Odgrgávanie po umelom mlieku

4. máj 2020

Ahojte, môj malý pije UM Hipp, ma mesiac a pol, mlieko mi odišlo, asi po troch týždňoch po porode, problém je v tom, ze maly mi po papani vôbec neodgrgava, môžem s nim chodit aj hodinu a nic, ale zaspi v poriadku, aj všetko, ne plače, ze by ho bolelo bruško, grcka len niekedy po napapani, výnimočne, je to v poriadku keď mi takto neodgrgava? Niekedy si odgrgne, ale naozaj len niekedy alebo aj hodinu dve po jedle z nicoho nic... Ďakujem za názory

pribinak
4. máj 2020

Nemusi si vždy odgrgnut. Ak je spokojný tak je všetko ok.
Môžeš ešte skúsiť tak že mu pomasirujes chrbátik

autor
4. máj 2020

@pribinak ďakujem skúsim ešte to masírovanie a ked nic, tak ho nebudem trápiť, ked je spokojny

saskia_98
4. máj 2020

Ani moj maly si nikdy neodgrgol. A mohla som s nim chodit, natriasat ho kolko som chcela, aj chrbatik som masirovala .. Proste nič. Takže ked je spokojny, nerieš.

heidy222
5. máj 2020

Citala som jednu knihu od pediatra a on pisala, ze ak si dieta do par minut neodgrgne Tak mu netreba, ze ta nutnost odgrgnut si je prezitok.

autor
5. máj 2020

Ďakujem ženy, tak som rada, ze nie som sama, lebo väčšinou všade koluje názor ze to je nutné a potrebné.... A maly nic a nic... Len vynimocne

briseovna01
5. máj 2020

Ahoj, naša tiež nie vždy odgrgla, hlavne večer som ju dala spat aj bez toho lebo niekedy to bola aj polhodina a nic a zbytočne jej to natriasanie na rukách a čakanie na odgrgnutie bránilo zaspať. Pokiaľ spinká a neplace tak by som sa s tym netrapila.

nikoleta17
5. máj 2020

Moj syn si tiez nechcel vobec odgrgnut zo zaciatku a teraz ma uz skoro 5 mesiacov a grga ako stary chlap 😁

autor
6. máj 2020

@briseovna01 no presne, v noci hlavne ho vždy zobudím, ked sa moc snazim, aby grgol

autor
6. máj 2020

@nikoleta17 takže možno to ešte len príde 😂😂😂

fiafia
6. máj 2020

Moja dcerka pila nutrilon a skoro nikdy si neodgrgla, az ked bola o dost starsia. Vracala len raz, brusko tiez ok. Kym nema problémy neriesila by som.