Zmena mlieka pre 3-mesačného synčeka

29. jún 2023

Ahojte dievčatá. Mam 3 m synčeka. Od narodenia je na sunare komlex . Skúsili sme aj sunar HA ,ale bez výsledku.
Posledný mesiac ma malý zelenú stolicu,prdi veľmi smradlavo plus mi odmieta jest . Rozčuľuje sa ,vypije mi extrémne máličko, papal mi vzdy vela od narodenia a zrazu mi vypije 40 ml a akoze mu to staci,vracka (nie vzdy).
Pribera pekne ,cika tiež. Nie je ani nervozny ,spinka dobre (ako ktory den ,ale tak ani mi nemame vzdy dobre dni )a podobne no napr si 3x cucne a strasne zacne plakat... ...Dr o tomto víe.
Rozmýšľam nad mliekami France Lait,Babylove,Hami...(sú z tých lacnejších, ale vlastná skúsenosť,že lacnejšie je niekedy lepšie ako to drahé)
Co som sa bavila s kamoškami, tak Bebu mi neodporucali ,ešte hipp ma zaujal.

Ktore mliečko vám vyhovovalo? Alebo myslíte,že je to nie je na zmenu mlieka?!

lorin29
29. jún 2023

Ja by som nebrala ani jedno lacné UM pre dieťa... Je to samozrejme každého vec
Našej som dávala Hipp a maximálna spokojnosť.. Mala problémy s bruškom aj so stolicou a jediný hipp sadol
40ml na 3 mesačne bábätko mi príde malo ja osobne by som zmenila ak nie Hipp tak aj Kendamil je dobra značka a vraj je aj sladšie kamarátka dáva malej

lucia13022023
29. jún 2023

Ktovie🤷‍♀️ sestrin malý mal nutriton, sunar, všetko ho zapekalo robilo zle, tak dala sestra asi v 7 mesiacoch babylove a super.. Pri malej išli na babylove hneď a tiež bez problémov. Ja som dávala len bebu, no bez sabsimplexu mi neprdi ani nekaka, vravela som dr, povedala ze sa o tom porozprávame na najbližšej poradni tak uvidím.. Ja som tiež nad kendamilom rozmýšľala ale vraj sa neodporúča🤷‍♀️ a hipp je vraj horký ze deťom nechuti ale neviem, vyskúšané nemám☺️ ja by som asi mlieko zmenila len vôbec neviem na aké.. Lebo to co sadne jednému, nemusí druhému

athena27
29. jún 2023

u nás malej veľmi chutí Kendamil je z plnotučného mlieka, zasýti a je chutný.

autor
29. jún 2023

@lorin29
@lucia13022023
@athena27 teraz vypil 90 ml a aj z toho sa povrackal.dakujem za rady 😊

evickuska
29. jún 2023

Urcite by som zmenila, ak nema intoleranciu alebo ine problemy. Niekedy len treba skusit. Nie je dobre menit 4 za tyzden, ale ked nevyhivuje treba skusat a nie trapit seba aj jeho.
Ja som pocuvala pediatricku a zlepsilo sa az ked som zacala pocuvat svoj instinkt.