiť sterilizáciu

mirkava
19. máj 2023

@katarinaba 🤣🤣🤣
@ankare napisala svoju skúsenosť, rozhodnutie je na chalaniskovi. Nie je dobre mu klamať, na nete je toho kopec, myslíš si že ak napíšeme ze je to možné tak objavíme Ameriku? 🤣

ankare
19. máj 2023

@katarinaba vychovala som dvoch chlapcov, vychovam aj prípadné dievčatko 🤭🤷🥰

ankare
19. máj 2023

@katuskacicuska nech ide manžel na sterilizáciu, u muža je to oveľa jednoduchšie než u ženy.

katarinaba
19. máj 2023

@ankare tak ti drzim palec. Mne to nevyslo, mam troch chalanov.

katuskacicuska
19. máj 2023

@ankare ja idem na sekciu, tak si to poriesim počas toho už ..asi😀

ankare
19. máj 2023

@katarinaba neboj sa, snáď sa vnučky dožijeme. 🤷

ankare
19. máj 2023

@katuskacicuska aha, tak to ano.

katarinaba
19. máj 2023

@ankare s mojim stastim to budu vsetko chlapci 😀

rebeka7501
19. máj 2023

@mirkava vieš koľko takých malých nepravdepodobností behá po svete 😁

54tinka54
19. máj 2023

Áno, z kvapiek lásky sa dá otehotnieť, ak v nich máš nejakých plavcov. 😉
Skús iné kondomy, sú aj ultra tenké. Pripadne ak bez kondomu, tak môžete skúsiť pharmatex, je to lokálna nehormonalna antikoncepcia.

majka176
19. máj 2023

Áno môže, dôkazom je môj brat, ktorý takto vznikol neplánovane. Moja mama dokonca tvrdila svojmu gynekologovi, že nemôže byť tehotná. No stalo sa.

sade88
19. máj 2023

Alebo skuste pharmatex, pozri na googli

tenerifka
19. máj 2023

Mña by zaujimalo, kto vymyslel ten nazov "kvapky lasky", by som to skor nazvala "neschopny unik"

katuskacicuska
19. máj 2023

@tenerifka asi tak🤣🤣

nevenka
19. máj 2023

Tak s kondomom to je aj pre mojho muza strasne. Akoze...on nema problem az taky vyrazny, ale dlho mu to trva, ja uz davno som a on sa este "trapi" 🤭😅. Ale ani ja neznasam kondom, brrr...
Inak my tiez tak ako @ankare, spolu pomaly 21 rokov, brala som HAK asi pol roka a dost, nebudem rozvadzat. A fungovali sme - prerusovana, kondom, zo zaciatku aj spermicidne gely... sice mame 4 deti, ale ani jedno nie je z prerusovanej, my sme vlastne ani jedno neplanovali, len sme si povedali, ze ideme na to a uvidime. A tak sme mali dve deti bez akejkovek nasej snahy. No a tretie a stvrte je z nerespektovania urcitych zasad PPR, ale my sme to vzali tak, ze prijmeme aj dalsie deti, ak pridu. Z prerusovanej sa nam nikdy nestalo...Tak ale mozno je moj chlap taky typ, ze spermie nema v predejakulate, ale toto nikdy nevies...Nie je to rada, ako to (ne)robit, len skusenost.
Vy ako par si musite najst pre Vas vhodnu a akceptovatelnu formu ochrany.

ls56
20. máj 2023

Áno dá sa ;) jedno také dieťatko mi spinká a druhé tiež ale v brušku ;)

nikinikiniki8
20. máj 2023

Ja si tiež myslím, že je to väčšinou nepravdepodobné :D aj keď je to určite podľa cloveka, ale my teda žijeme spolu intímne tiež prerušovane už dlhooooo a casto😂 a máme jedného plánovaného! Syna :D ja sa v kondómov teda moc nevyznám to ti radili vyššie, ale veď potom tá môže dorobiť rukami ústami je toľko moznostiiii že az aby ste si to obaja užívali 😝

barju
21. máj 2023

V prvom rade chcem pochváliť aké je ohľaduplne od teba že nechceš aby partnerka kvôli tvojmu uspokojeniu užívala hormonálnu antikoncepciu.😉 Pokiaľ ste si sexom len začali a chcete zostať pri kondomoch (čo je určite najspoľahlivejšia antikoncepcia a ochrana proti pohlavným chorobám) tak tomu doprajte čas, mám takého teraz už manžela a časom si zvykol. Ale si aj iné metódy ochrany, napr pesar, špeciálny lubrikant atď. Z kvapiek lásky otehotnieť môže,ale závisí to aj od jej plodnosti,mám kamarátku, ktorá takto fungovala 15 rokov a vystavovala sa tým ako jej mužovi nikdy neušlo,potom keď chceli mať deti,zistili že ona otehotnenie veľmi ťažko,nakoniec museli ísť na umelé. Druhé dieťa sa im podarilo prirodzene po dvoch rokoch ani nevedia ako,lebo šak si dávali pozor. Pri sexe kde sa bojíš aby ste nemali dieťa moc skoro,si to podľa môjho názoru tiež moc neuzijes. A k tomu že po 20 minútach ty ešte nie si a partnerka má už dosť.... Naozaj ma dosť? To že mala orgazmus raz ,dva , päť krát nemusí znamenať že má dosť,alebo ti to povedala?

snazilka_bio_mamka
22. máj 2023

mala som prerusovany styk 13 rokov s exom a 5. rok s mojim muzom - ani raz som neotehotnela z "kvapiek lásky" ako hovoris ( inak predejakulat). Antikoncepcia by bola vhodná. Guma vie prasknúť, je vacsia sanca ze otehotnie z prasknutej gumy ako pocas antikoncepcie.

marseillefan
13. jan 2024

my taktiež fungujeme na prerušovanom sexe už 9 rokov a úplne stopercentne... tiež máme dve deti a obidve plánované, zadarili sa na prvý cyklus, čite sme myslím dosť potentní... môj osobný tip je mať sex často (alebo aspoň nech často masturbuje) a potom kvapôčky lásky nebudú problém. Tak ale zas riziko otehotnenia tu je, sme pripravení aj na túto alternatívu.. dá sa ešte kombinovať s pharmatexom, prípadne sledovať cyklus a vyhýbať sa ovulácii

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre