Prvé objatie od ženy

majkl97
4. jan 2022

Ahojte 🙂
... stretol som sa po strašne dlhej dobe už druhykrát s jedným dievčaťom, ktoré poznám z detstva. Nebolo mojím hlavným umýslom sa s ňou stretnúť kvôli nejakému vzťahu, aj keď priznávam že sa mi už po prvom stretnutí zapáčila nie len po fyzickej stránke. Chcel som sa s ňou stretnúť len tak, že sme sa dlho nevideli a ona sa vrátila akurát zo zahraničia.
Ide o to, že ja som dosť hanblivý introvert a ona tiež :D .. ale aj napriek tomu, si vieme aspoň zatiaľ, dobre pokecať. Na druhom stretnutí som jej išiel podať ruku ako som zvyknutý no ona ma objala (a ja ju samozrejme tiež), nemal som zatiaľ žiadny vzťah v ktorom by som zažil niečo podobné a tak som teraz z toho zmätený. Po stretnutí sme sa objali znova, bude to znieť trápne, ale neviem na to objatie prestať myslieť.
Neviem ako to mám teraz zobrať, či z jej pohľadu išlo len o také bežné kamarátske objatie, alebo tým chcela naznačiť aj možno niečo viac.. keďže ste tu väčšinou len ženy, tak ma celkom zaujíma pohľad z vašej strany ;) ..

karolinka234
4. jan 2022

To záleží od povahy danej ženy, napríklad ja objímam každého s kým sa stretnem, aj keď sa v ten daný moment len spoznáme..

dadulamamula
4. jan 2022

@majkl97 kamaráti sa bežne objímajú, takže určite by som to brala ako kamarátke objatie... Pokým sa nepobozkate, alebo niečo v tom zmysle tak by som od toho nečakala zatiaľ viac. Ale čo nie je, môže byt.

janetinka27
4. jan 2022

@majkl97 trosku by si musel odpozorovat jej spravanie, mozno tak bola zvyknuta v zahranici s kamaratmi v partii, ze sa objali. aj keby tam bolo z jej strany nieco viac, nejaky zaujem, tak je to este kratka doba na to, aby z toho vedela aj ona nieco povedat na istotu. ak si sa s nou citil fajn, mozes ju zavolat aj na dalsie stretko a uvidis 🙂

anonym0001
4. jan 2022

@majkl97 ja teda neobjimam hocikoho, ale len dobrych kamaratov. Ale to neznamena, ze s nimi vsetkymi chcem nieco mat. Skratka ta berie ako dobreho kamarata, nemusi v tom byt nic viac.
Skor si vsimaj ine veci, ako napr. ci vyhladava tvoju pritomnost, ci ta chce vidiet alebo vymysla nejake prilezitosti na stretnutie, ci ti ona sama z vlastnej iniciativy pise atd.

liljana
4. jan 2022

Nikto neobjima a nepusta si do osobnej zony niekoho, kto mu je neprijemny. Skus ju zase pozvat von a uvidis.

majkl97
autor
4. jan 2022

jasné, určite ju pozvem 🙂 .. nejak sme sa aj tak nepriamo dohodli, s tým že ona navrhla že ak budem chcieť sa s ňou ešte stretnúť tak jej mám dať vedieť.

liljana
4. jan 2022

No vidis, ponukla ti prilezitost, je rad na tebe. Chlap sa ma snazit, nie ona.

banderaska29
4. jan 2022

ja sa obíjmam s takmer každým priateľom, priateľkou, rodinou nehovoriac. obíjmam tých ktorých mám rada. ale neznamená to, že každého kamaráta, ktorého obíjmem, aj chcem 🙂
je to možno realistickejší pohľad na vec, aby si nebol sklamaný, ale rozhodne je to teraz v tvojich rukách 🙂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
engynka
4. jan 2022

@majkl97 ja som tiez introvert, navyse velmi nemam rada fyzicky kontakt mimo mojho najblizsieho okruhu ludi. Ale ked ja niekoho sama od seba obijmem tak je to naozaj clovek, ktoreho mam velmi rada alebo ktoreho som velmi dlho nevidela a som stastna, ze ho vidim. To vsak neznamena, ze musi ist hned o naklonost v zmysle - partnersku.
Na druhej strane mam aj kamaratky, krore sa s kazdym zvitaju bozkom na lice. Pre mna nepochopitelne 🤷🏻‍♀️
Naozaj zalezi od zvyku a povahy cloveka. Skus este pri dalsich stretnutiach vnimat ine naznaky. Pripadne je uplne prirodzene ak aj vyslovis svoju naklonost.

brembo
4. jan 2022

tiež som mal kamarátku-priatelka mojho kamaráta a tá tiež rada objímala a dávala pusi tomu,koho mala rada. bola skrátka taká veselá a spontánna,ale to neznamenalo,že by si každým chcela niečo mat. Tak už ti dost jasne naznačila pozvaním,že má o teba zaujem a chce ta lepšie poznat.

majkl97
autor
4. jan 2022

@engynka ja zas mám zvyk, že s kamarátkami ktoré poznám sa zvítam práve podaním ruky a bozkom na líce :D, tak som nejak už naučený od detstva .. nezvyknem sa objímať..
@beata_k tak čo ja viem, je to jedno z veľmi mála objatí ktoré som v živote s nejakým dievčaťom mal, ale asi netrvalo nejak neobvykle dlho
... tak, určite zas na ňu nechcem nejako tlačiť aby som ju rýchlo nestratil, ale plánujem sa s ňou stretávať častejšie a asi uvidím ako sa to vyvinie 🙂... povedala, že momentálne nikoho nemá, ale že ani nejako nehľadá (uvidí čo príde). Zároveň však naznačila, že by bolo fajn už niekoho mať s kým by si založila rodinu.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
brembo
4. jan 2022

tak vidíš Mierne ti naznačila,že máš u nej šancu. Ale zatial len šancu,na vztah toho treba viacej,ako len vzájomné sympatie. A tiež si všímaj jej reč tela,aký odstup si od teba drží,ako často sa na teba pozerá,aký má pohlad.

20iffka
4. jan 2022

@majkl97 Ja osobne tiez objimem kamarata,ktoreho som dlho nevidela...z vysky mam kamarata,ktorý mi je ako brat,ked ho objimem aj na ruky ma vezme...😁😁😁