Ahojte, potrebovala by som sa poradiť či sa niečo podobné stalo aj niekomu inému a aký dopad to malo. Mám kratší cyklus (24-26 dní), na 4. deň od menštruácie som dostala krvavý výtok ktorý trval 3 dni, doteraz som ho nikdy nemala mimo MS. Po menštruácii ma stále bolia prsia a mala som slabé bolesti podbruška (počas ovulácie mám bolesti omnoho silnejšie). Viem, že sú 3 možnosti a to ovulácia, zápal alebo tehotenstvo... A viem, že najskôr sa dozviem odpoveď na moju otázku až v čase keď príde menštruácia čiže najskôr o nejakých 10 dní. Ja len či ste niektorá niečo podobné nezažili a čo to nakoniec bolo 🙂 test som si robila len zo zvedavosti prvý deň po krvavom výtoku, ďalší spravím až v čase menštruácie keď sa nedostaví. Ďakujem za vaše názory a zdieľané skúsenosti 🙋.
@dakujemzaodpovede hej hotove kolajnice tam ma 🤦🏼♀️😀
No ja ked som mimo cyklu spinila, co sa mi nikdy inokedy nestalo, tak som bola tehotna. Ale ja som spinila, nie krvacala, a nebolo to par dni po ms, ale v case ked mala prist ms a ona uz neprisla.. tak tazko povedat, moze, nemusi to byt tehotenstvo.
Ake slabunku ciarku vidim tiez, taku som mala aj na na zaciatku, takmer neviditelnu a bolo to tam
@little_secret skus si urobit este jeden test, ak som pochopila, tento si si robila pred par dnami.
@little_secret 4.den po ms to mohla byt ovulacia sprevadzana krvacanim si myslim najskor...
@natali1991 problém ??
@dakujemzaodpovede ano
@natali1991 veľmi rada ho s tebou vyriesim
@dakujemzaodpovede nemam zaujem
@natali1991 dobre pre teba
Ďakujem za názory a skúsenosti baby 😇 dnes som predsa spravila test, vyšiel už pozitívny 🙂 ... A prosím vás baby nehádajte sa, veď nie je na to najmenší dôvod
@little_secret gratulujem ;)))
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@little_secret ahoj nemám s týmto skúsenosť ale na teste vidím slabú druhu čiarku čiže skús znova o pár dní podľa mňa je pozitívny 😊