Predĺženie vlasov - máte skúsenosti? Ktorú metódu zvoliť?

sofi75
6. nov 2019

Ahojte, dievcata, ktore mate predlzene vlasky, ktoru metodu najviac odporucate, aby vlasy netahali, netlacili a spoje neboli velmi viditelne a nenicili sa moc vlasy? Uvazujem nad predlzenim, mam dlhe vlasy, ale chyba im objem a chcela by som ich zahustit. Sem tam si pripnem clip in pas, ale lepsie by bolo mat krasne vlasy vzdy.

ivkazba
6. nov 2019

Ja som mala microring, vlasy som mala nadpojené vyše 3 rokov, teraz idem znova. Hlavne si treba vybrať niekoho kto to robí kvalitne a kto používa kvalitné vlasy.

radolina
6. nov 2019

@sofi75 ako pise ivkazba, nezalezi ani tak od metody ako od toho kto to robi, niekto ma spoje 20mm pomaly a druhy zase 8mm chapes, ja som mala vlasy vzdy na paskoch... a super, paradne drzali, netahali 🙂

lulila098
6. nov 2019

@ivkazba ja som mala pred 10r ale už nikdy viac. Ono tie vlásky boli krásne ale keď som sa rozhodla ze už ich nechcem že moje sú také dlhétak ich mam teraz veľmi suché a zničené a už neviem čo mám používať na vlásky..

ivkazba
6. nov 2019

@lulila098 ja som ich dala dole skoro po 4 rokoch a moje vlasy úplne v pohode. Ale to človek vopred nevie, čo mu to urobí.

veronika1203
6. nov 2019

@sofi75 ja som mala microring som veľmi spokojná. Ale je to individuálne lebo mne kaderníčka povedala, že mám vlasky zdravé a iné kamošky zas nadávali že im to zničilo vlasy.

1gabriela13
6. nov 2019

@sofi75 microring jednoznačne

predavamknihy
2. feb 2020

Mala som predĺžené vlasy 6 mesiacov, microringom.. spoje ani nie su vidieť, veľmi ľahko sa dá zvyknúť, efekt krásny. Baba, čo mi to robila bola šikovná, spravila mi to dobre (to mi potvrdili aj nezávisle v kaderníctve).. ale keď som ich dala dole, mala som slzy v očiach, vypadala mi zhruba polovica mojich vlasov. Jedno šťastie, že svoje som mala dosť husté.. čo sa týka samotnej kvality vlasov, myslím, že na to to vplyv nemalo. Strašne veľa dievčat mi hovorilo svoje skúsenosti, že aj im povypadávali ale tak nedala som si povedať, skúsila som aj ja a dopadla som rovnako no. Efekt síce krásny, ale nestojí to za to vôbec.

ivkazba
3. feb 2020

@predavamknihy ono je to veľmi individuálne, ja som mala vlasy 4 roky a moje vlasy boli úplne v pohode, keď som si ich dala dole a to mám svoje vlasy dosť riedke a jemné.

frzeiovn
25. jún 2020

@ivkazba
Ahoj, máš prosím stále predĺžené vlasy, ako si spokojná a je to eurolock? Čo prepájanie?
Ďakujem za odpoveď...😎

ivkazba
25. jún 2020

@frzeiovn aktuálne nemám, mala som asi 4 roky, bola som spokojná, na prepájanie som chodila každé 2,5 max 3 mesiace, mala som microring (eurolock je výzorovo to isté len kovové, microring je plastový). Ale na Vianoce si plánujem znova urobiť radosť a ísť do toho.

frzeiovn
25. jún 2020

No lebo ako pozerám na tvoje vlásky, máš niečo ako ja. Ja ich nemám jemné a redšie. Dala som si eurolock, teraz mám ísť 2x na prepoj, no zatiaľ som nezaznamenala zmernu keď som uvidela svoje dniezdo, no chcela by som mať aspoň rok dva, no uvidím, či to nezničí moje vlasy....ďakujem no ale 4 roky je dosť dlhá si myslím a ak bez ujmy tak super...

ivkazba
25. jún 2020

@frzeiovn no ono keď ti dá dole spoje a chytíš si svoje vlasy, tak budeš mať pocit, že ako málo vlasov máš. Lebo už si zvyknutá mať v ruke svoje vrátane nadpojených. Ale na druhej strane, každá sme iná. Mne to po niečo vyše 4 rokov nijak neublížilo a niekomu stačilo pár mesiacov a vlasy na tragédiu. Takže ťažko radiť, to každá zistíme sama časom.

anatoljevna
15. sep 2022

Nasla som jednu kočku v Prešove. Bola som už na 4 nadpajani vlasov a vidím, že moje vlasy sú fakt silnejšie a veľmi pekne odrastajú, robí keratinove kapsule, vôbec necítim ze mam nadpojené vlasy. Salón sa volá ANA_hair_project
Odporucam