Keby našiel lepšiu, tak by ma opustil

airamka25
10. júl 2017

S chlapom máme po 8 rokoch krízu, dnes som sa ho opýtala či by ma opustil keby našiel výnimočnejšiu ženu, on povedal že v momentálnom rozpoložení asi áno, ako by ste reagovali?

svetlana35
10. júl 2017

@airamka25 je to len momentalne rozpolozenie, o par dni to absolutne nemusi platit a mozno ta chcel len vytocit. Riesit pricinu krizy a uvidis ci to zvladnete alebo nie

bosoriak
10. júl 2017

@airamka25 A co si cakala, ze odpovie? V case krizy a ty tresnes takuto otazku? To je take pravidlo: Ak sa pytas otazku, na ktoru nechces poznat odpoved, cakaj, ze dostanes odpoved, ktora sa ti nepaci.

Ries krizu nie hypoteticke blbosti. To by som robila na tvojom mieste.

airamka25
autor
10. júl 2017

Či je vôbec ale čo riešiť, keď v prípade krízy by behal za inou, tak potom som ja čo? Nejaká poistka kým nenájde lepšiu?

svetlana35
10. júl 2017

@airamka25 jasne ze je co riesit. V krize clovek uvazuje uplne inak ako by za inych okolnosti neuvazoval. Neviem co je pricinou krizy,ale tu treba prvotne riesit

bosoriak
10. júl 2017

@airamka25 Zena, ty sa prestan zaoberat tym, co by bolo, keby... ale ries to, ze mas muza, s ktorym mas problem vo vztahu. Okrem toho, ta otazka je uplne prastena - ak sa on spyta to iste teba, co povies? Pretoze nikto z nas nevie, co prinesie buducnost, nemozes si byt ista vobec nicim.

PRestan sa rypat v slovickareni a zacni sa rozpravat s muzom o tom, co mozte spolu urobit pre svoj vztah a pre to, aby ste boli obaja stastni.

lilyianka
10. júl 2017

@airamka25 mate krizu,opytala si sa hlupost (aj ked pre teba to bola v tej chvili zivotne dolezita otazka...aj tak si vedela co povie),vytocila si ho a tak to dopadne... hlavne sa v tom neryp a nerozoberaj to dalej s nim,lebo sa rozhadate este viac a z malichernosti si mozte urobit riadny maler
Takze klud,nohy v teple,neryp,bud mila,uz sa take kraviny nepytaj a bude vsetko fajn
Aj ked my len mozme hadat coho sa vasa kriza tyka

obsadenemeno
10. júl 2017

kristova noho....keby, keby, keby.....keby bolo keby, boli by sme v nebi....ale ze neni, tak sme na zemi.....

vies, co, daj si radsej frtana a sklidni hormon.....

ukulela
10. júl 2017

@airamka25 ako sorry, na sprostu otazku sprosta odpoved... ako este je fajn, ze je uprimny. ak o vas vzah stojis, zacni premyslat, ako krizu prekonat a nevratit sa do nej. kym nehlada nieco lepsie, staleje co budovat.

ukulela
10. júl 2017

apropo - mam rada svojho chlapa, ale tiez mavame zle obdobia - a keby za mnou prisiel vtedy John Sno z GoT, ze kupil som nam ostrov v tichmori, budem ta nosit na rukach, bo si mi ucarovala, zrejme by som tiez zavahala 🙂

deti95060810
10. júl 2017

načo dávaš chlapovi blbé otázky.... Chlapa musíš len hladkať, chváliť....aj moja starká hovorila že zlého psa treba len po srsti a nie proti srsti hladkať....

unctadorg
10. júl 2017

Vyrabat problem, tam kde nie je... ries Vasu krizu a nie chobotiny

dzjanetta
10. júl 2017

@airamka25 ahoj..v krize povieme hocico..ak by sme mali krizu a partner sa ma spyta toto..co ine by mu povedala?? Jasne ze ano..a s radostou..a to len preto aby som ho este viac nasrala 😉ALE: podla toho o akú krizu ide???

tpri
10. júl 2017

Kebi som ,ojmu ja polozila taku otasku a odpovie tak isto .. necham ho co spravi .. a nezaimam a oto vobec lebo cim sa budem otom snim bavit a hadat tim viacej ho to laka ale ,usis bit nevsimava nedavaj mu najavo ako ho lubis alebo lucbis .rob o neho nezajem .. nic mu nehovor zabavaj sa smej sa a uvidis ako sa to zmeni aj on

tpri
10. júl 2017

Ket chlap odpovie na taku otasku jesne ze to moze spravit alebo mysliet na to ...ak vidi ako ho lubis a robis preto vsetko abi bolo dobre robis zle . Tak ako odpoveda tak sa ti spravaj nie zle ani drzo ..proste ako bi si mala milenca ...ze si stastna milovana a on nieje us nic pre teba neznamena a uvidis zmenu ;)

obsadenemeno
10. júl 2017

@tpri jak citam, tak citam, aj tak nechapem, co si svojimi prispevkami chcela povedat...... 😒

0silvia0
10. júl 2017

@obsadenemeno ani ja nechápem, prosíme @tpri o dovysvetľovanie 🙂

katusikkk
11. júl 2017

Ja pre spokojny a stastny zivot urobim cokolvek .Aj opustim toho druheho a nemusi to byt pre nikoho vynimocneho.Ked je kriza ,treba ju riesit .Ked sa riesit neda,tak treba opustit.Ved najvetsim prejavom v laske je dat druhemu slobodua stastie ked nie je stastny so mnou.

vroni
11. júl 2017

Na takuto, prepac, zvlast debilnu otazku by som zrejme odpovedala kladne aj mimo krizy. Ako sa mozes pytat taku koninu? Este vyskusaj otazku, ci by sa znova ozenil, ak by sa ti nieco stalo alebo ci by ta opustil, ak by so ochorela na vaznu dusevnu chorobu. Co mas 15? Ries problemy a nie fantazmagorie, co by bolo, keby bolo...

sardinka336
11. júl 2017

@airamka25 A šak vy mate tu krizu uz od aprila minimálne nie? Pracu si uz našiel? Co sa od vtedy zmenilo?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zufala-situacia-vo-vztahu/

libawet
11. júl 2017

@airamka25 otázka je, ako ho po tých 8 rokoch skutočne poznáš alebo ako sa poznáte, keď sa ho toto spýtaš?

libawet
11. júl 2017

@tpri NEMJERTEN.

libawet
11. júl 2017

@obsadenemeno ...alebo keby boli ryby v prd..i, neboli by v rybníku 🙂

pininka
11. júl 2017

Ja som sa mojho muza len raz opytala ci ma miluje a on povedal ze nevie. To bolo este pred svadbou. Ja som to orevala a on sa tvaril akoby nic. Odvtedy viem ze taketo otazky sa nikdy nemaju muzovi klast. A mame statsne manzelstvo uz 11 rokov.

0silvia0
11. júl 2017

@pininka no to je zaujímavé, že si si ho vôbec zobrala, keď nevedel, či ťa vôbec miluje.

evittam
11. júl 2017

@pininka Ty si si vzala muza, ktorý nevedel či ta miluje?! Uz to vie?! 😖

libawet
11. júl 2017

@evittam sa musím smiať...napadá pri Tvojej vete, veta z " Jak dostat tatínka do polepšovny " : " a víte, že je horolezec ? " 🙂

nika898
11. júl 2017

@airamka25 ach jaj. Nikdy sa nepytaj chlapa v case hadky, po hadke alebo este v krize ci by siel za inou. Mne moj manzel v case krizy povedal ze keby sme nemali dieta tak uz sme davno rozvedeny a dokonca mal raz uz aj vytlacenu ziadost o rozvod a dokonca mi povedal ze ide za kurvou, plesol dverami a odisiel. Za 20 min bol naspat s cigaretami. Sice sme sa nerozpravali vtedy ale ked som sa ho na to s odstupom casu opytala ci by naozaj odomna odisiel tak povedal ze nikdy ze to spravil preto aby ma nasral. Dost hnusne od neho viem ale kazdy sme iny a ked je clovek nasraty tak nevie poriadne co robi. Zameraj sa na to preco mate krizu a tu sa snaz riesit. A nie voloviny ci by odisiel za inou. Kebyze to naozaj chce tak by to uz dagno urobil. Chlapi srozmyslaju jednoducho nie ako mi zeny ze by s tebou ostaval kym by si nenasiel inu. Poloz si otazku naco by to robil. Kvoli sexu? Urcite nie staci ist do mesta a tam sa vzdy daka najde. Kvoli teplej veceri? Tiez nie, restauracie pripadne mama hotol funguju stale. Aby sa mal s kym hadat? Tiez nie chlapi chcu mat svoj klud. Takze hlavu hore a rieste krizu.

bmuller
11. júl 2017

Otazka bola polozena tak, ze keby nasiel lepsiu, ci by ta opustil... no dalsia dolezita otazka je - ci ju hlada? Ak nehlada a bola to len cista hypotetizacia v hneve, tak sa nad to povznes a zabudni (koniec koncov si tu otazku polozila ty a tak si si jeho odpovedou sama nasadila chrobaka do hlavy 🙄 )
Ak sa spolu s tebou tu vasu krizu snazi vyriesit, tak sa sustredte na to, a nezhorsuj to neusvisiacimi otazkami 😉
Good luck 🍀

taami
11. júl 2017

@airamka25
Nedávaj otázky na ktoré nevieš ustať odpoved...
A ruku na srdce, ty keby si našla lepšieho...menila by si?

tpri
11. júl 2017

Nie ja nie .. nemenila .. moze bit druhu lepsi ale vcom ... ot toho mojho ????