Kurie oko mi nechce zmiznúť

vendula13
28. jan 2018

Je normálne ze po 3x vypaleni kurieho oka ( na nohe) a mastickovani asicilovej masti mi to kurie oko nie a nie zmiznúť??? Som z toho nešťastná kožná ma na vyrezanie nechce poslať-ze to je dlhý proces

tova
29. jan 2018

tenke koliesko casnaku, prelep na noc.

shades3
29. jan 2018

@vendula13 no, svokra je pedikerka a oni kurie oko zo zasady nevypaluju - ale vybera ho specialnymi nastrojmi. vybrala mi, a zatial sa nevratilo.. ide o sikovnost pedikerky, ktora to robi. ak si u lekarov, tak to by som radsej sla na dobru pedinu, lekari na to dost prdia a nerobia to spravne.. a kurie oko vznika tlakom na to iste miesto, preto je dobre ak sa ti nahodou vracia po vybrati nosit specialny polymerovy korektor, existuju rozne, a tiez su dostat v dobrych pedikurach.. ak chces, tak svokra pedinu este stale robieva, ale v Dunajskej Luznej, mozem poslat kontakt..

sissy27
29. jan 2018

@vendula13 kurie oko ti bez problémov ošetrí pedikérka, je to len zhrubnutá koža. Horšie je to s bradavicami, tie sú vírusového pôvodu a sú infekčné, takže tie ti pedikérka neošetrí ale pošle ťa s nimi na kožné, kde ti ich akurát tak budú vypaľovať tekutým dusíkom, čo nie je účinné, odstráni len tú jednu bradavicu, ale nie problém ako taký. Mne sa u dcéry osvedčilo posilniť imunitu a bradavice zmizli samé, bez mechanického zásahu.

klementinnka
29. jan 2018

Ahoj, tiež som mala kurie oko na chodidle, vypaľovali mi ho dusíkom 37x v týždňových intervaloch. To číslo je hrozné, ja som si ho však pestovala pár rokov. Nakoniec sa podarilo a už 7 rokov mám od tejto pliagy pokoj.