Dvojmesačné bábätko ťažko zaspáva

ninka1609
2. nov 2016

Ahojte..mam taky problem ze moja dcerka vzdy ked chce zaspinkat tak kope nozickami hadze rucickami a puci sa ako keby ju bolelo brusko.....sucha si ocka a je akoby nervozna....potom sa jej snazim pomoct a ked zaspi tak o pat minut je znova hore a vsetko sa opakuje dookola ...niekedy to trva hodiny....ak mi viete poradit tak som vdacna za kazdu radu dakujem

sibalka21
2. nov 2016

Bohuzial je to normalne a treba len vydrzat... Skus ju zavinut do plienky, nech je taka znehybnena... Alebo do zavinovacky, ale nam sa viac osvedcila plienka 🙂 A to vecer ti zle zaspava ci aj cez den?

katarinka2112014
2. nov 2016

Môže to byť bolesťou bruška skús ColiPrev 3x3 (tri kvapky do mlieka a tri krát denne), sú síce drahé no nám veľmi pomohli. 🙂
No my máme zase taký problém kúpeme každý deň a ako ju vyberiem vonku spustí hystericky plač a keď ju priložím k prsníku, tak plače hysterický aj pri ňom. Neviem čo a mám robiť jej mi jej veľmi ľúto a musím s ňou natriasať, aby sa ukľudnila a tak. Skúšali sme kúpať aj každých druhý deň, no v noci nespala mi dobre. Inak stále spinká celú noc a iba tri až štyri krát sa zobudí. Má ešte len mesiac a pätnásť dní, no od narodenia sme najprv kúpali každý druhý deň a bola taká všelijaká a potom sme začali každý deň, no začala s takým plačom a sme znova skúsili každý druhý deň no prestala v noci pekne spinkať bola hore, každú hodinu. Poradte mi čo mám robiť.

mily7
2. nov 2016

@katarinka2112014 kúpať skôr.vrieskat môže preto že už je príliš unavená.a aj ten kúpeľ unavuje. Skúste posunúť kúpanie o pol hod skôr napr.

mily7
2. nov 2016

@ninka1609 harvey karp a jeho odporúčania.pozri net. Zavinut ,nechať bábo niečo cmúľať,hojdat ,pustiť sum a ešte jedna vec áno poloha na bok.

jankazsa
2. nov 2016

@ninka1609 skus bud ten coliprev alebo espumisan,vyzera to podla popisu na koliku. Ked malo moje babo tvrde brusko a nevedelo si ulavit , espumisan dost pomohol.

katarinka2112014
2. nov 2016

@mily7 Aha no môžeme to vyskúšať a uvidim čo bude robiť

zuska2001
2. nov 2016

je to uplne normálne, treba vydržať,...... ja by som vobec neriešila bolenie bruška.... mám pocit, že na koliku sa zhadzue všetko. ale bábo sa jednoducho potrebuje adaptovať a to trvá tak 3 mesiace.... hojdať, mojkať, nosiť a vydržať...... bude to lepšie. nepchaj do nej zbytočne kvapky a lieky.... zvládnete to...neboj