Ahojte 🙂
Čo pre vás znamená objatie? Ako dlho by malo podľa vás trvať?
Ďakujem za odpovede. 😉
@katkahascakova V závislosti od situácie je prejavom náklonnosti, radosti, podpory, súcitu. Od krátkeho letmého objatia až po pár minútové.
@katkahascakova podla toho ake objatie mas na mysli...take priatelske nejak znesiem,ale nemusim to...nerada sa objimam....samozrejme vynimkou je moj muz,kde to objatie potrebujem,je dlhsie,silnejsie a citit z neho,ze som v bezpeci a lubi ma....ine objatia mi netreba
@lilyianka ja sa rada objímam, ale samozrejme nie s cudzími ľudmi. Myslela som napr. rodinu, priateľov, známych.. takým tým 3-sekundovým objatiam sa vyhýbam.
Dieťa, manžela objímam dlho a stále,ale od iných mi je nepríjemné. Ani to trojsekundové,neviem...
Ja objatia neznášam, okrem dcérky, ostatným tolerujem na privítanie a pri gratulácii, inak nie...čiže čo najkratšie
@katkahascakova Ja milujem objatia,ale len s manželom a synom, nie,že nemám rada objatia,len od ostatných mi je to nepríjemné. Nalepiť sa na tetu,alebo čo ja viem koho,je mi to divné...
@mia265 Aha, tak už rozumiem. A s kamarátkami?
@katkahascakova v objati od inych ako od muza nic necitim....nic mi to nedava?praveze je mi to neprijemne a take mi to pride neuprimne...ako krd mi niekto podava ruku a len tak ledabolo ze mi ju ledva stisne...to tiez neznasam....ak je stisk pevny ok...to beriem....so suridencami ani s rodicmi sa tiez neobjimam....kazdy mame toho svojho partnera,kt.nas objima 😉
Ja tiež len deti a manžel, prípadne dobré kamarátky a ľudia, s ktorými sa cítim dobre 🙂 Ináč, nemám rada, keď sa niekto dáva moc blízko do mojej osobnej zóny, alebo nedajbože by mi chytil brucho, keď som bola tehotná...to mohol len manžel a dcérka. Vadilo mi to aj u rodiny, sestier...
@lilyianka Dobre, tak keď to berieš takto, tak rozumiem. Tiež nemám rada, keď si s niekým podávam ruku a on mi ju ledva stisne. Ale to je niečo iné ako objatie. Samozrejme, nebudem objímať cudzích ľudí na ulici len tak. 😉
@sazumak Ďakujem, to chápem. Aj keď to beriem ináč, je to každého názor. 😉
objatie ako prejav lasky? sustrasti na pohrebe? surodenecke? trosku divne polozena otazka....