Pocikávanie u 3,5 ročného syna

Prosím poradte mi syn ma 3,5 roka vecer prrd spanim moc nevypije vody dam ho vycikat chodi spat cca o 20 tej. Počas spania ho zobudím cca o 22:45 dam ho vycikat a nad ranom byva pocikany niekedy este do tych 22:45 sa pocika je to normalne alebo to zacat riesit lekárom. Dieta je svojské tvrdohlave rozum ma všetkému chape az na toto. Nestava sa to pravidelne tak cca 3-4 zo 7 dni. Viete mi prosím poradit. Mame staršiu dceru ale jej sa toto nikdy nestalo.

3009
23. apr 2019

@spolocenskesatynela Do 5 rokov je to normálne. Musí dozrieť. Do 5 rokov to nerieši ani detská lekárka, ak nemá iné najaké patologické príznaky.

verenna111
23. apr 2019

ahoj.tak ako.uz je tu, spomenute vyssie do 5 rokov je to v pohode..moja starsia dcerka mala.plienku na noc pre istotu do 5 rokov ale to z toho.dovodu ze ona sa vobec v noci nezobudi na to,ze jej treba curat.teraz ma 6 a pol a aj to s nou v noci kolo 23h idem na zachod.vypiska sa a spi do. 7 h rana...ma strasne tuhy spanok.a jeden z dvojiciek ma 3.5 roka a davam.mu plienku na noc este hoci rano.ju ma takmer.vzdy suchu.a cez den je odplienkovany cca 10 mesiacov.radsej tak akov noci menit plachty a pyzamo...

reny73
24. apr 2019

Presne tak. Nestresuj. Práve ten stres s ktorým ide spinkať to blokuje. Daj mu plienku a pusu. Keď uvidí že ty z toho nehysterčiš a že to nie je žiadny problém že sa pociká tak sa bude budiť suchý. Vždy ho pochváľ.
Ja som sa počúravala do 8 rokov. Vždy ma otec zmlátil ako žito. Až kým mu to psychologička vysvetlila. Zrazu bolo po probléme.

frota3
24. apr 2019

Este by som povedala, ze to je take normalne, ze sa to obcas stane 🙂 Ono to chce cas, niektorym detom to proste dlhsie trva, pokial to uplne odburaju