Ahojte, dievcata, ktore mate predlzene vlasky, ktoru metodu najviac odporucate, aby vlasy netahali, netlacili a spoje neboli velmi viditelne a nenicili sa moc vlasy? Uvazujem nad predlzenim, mam dlhe vlasy, ale chyba im objem a chcela by som ich zahustit. Sem tam si pripnem clip in pas, ale lepsie by bolo mat krasne vlasy vzdy.
@sofi75 ja som mala microring som veľmi spokojná. Ale je to individuálne lebo mne kaderníčka povedala, že mám vlasky zdravé a iné kamošky zas nadávali že im to zničilo vlasy.
@sofi75 microring jednoznačne
Mala som predĺžené vlasy 6 mesiacov, microringom.. spoje ani nie su vidieť, veľmi ľahko sa dá zvyknúť, efekt krásny. Baba, čo mi to robila bola šikovná, spravila mi to dobre (to mi potvrdili aj nezávisle v kaderníctve).. ale keď som ich dala dole, mala som slzy v očiach, vypadala mi zhruba polovica mojich vlasov. Jedno šťastie, že svoje som mala dosť husté.. čo sa týka samotnej kvality vlasov, myslím, že na to to vplyv nemalo. Strašne veľa dievčat mi hovorilo svoje skúsenosti, že aj im povypadávali ale tak nedala som si povedať, skúsila som aj ja a dopadla som rovnako no. Efekt síce krásny, ale nestojí to za to vôbec.
@predavamknihy ono je to veľmi individuálne, ja som mala vlasy 4 roky a moje vlasy boli úplne v pohode, keď som si ich dala dole a to mám svoje vlasy dosť riedke a jemné.
No lebo ako pozerám na tvoje vlásky, máš niečo ako ja. Ja ich nemám jemné a redšie. Dala som si eurolock, teraz mám ísť 2x na prepoj, no zatiaľ som nezaznamenala zmernu keď som uvidela svoje dniezdo, no chcela by som mať aspoň rok dva, no uvidím, či to nezničí moje vlasy....ďakujem no ale 4 roky je dosť dlhá si myslím a ak bez ujmy tak super...
@frzeiovn no ono keď ti dá dole spoje a chytíš si svoje vlasy, tak budeš mať pocit, že ako málo vlasov máš. Lebo už si zvyknutá mať v ruke svoje vrátane nadpojených. Ale na druhej strane, každá sme iná. Mne to po niečo vyše 4 rokov nijak neublížilo a niekomu stačilo pár mesiacov a vlasy na tragédiu. Takže ťažko radiť, to každá zistíme sama časom.
Nasla som jednu kočku v Prešove. Bola som už na 4 nadpajani vlasov a vidím, že moje vlasy sú fakt silnejšie a veľmi pekne odrastajú, robí keratinove kapsule, vôbec necítim ze mam nadpojené vlasy. Salón sa volá ANA_hair_project
Odporucam
Ja som mala microring, vlasy som mala nadpojené vyše 3 rokov, teraz idem znova. Hlavne si treba vybrať niekoho kto to robí kvalitne a kto používa kvalitné vlasy.