Výbava na kúpalisko pre 16 mesačné dieťa

22. jún 2021

Ahojte, tento rok by sme s malým (16 mesiacov) chceli skúsiť vybehnúť na nejaké kúpalisko. Vedeli by ste mi poradiť čo všetko nám treba? Hlavne myslím ohľadom oblečenia, máme osušku/pončo, tričko do vody s UV, chcem kúpiť aj na hlavku klobuk s UV. Treba aj nejaky spodok plaviek na plienku do vody? A vedeli by ste mi poradiť čo na nozky? Keď bude chodiť popri bazéne, po tráve, nejaké sandalky alebo topanky do vody, kludne konkrétny typ. Ďakujem krásne

klarissa25
22. jún 2021

Nikdy si nebola na kúpalisku? Ja mam pocit ze bez MK niektoré budete asi len sedieť doma a nič nerobiť...co tak zdravý rozum?

zuzanaete
22. jún 2021

Super k vode a do vody su slipstop.

miriam11
22. jún 2021

Klobúk s uv? Také existuje?

lvula
22. jún 2021

@miriam11 áno aj s 'ochranou' na krk aby sa dietatko nespalilo

autor
22. jún 2021

@miriam11 ano alebo aj ciapocky so siltom, mavaju uv ochranu aj ked su mokre a su rychloschnuce

alexandra2468
22. jún 2021

No ak ti cika/kaka do vody, tak vezmi aj plienku na plavanie.
Tricka do vody s uv (ak nemaju zips) sa velmi zle vyzliekaju po namoceni, takze odporucam so zipsom.
A nasa nosi topanky do vody, su super, lebo sa nemusim bat, ze sa niekde smykne. A aj super rychlo schnu samozrejme.
A opalovak nejaky.

autor
22. jún 2021

@klarissa25 Neuveris ale s malym dieťaťom nebola. Neviem ci treba plavky na plienky do vody, ci je lepsie overal pre mensie deti alebo tricko a spodok, ake topanky su najlepšie k bazenu, ktore sa nesmykaju a dobre sedia na nozke. Poprisila som o radu a realne skúsenosti, ak si ty natolko mudra, ze si sa v živote nepotrebovala o niecom poradit tak ti gratulujem. Pokial ta obtazuju niektore temy a otazky na MK nemusíš sa k nim vyjadrovat a urazat druhych ludi. Prajem ti pekny den

autor
22. jún 2021

@zuzanaete dakujem krasne, pozriem 😊

autor
22. jún 2021

@alexandra2468 plienky do vody jasne, len neviem ci na ne treba este plavky alebo ked pojde iba na chvilku do bazenika ci staci ta plienka. A topanocky mozem poprosit aj znacku nejaku s ktorou ste spokojni? Dakujem 😊

hipuska
22. jún 2021

Mne sa viac ako plienky, osvedčili plavky. Dieťa má ešte plienku ale priebežne dávam vycikať. Alebo sme mali aj plavky s absorbcnou vrstvou.

alexandra2468
22. jún 2021

Nasa 18m napriklad necika nekaka do vody, takze jej nedavam tu plienku, len “plavky”.
Topanky znacka Playshoes, su z Brendonu, ale maju ich aj na nete v aboutyou a super sedia na nohe, su na suchy zips.
Mame aj overal s uv, aj oddelene tricko+gate s uv. Vyhoda oddelenych plaviek je, ze ak sa mala bude len tak clapkat na krajicku a namoci si len spodok, tak jej spodok mokry vyzlecies a vrch jej mozes nechat, kym sa bude este hrat na slnku na trave napriklad.

patus_2
22. jún 2021

Určite treba plienku do vody. Ak plánujete chodiť k bazénu častejšie tak zainvestuj do detských plaviek, ktoré majú gumičky okolo nožičiek. Len by bolo dobré mať ich minimálne 2 ks, aby nebolo bábätko v mokrom.

gbgb
22. jún 2021

Ja neviem ci vie plavat/nevie plavat. Ja som s mojmu v 18m dala neoprenove plavky, na to plavky s plavacikmi. Zobrala som mu jednu nafukovacku a dosticku na plavanie. Chodi na boso aj doma po dvore.

engynka
23. jún 2021

Ja davam malemu aj plavky na plienku. Mne sa to nepaci ked je vidiet plienku detom. Ale teda to je vec vkusu. Aspon je pekne obleceny a ma viac tela zakyteho kvoli slnku. Navyse niektori rodicia (ako som vcera bola svedkom) davaju aj obycajnu plienku detom 🤦🏻‍♀️ A potom tam ma bombu z vody ze ledva chodi.
Topanky mozes aj v Decathlone pozriet. To su take cvicky do vody so sichym zipsom, myslim ze Domyos sa volaju.
Ja bravam viac tych triciek s UV aj plaviek. Lebo ked vyjde von tak vzdy vyzlieciem, osusim, dam ponco a beha holy. Overal sme nemali pride mi to komplikovane obliekat. Tiez aj ciapky berem viac lebo si to furt zamokri zhadzuje.
Potom bravam rychloschnuce uteraky tiez z Decathlonu. Vestu, rukavniky aj par vodnych hraciek pohariky kyblik atd.
Termosku s vodou nech sa nam neotepli, jedlo, ovocie, mlsky, lebo sak nase kupaliska zrovna nie su gastro zazrak. Samozrejme opalovak beriem.
No chodim s takou taskou ze rovno jak Mikulas 😂