jana_moro
Používateľ jana_moro je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jana_moro.
jana_moro
29. jan 2019

Určite skús, nič za to nedáš- je aj od sunaru priamo kaša "na dobrú noc" od 4. mesiaca. Malo by to byť v tomto veku v poriadku 🙂

jana_moro
15. dec 2018

Tak dievčatá, priznajte sa, čo pekné ste pokúpili tento rok? Ja zháňam ešte darček na narodeniny malej slečny, tak sa mi zídu inšpirácie🙂

V diskusii: Hračky pre deti
jana_moro
12. dec 2018

Tiez toto teraz riesim, mame veeeelmi podobny obklad aj podlahu v imitaci dreva, samostatne to vypada super, len skrinky sa nevieme dohodnut ake k tomu.... ci len cista biela, alebo daco ine?

jana_moro
25. nov 2018

@chips_a dakujem vsetkym. No toto znie zaujimavo, priznam sa ze som o tom vobec nepocula. Ale urcite sa budem pytat u lekara.

jana_moro
22. okt 2018

@alenus454 objednávali sme normálne zo sconto.sk, aj keď auto máme, tak kto by sa stým naťahoval a tlačil to do malého auta? Ak objednávaš velké veci, a viac, tak sa ti oplatí, že ti to privezú 🙂 nie je sa vôbec čoho báť, ak by bola nejaká chyba, normálne to vyreklamuješ ako v inom obchode.

jana_moro
22. okt 2018

@doriss_po Ja by som určite dala ešte umelé, je veľmi maličká. Skús napríkla Sunar Premium, má super zloženie, hlavne obsahuje dostatok mliečneho tuku ako materské. Neboj, dneska sú mliečka už s dobrým zložením.

jana_moro
20. sep 2018

@alenus454 Kupujem pravidelne naomibiocosmetics v dm drogerii. Skus pozret.

jana_moro
19. sep 2018

Ahojte mamicky, ako dlho sa vam hojila rana? A kedy ste boli schopne sa starat o babatko a normalne fungovat? Ja sa velmi bojim porodu a preot zvazujem cisara. Dakujem vam.

jana_moro
30. júl 2018

@anjelik1678 Vyskúšaj dať sunar premium, s tym mau u nas mamicky velmi dobru skusenost. Obsahuje mliečny tuk a mnoho vitamínov, takže je podobný materskemu mliečku. My ho často kupujeme na feedo, kde bývajú akcie na viac balení a tak.

jana_moro
21. júl 2018

@chips_a presne ako hovorí 3kvietok3, ak kupis napriklad takuto nejaku zostavu v takych farbach sconto. sk/produkty/detska-izba-joker.html tak nemas absolutne problem skombinovat dievca a chlapca dokopy 🙂 neboj, casom uvidis ze detom aj tak na tom moc nezaleží

jana_moro
23. máj 2018

Ďakujem, ja som zatial takto kupované ríkrmy ešte nedávala, ale skusím teda, asi to naozaj bude praktickejšie.

jana_moro
17. máj 2018

Tiež riešim tento problém, konkrétne jedlo na cestách. Kde ohrievate, alebo ako to riešite? Ďakujem.

jana_moro
25. apr 2016

diky moc za tip, maju tam kopu veci ako vidim 😎

jana_moro
10. apr 2016

Ahojte zienky, viem ze vianoce uz boli, ale zhanam darcek pre 1,5 rocne dievcatko mojej sestry, na meniny, tak snada sa mi zadari aj tu. Máte nejakú radu? Oplatí sa detom v takomto veku kupovat aj nieco vzdelavacie? 😕

jana_moro
25. mar 2016

ja mám z pevonie Lumafirm s kolagénom, nie je mastný príliš hlavne, to mi vadilo na telových krémoch🙂

jana_moro
13. mar 2016

@alenus454 prosim ta a vedela by si mi konkretne odporucit, ze ktory?