Objímajú vaše kamarátky vašich mužov?

30. máj 2022

Objímajú vaše kamarátky vašich mužov? Resp. vadilo by vám to?
Ja sa s kamarátmi neobjímam a s kamarátkami tiež len ak vyslovene oni prídu objať ma.
Je to pre mňa také nové, keďže kamaratkinho manžela som tiež objala max pri gratulácií k niečomu.

vsauce_
30. máj 2022

Jasné, že sa objímame. Hlavne teda, keď sa vidíme po dlhej dobe 😀

melanta
30. máj 2022

Áno, keď sa stretneme, objímeme sa a dávame si akože pusy na obe líca. Takže neberiem to tak, že niekto objíma môjho muža. Proste sa priatelia a rodina (rodičia a brat so švagrinou) tak zdravíme.

viestta
30. máj 2022

Sú objíma i jedinci a my ostatní. Vyslovene to nevyhladávam, ale keď je niekto objímaci typ, tak to neriešim. Ci už obime mňa alebo partnera. Sú pusinkovaci ľudia, čo pri pozdravte naznačila pusu na líce. Tiež mi to nie je 5x príjemné, nebola som v tom výchovná, ale viem, že to nie je nič iné ako to objatie v rámci pozdravu.

kakakina
30. máj 2022

Samozrejme, keď sa stretneme tak sa vyobjimame a vybozkavame.

belllinka
30. máj 2022

Preco ti to vadi?

jaskolka
30. máj 2022

Nie, ani ja som v živote kamošky neobjimala, ani môj muž, ani opačne. Mne to príde také divné, ani v rodine sa extra neobjimame, pri stretnutí sa samozrejme pozdravím, radostne sa uvítame, ale objinania, bozky nie.
Asi sme skôr "chladni" 😆

lopka1313
30. máj 2022

Rovnako ako pise @melanta, pre nas je to pozdrav na privitanie, rozlucku. A mam to nielen s rodinou, ale aj s kamaratmi, znamymi, a pri predstavovani... Uplne normalne, aspon pre mna a okolie, s kt sa stretavam. (Naposledy sme sa tak objali napr s priatelovym kamaratom, ktoreho som videla druhykrat v zivote. A tiez s jeho partnerkou).

panelacikova
30. máj 2022

nie. v prípade nejakej gratulácie sa podá ruka dá sa letmý "bozk na líce" - taká tá bežná klasika a vyriešené. osobne nevidím dôvod, prečo by mal okrem manžela či detí, maximálne rodina (brat, švagriná, rodičia...) prekračovať intímnu zónu 😉
akože....my s mužom sme sa v tomto našli, máme na toto rovnaký názor a sme takí. ak iní ľudia sa objímajú do zbesnenia a tiež sa v tomto s partnerom zhodujú, je to ich vec. je to ako so všetkým ostatným. ak ste rovnaký typ, sadnete si a rozumiete. ak nie, smola.

medeaa
30. máj 2022

Ano, manzel objime kamaratky a ja objimam kamaratov. Ziaden problem.

rachel36a
30. máj 2022

Ano. Uplne bezne. Tak ako sa aj ja bezne objimem s kamaratom, ci uz je zenaty, alebo nie

gertrudaosem
10. sep 2022

Nechápem na čo su tieto objimajuce praktiky ... začali s tým deti a pubertiaci pri luceni sa zo školy a pri vitaní sa pred školou ... až mi chlpy stoja z toho keď to vidím...

jana_eyre_2
10. sep 2022

Bože nieee, nevidím vôbec žiaden zmysel v objimani pri stretnutí.. och ospravedlňujem sa všetkým čo to máte radi, ja som nekontaktny človek.. dodržujem svoj osobný priestor a neznášam ak ho niekto prekročí, resp.obcas to prežijem inak nie.. no a čo sa týka môjho muža je rovnaký, kamarátka a jej muž tiež takže sme sa do tejto situácie nikdy nedostali, lebo nás to ani nenapadlo..

guiseppinka
10. sep 2022

Som tiez absolutne nekontaktny typ clovek, neznasam, ked sa ma niekto dotyka, predovsetkym oblast hlavy a je to jedno, ci su to deti, muz alebo kadernicka. Su vsak ludis, s ktorymi sa objimam a ludia, s ktorymi nie... Teraz tak v hlave mi bezi zoznam ludi a teda s babami sa skor, s chalanmi asi len s 1 alebo max 2.. s ostatnymi len ruka, pusa...