Predaj môjho auta do AAA auto

4. jan 2024

Dobry den, predavam auto a ozval sa mi pan z AAA, ze ma zaujem o kupu. Chcem sa len spytat tych, ktori uz mate skusenosti na co si dat pozor pri predaji a ci AAA nejak nevymysla, kedze nemaju dobre meno. Dakujem.

lienka.7
4. jan 2024

Ponúknu ti smiešnu cenu. Ide najmä o to, či sa chceš toho auta zbaviť alebo nie.

janinah
4. jan 2024

Príde jar a auta sa budú kupovať.predas aj na Bazoši.ak dáš dobrú cenu.

autor
4. jan 2024

@lienka.7 Praveze sumu ponukaju dobru, ani neskusaju zjednavat.

janai1
4. jan 2024

Ja som tam predala ale mne to bolo v podstate jedno. Bola som aj v Darexe a tam ponúkli o 2000€ menej ako AAA

autor
4. jan 2024

@janinah Praveze mi to suri teraz, lebo mam dohodnute nove auto. Mam ho na bazosi, ale iba oni sa ozvali zatial. Sumu ponukli dobru, nevymyslaju s nicim, preto je mi to az divne. Tak ci v tom nie je zadrhel nejaky 😃

alickapusinka
4. jan 2024

Spoločnosť AAA auto si berie veľké percento s ceny auta za predaj .Ja som teraz 2 krát po sebe predala na marketplace v skupine auta dve behom mesiaca.

autor
4. jan 2024

@janai1 A ako prebiehal predaj? Lebo ten pan manzelovi vravel nech pride s autom k nim, ze tam vsetko poriesia. To uz sa nechodi na policiu riesit SPZ a prevod vlastnictva? Vedia to uz oni nejak sami sprostredkovat?

autor
4. jan 2024

@alickapusinka Asi nerozumiem. Proste ja som dala inzerat a oni ho chcu odo mna kupit. Nie ho za mna predat. Na FB nechcem inzerovat, tam to vsetci z rodiny vidia 😃

janai1
4. jan 2024

Ja som tiež išla k nim na predajňu, dajú si testovaciu jazdu a ak predáš tak rovno podpíšete zmluvu a oni si to riešia. Teba dajú len papier o predaji a pojdes zrušiť pzp.
Ale to, že ti do telefónu nezjednavali cenu nič neznamená. Cenu zjednavaju osobne

zuzanaete
4. jan 2024

Je velka sanca, ze sputia tlaky na cenu na mieste. Auto pojde na obhliadku, manzela nechaju dlho cakat, potom zacnu riesit, ze auto nie je az v takom dobrom stave … Mozte vyskusat, ale treba pevne nervy. Ja by som im predala jedine tak velmi stare auto.

maca1984
4. jan 2024

Kamoške tiež takto volali,nič nezjednávali telefonicky- tak šla tam a oni vzali auto na obhliadku. Samozrejme "našli" tisíc chýb, a už to šlo. Ponúkli jej o 3500 menej. Ako bonus potom zistila, že jej vzali z auta lekárničku 🙈

autor
4. jan 2024

@janai1 Tak to maju aj s nami dohodnute. Ze manzel dojde a chcu testovaciu jazdu. Cize potom nemusim ist s nimi na policiu na prepis ano? To som nevedela, ze to vedia tam poriesit.

autor
4. jan 2024

@maca1984 Uff. No presne pre toto sa pytam na co si davat pozor.

mondolina
4. jan 2024

určite ho nekúpia za toľko koľko ti povedali v telefóne 🙈

janai1
4. jan 2024

Nie, na políciu sa nechodí

duunlo
4. jan 2024

Ja ked som predaval auto tak sa mi hned ozvalo Acko ale pritom sa prv nepriznali ze su to oni, vyvolavali pisali SMS aj z viacerych cisel. Ked som zareagoval na ich hovor, hned ze maju zaujem, ze za tu cenu ktoru chcem, lebo take auto zrovna potrebuju, ze urcite nebude problem, je to tutovka, len pridte na pobocku. Prisiel som tam pouceny z netu, len s presvietenym technicakom (keby ma natahuju tak proste odidem a nech si s papierom vytru rit). Technik sa pytal, ze preco, tak som mu povedal ze som pripraveny na nich a nebudem tu sediet niekolko hodin a hrat ich natlakovu hru. Len povedal jasne OK. Isiel za jeho manazerom, prisiel a povedal cenu polovicnu aku som mal v inzerate. Podakoval som a odisiel 🤣 Ale ked potrebujes hned predat a nezalezi ti kolko dostanes tak huro do toho.

autor
4. jan 2024

Presne toto som chcela vediet, co pisete. Lebo v telefone bol ten pan velmi taky, ze hej cena dobra, ze aj viac by dal..ze mne sa to vobec nezda. A este ked som na nich vela negativ pocula.

lienka.7
4. jan 2024

@autorka cenu budú zjednavat osobne. Najskôr ta "navnadia" s cenou, výsledná potom bude iná. Nižšia aj o 2-3 tisícky. Robil mi tam kamarát, toto oni robia. A potom bud podpises alebo nie.

madeincssr
4. jan 2024

Ak nechcete prist o tisice eur (nezalezi vam), tak predajte do Aciek. Slabsie povahy tam ukecaju, cakanim, natahovanim znechutia/obalamutia.

autor
4. jan 2024

@duunlo Presne taketo skusenosti som cakala, ze mi ludia napisu, takze vdaka aj za tu tvoju 🙏Nepotrebujem ho predat hned, len to, co mam vyhliadnute je skladom a na objednane sa caka pol roka.

autor
4. jan 2024

Ok, dakujem ludia za vsetky info. Posunula som ich manzelovi a vidim, ze nic z toho nebude 😃 Povedal, ze im technicak ukaze len v mobile a ze na obhliadku cakat nebude, ze ani bezny clovek, ked pride kupit auto, tak s nim nejdete na prehliadku.

hugigugin
4. jan 2024

Ja svoje auto ľubim ako člena mojej rodiny, a tooto by som mu neurobila, že by som ho predala do a.a.a.a..a.a.a
Aa.
NIKDY
P.S.budu ti volať, písať, sľúbila sumu a na predajni bude všetko inak. Osobná skúsenosť a už nikdy.

janai1
4. jan 2024

To kde si videla ze bežný človek nechce skúšobnú jazdu? To by iba totálny blázon kúpil auto ktoré nevyskusal.
A teda ja som im žiaden techicky nedávala ani som tam nesedela neviem aké hodiny. Aj s jazdou a kecanim okolo cca hodina

autor
4. jan 2024

@janai1 Pisala som, ze ani bezny clovek, ked pride kupit auto, tak s nim nejdete na prehliadku ( do servisu), nie ze nejde na skusobnu jazdu, to je rozdiel.

vyrovnanaosoba
4. jan 2024

Kľudne predaj. Keď budete mať kúpnu zmluvu, klasický prepis a všetko má byť, tak je jedno či predaš im, alebo niekomu na bazoši. Len si daj do predajnej zmluvy všetky vady na aute, lebo väčšinou čo špekulujú sú nespísané vady, opravy.

mondolina
4. jan 2024

obhliadka, prehliadka auta sa robí bežne pri predaji.

autor
4. jan 2024

@hugigugin Asi rovno zrusime dohodnute stretko, lebo podla toho, co tu vsetci pisete, tak mi to za to nestoji.

lonely66
4. jan 2024

autorka, prečítala som si množstvá skúseností na FB, konkrétne skupina antiaaa alebo tak nejak podobne a usúdila som, že predám radšej súkromne. moje auto malo takmer 17 rokov a predala som ho súkromne za cenu, s ktorou som bola spokojná. v áčkach by mi cenu určite ešte zatlačili nižšie, nehovoriac o tom, že sa môže stať, že do roka sa ti ohlásia s nejakou chybou. majú to právnicky dosť premakané v neprospech občana. či už predávajúceho alebo kupujúceho.
čo sa týka testovacej jazdy, je normálne, že kupujúci si ju urobí. pán, ktorý vzal moje auto, ho "testoval" 1,5 hodiny, prisahám. ale bolo vidieť, že sa vyzná, to nebolo len o jazde, ten pozrel fakt všetko.
a ak sa niekto rozhodne ho kúpiť, vysoko odporúčam okamžite pri predaji a teda prevzatí peňazí a odovzdaní auta ísť na políciu a urobiť prepis. môžete to urobiť v ktoromkoľvek okrese, kde je dopravný inšpektorát.

hugigugin
4. jan 2024

Ja som tam bola8r do zadu. A nikdy viac. Auto som sixe predavala rok, ale bolo skoro nove a nepredala som pod cenu.

janai1
4. jan 2024

Tak u mňa žiadnu servisnú prehliadku nerobili