Muži na Modrom koníku

10. mar 2022

Ahojte, zaujímalo by ma, čo vás, mužov, priviedlo k tomu, aby ste sa zaregistrovali na Koníkovi? 🙂

ivka225
10. mar 2022

Asi ze su tiez rodicia ... odhadujem ...

david2020
10. mar 2022

Ja nie som rodič 🙂 V prvom rade som rád,že tu môžem byť,keďže som voľakedy trávil veľa zbytočného času na soc.sieťach,nedávno som urobil škrt s jednou sociálnou sieťou,ktorá mi len zbytočne sala energiu...tak tento koník beriem ako miesto kde aj ako muž nájdem nejaké inšpirácie, nápady,nejaké rady a občas nahodím nejakú tému nech je sranda. Čítam úplne všetko čo píšu ženy vo fórach, všetky otázky aj odpovede si všímam a niekedy sa sám divím,že sa nájdu ženy, ktoré riešia aj také sprostosti napr (prečo je hovno hnedé). Ale tak každý sme živý tvor,každý jeden sa pozeráme/riešime/rozmýšľame veci inak. Ja som tu rád 😀

prvosienka7
11. mar 2022

Náhodou mne je to sympatické, ak sa chcú niečo informovať alebo konštruktívne zapájať do debát 🙂

autor
11. mar 2022

ano aj mne 😊 je to fajn ze tu nie su same zeny

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
liljana
11. mar 2022

Zaujimaju ich diskusie o rodine a vztahoch. Predstav si, ze si zena a zacnu ta vyhadzovat z Modrej strechy, pripadne nejakych technickych stranok, kam prides po radu. Ze tam nemas, co robit. Ze mas ist riesit plienky na mk.

bloger
11. mar 2022

Ja tiež nie som rodič. Som ale veľmi rád, že tu môžem byť. Vždy tu nájdem nejakú dobrú radu, inšpiráciu, nápad. Tiež sa snažím niečo poradiť, pomôcť. Súcitím aj s tými ženami ktoré utekajú pred tou vojnou. Je to hrozné čo prežívajú. Ale aj tu vidím taký strach z toho. Občas sú tu aj zbytočné konflikty. Nechýba tu ale aj taká súdržnosť a podpora. Ja viem, že každý prežíva veci inak. Dakujem za možnosť tu byť. Spoznať tu úžasné ženy a mamičky. Hlavne aby každý koho niečo trápi, tu našiel pomoc a prijatie. Modrý koník je pre mňa ako škola života. Učím sa byť lepším súcitnejším človekom. A dúfam, že raz budem aj dobrým otcom.

kinats
11. mar 2022

mna zaujala prvotne konkretna diskusna skupina a aj bazar je tu super . Nadalej zostavam aj ked syn medzicasom dospel a z hniezda vyletel, ved dojdu mozno vnucata a to je opat o detoch a kazda rada dobra.

muzik
11. mar 2022

Pre mňa je to predovšetkým sonda do ženského myslenia a srdca. Môže to znieť smiešne, ale naučím sa tu veľa o ženách. Som síce v manželstve, ale zatiaľ bezdetný. A aj keď sem chodím už roky, odhodlal som sa zaregistrovať až nedávno, lebo som chcel občas reagovať a dať ženám možno mužský pohľad na vec. Neskrývam, že ma tu najviac zaujímajú vzťahové témy a témy o intimite, pretože to je zrovna oblasť, v ktorej máme najviac skreslený obraz na opačné pohlavie. To sa týka ako mužov, tak aj žien. Takže sa tu učím viac chápať nežné pohlavie a zároveň ukázať ženám, ako zhruba (nebudem generalizovať) funguje v mužskom mozgu. 🙂 Mám to tu rád a páči sa mi byť súčasťou miestnej komunity.