Chcela by som psíka

kora16
5. sep 2021

Ahojte. Chcela by som ku svojmu francuzskemu buldocekovi - fenke nejakého psíka z útulku. Hlavne menšieho vzrastu keďže bývam v malom byte. V mojom okolí nijakých takých v útulkoch nemajú. len veľkých. Neviete o nejakom psíkovi ? Vďaka.

3009
5. sep 2021

@kora16 Zatúlané psíky Šala - skús tam sa opýtať, často ajú aj malých psíkov, ak to nie je ďaleko pre teba.

gdpr
5. sep 2021

V útulku Cesta za domovom mali pár malých ale nie som si istá, či už sa adoptovali skús tam kuknúť

noami12
5. sep 2021

@kora16 ja mam francúzskeho buldocka tiež, presne toto som chcela aj ja.. lenže keď sme priniesli domov psíka, tak ho vôbec nechcela prijať, stále naňho utocilw a aj sa išli pobiť, museli sme ho vrátiť.
Ma 1 rok, je ešte stále hravá, pri venčeni sa hrá s ostatnými psami ale doma je doma, doma psíka druhého neznesie.. myslela som si ze to bude ľahké q ze sa aj poteší a bol to opak 😞

mistymay33
5. sep 2021

@kora16 najpr si zisti, ci by druheho psa doma prijal. Ja mam tiez francuza a domov k sebe si nikoho nepustí. Ma jedinacikovsky syndróm. Takze my nemozeme ani len strážiť na chviku ineho psika. Vonku je s nimi Ok, ake akonahle prekročí nas prah iny pes, stáva sa z neho trhač.

noami12
5. sep 2021

@mistymay33 presne toto mam aj ja s mojou, ani za svet doma neznesie psíka, ani tak nejde o jej teritórium, keďže teraz sme kúpili dom a psíka sme chceli tam, "zoznámili sme ich" vonku a keď sa skamaratili tak išli spolu na dvor, skôr keď išli preč majitelia toho psíka, si naša uvedomila ze psík tam ostal sam s nami, tak začala útočiť. A keď išiel sa potešiť ze vyskočil na priateľa tak to už išlo by do brutálneho útoku keby ho priateľ neschmatne a ja ju tak by sa veľmi pobili. A to som si nechcela predstaviť ani noc a to mame veľký dom ze mali sme by ich mat aj kde v noci oddelené keď by boli bez dozoru. Ale to už vôbec si neviem predstaviť v malom byte ako píše autorka ..