Priveľmi viazaný syn na mamu

Syn je veľmi na mňa viazaný, nechce chodiť von, zo stresu sa dokáže povracať, vo škole je ako strela, ostrieľaný , no doma by sedel najradšej stále so mnou, keď sa príde za nim niekto hrať, je mu zle, ako z toho von?

erique12
2. okt 2013

no tak toto bude asi komplexnejsi problem, tazko takto napisat.

zita19
2. okt 2013

Nemam ani odvahu to napisat, lebo v inej teme ma za ten navoz niektore baby zotreli, ale toto sa zda, ze sama nevyriesis a snami asi tiez nie. Treba to konzultovat s odbornikom psychologom. Ten zisti kde je pricina, lebo toto spravanie je len dosledok a bez podrobneho poznania sirsich suvislosti tu budeme len mlatit prazdnu slamu
A nehanbi sa za tym psychologom zajst. Zopakaujem sa z inej temy:
Ked si niekto zlomi nohu, ide k ortopedovi. Ked ho boli krk, ide ku krciarovi. Ked sa mu pokazi pracka zavola opravara. Proste tam kde sam nestaci obrati sá na odbornika. Tak isto ked ma taketo nefyzicke problemy tak tiez by mal vyhladat odbornika na dusu.
Vygoogli si psychologicke poradenstvo v okoli a chod rovno tam. Netreba Ti ani listok od detskej doktorky ani odporucanie zo skoly, psychologicke poradenstvo je za urcitych podmienok plne hradene zo zdravotneho poistenia (spytaj sa dopredu konkretneho ako to je u neho), psychologovia povecsine nesidlia v nemocniciach ak by toto bol pre maleho problem.
Drzim vam obom palce!!!

adrioska
2. okt 2013

@zita19 ja len opravim, ze k nesukromnemu psychologovi treba odporucaci listok od pediatra...

m_ij_ka
2. okt 2013

a riešila si to s pediatrom alebo iným odborníkom? Najlepšie detský psycholog. Ťažko ti radiť, lepšie ti povedia lekári,