Umelé mliečko Beba Sensitive

10tina8
23. sep 2018

Dobrý večer. Chcela by som sa poradiť. Mám 2 mesačnú dcérku, ktorá bola kojená týždeň. Predpísali nám Nutrilon HA po ktorom nám zvracala, tak sme prešli na Nutrilon AR po ktorom ju zapieklo a nemohla sa vykakať. Od vtedy kakame len rektálnou rurkou. Prešli sme na BEBA Sensitive, ktorá nám robí tiež problémy a ďalej kakame len rurkou. Stolica je už riedka a mäkká, ale malička má problém sa vykakat. K tomu dávame probiotika biogaia a kvapky baby calm. A nevieme co ďalej. Mal niekto takú skuse3? Ďakujem.

malinajahoda
24. sep 2018

@10tina8 moju dcérku tiež z Nutrilon AR zapekalo, a zastavené vetry. No katastrofa, hrozné mlieko. Pomohla nám až Beba AR. Tiež berieme Biogaia. Ale k zlepšeniu došlo aj používaním kvapiek Coliprev.

10tina8
autor
25. sep 2018

@malinajahoda nám zatiaľ stále nič... Včera spravila pokrok, že sa vykakala bez rúrky, ale cvičením nožičkami.. Ale bol to pokrok, hoci nie sama. Už sme objednaný na gastro, tak uvidíme čo nám povedia.

malinajahoda
25. sep 2018

@10tina8 bože čo ja som všetko skúsila. Ak cvičenie s nožičkami aj masáž bruška a aj nahrievanie vankusika s hroznovými jadierkami. Dávaš jej piť vodičku alebo čaj?

10tina8
autor
26. sep 2018

@malinajahoda to všetko skúšame tiež. A dávam jej aj vodičku a aj čajík - prešli sme na harmančekovy, pretože feniklový jej nerobil dobre.

malinajahoda
26. sep 2018

@10tina8 áno feniklovy aj harmančekovy som tiež dávala malinkej, ale potom som sa dozvedela, že nepriaznivo pôsobí na reflux.
Ako ti dcérka kaká? Ešte treba rúrku?