Nejasné výsledky baby testu

nikool701
3. máj 2020

Ahojte. Potrebujem poradiť v jednej veci. Predvčerom som začala mať bolesti v podbrušku (menštruáciu mám dostať až o 2 týždne) a trochu som slabo krvácala, bolo to len pár kvapiek a včera ráno sa u mňa začala bodavá bolesť vo vaječníku, začala som špiniť, taký ružový výtok. Poobede som si urobila baby test a vyšli // čiarky, tá druhá trochu silnejšia. Večer som si urobila 2testy, obe vyšli na // čiarky , no tá druhá bola slabunko viditeľná len pod určitým uhlom svetla. Dnes ráno to isté ( len pre upresnenie, tmavšia bola až po pol hodine, no na teste píše, že zmena výsledku na teste po 10min sa nemá brať do úvahy). Pred chvíľou som si urobila znovu test a vyšiel negatívny.K lekárovi sa určite chystám, len som z toho strašne nervózna, nakoľko som pred pár mesiacmi spontánne potratila a mám obavy, čo ma čaká. Ak má niekto skúsenosti s niečím takým, tak poprosím o radu.
Ďakujem

malia18
3. máj 2020

Aké mávaš cykly?

nikool701
autor
3. máj 2020

@malia18 väčšinou pravidelné, od potratu mám 3 mesiace nepravidelné, teda buď sa dostaví o pár dní skôr alebo neskôr a trvá 3 dni slabej intenzity.

malia18
3. máj 2020

Myslím tak že koľko dní ja mávam 28 dňové napr. 🙂

malia18
3. máj 2020

A teda nemôže sa stať že by ti prišli skôr? Možno má telo ešte rozhádzané hormóny. Teda aj s tým že ešte asi nejaké HCG tam bolo nejaké zostatkové aj keď tri mesiace je dosť aby tam už nebolo ale ľudské telo je nevyspytateľné. A nemôžeš byť znova tehotná? Skús si o 3 dni spraviť ďalší test. Lebo dva týždne do menštruácie je veľmi skoro na // čiarky. To mi vysvetľuje jedine ten HCG po potrate. :/

nikool701
autor
3. máj 2020

@malia18 áno,pravidelne 28 dní 🙂
To teda neviem, čo to môže byť. Mám aj cystu a minulý týzdeň som mala aj zápalové výtoky a bolesti v podbrušku, na pár dní prešlo a začal vaječník. Tak možno jedno s druhým , no len ma znepokojujú odlišné výsledky a menia sa, raz je pozit. a potom negat. :/

malia18
3. máj 2020

To môže byť veru aj tou cystou tá sa totiž správa zozačiatku ako dieťa a je dosť možné že praskla preto tá krv resp. výtok s prímesou krvi ale určite by som zašla k dokymu hneď ako to bude možné

nikool701
autor
3. máj 2020

@malia18 určite pôjdem, hneď ráno tam zavolám 🙂

malia18
3. máj 2020

@nikool701 tak daj vedieť ako si dopadla držím palce, aby to bolo tak, ako si želáš😊

nikool701
autor
3. máj 2020

@malia18 ďakujem krásne 🙂

pink_lady
3. máj 2020

kedze mas 2tt do MS, tak je to zrejme ovulacia, vtedy moze byt aj krvacanie /slabe/ aj bolesti a dokonca aj pozitivny tehotensky test. Ak ti vsak nerobili po potrate sono je dobre ho dat spravit - ci neostalo nieco v maternici.

nikool701
autor
3. máj 2020

@pink_lady ďakujem za odpoveď. Sono mi po potrate robili a taktiež sledovali hodnoty HCG až kým neboli pod 5,aby vylúčili mimomaternicové.
Nad tým som tiež uvažovala, len doteraz som sa také obdobie nemala

katulka1141
5. máj 2020

@nikool701 ako si dopadla? Ja som tak mala asi 3x raz pozitivny a raz menej silna ciarka. Lekar mi vysvetlil, ze sa ro stava, ze na zaciatku tehu hcg hodnoty nemusia byt stale rovnake.

nikool701
autor
5. máj 2020

@katulka1141 este neviem, cakam u lekara. Teda u vas sa potvrdilo tehotenstvo vo vsetkych 3 pripadoch?

katulka1141
5. máj 2020

@nikool701 3x som myslela v jednom. Tehotenstve.ano ma uz 7 rokov

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre