Negatívny test, po mesiaci menštruácia a teraz nie

kattyss
3. feb 2013

ahoj takže 28.12 sme mali nechránený styk , do mna by sa spermie vsak dostat nemali ( vytiahol skor ) 4 dni potom sa mi vsak naliali prisa bolo mi velmi vidieť modré žilky mala som teplotu horucku bolo mi zle . tyzden po styku som dostala kramy 8.1( prsia uz nemám naliate) normalne v termine presne ako má byt len boli bolestivé viacej . testy som si robila asi 4 boli negat . prvé dve boli zelené rapi clear a robila som ich na 9-10 den od pohlavného styku.. dva dni potom prišla menštruácia taka normálna bolestiva trvala sedem dní , 6 dní po skončený som dostala slaboružovučky vytok co to moze byt ?? bojím sa .. tyzden potom som si robila dalsie dve tehot. testi rapiclear červene a tiez vysli negatívne .. Aj tak sa bojím že možem byť tehotná kedže testy som si spravila asi skoro ... teraz mala prísť menštruácia ale akosi sa jej nechce .. a zase mam citlivé prsia .. možem byť naozaj tehotna ?? co vy nato ?

zuzulica
3. feb 2013

@kattyss tak skús znova test, tie prsia, to môžeš mať v rôznych fázach cyklu citlivé, to nič neznamená a to špinenie pomimo, to môže byť stres, prechladnutie, hocičo. A na to vyťahovanie pred, by som sa nespoliehala ako na účinnú antikoncepciu 😝 Sú rôzne účinejšie možnosti... Ak ti aj víde test negat. bež k dokimu, môžeš mať nejaké iné problémy

livocka21
3. feb 2013

ja si myslim ze tehotna nie si...ale zrejme tam nejaky problem budem....najistejsie bude ist k doktorovi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre