Prekážalo by vám kamáratstvo s výhodami?

24. júl 2021

Zdravim,
mam taku otazku, pretoze ma zaujima, ako to vnimaju ini ludia. Prekazalo by vam, keby vas sucasny partner (alebo niekto, s kym sa zoznamujete) mal v minulosti kamaratku/-ky s vyhodami? Je to pre vas nieco, co vas na cloveku odradi alebo to vobec neriesite?

ruzasipova
24. júl 2021

Neriesim a nevadilo.

anita6666
24. júl 2021

Takéto kamarátstva su preto s výhodami,že väčšinou nekončia nikdy 🙂 ani keď jeden alebo obaja sú už zadaní lebo to nebýva vôbec prekážka.

s_a
24. júl 2021

Lepšie stabilného jedného "kamaráta" s výhodami, ako každý víkend inú 🤷🏼‍♀️ ja som tiež mala taký "vzťah"

katkami123
24. júl 2021

Minulosť je minulosť, dôležité je, čo chce v súčastnosti a aké ma vízie do budúcnosti. Niekto je za taký vzťah rad, niekomu sa zase taka forma vztahu zhnusi

taskataska
24. júl 2021

nevadilo, neriesim

lenuska9999
24. júl 2021

Jeho minulosť nezmeníš a ani on nie. Skôr by ma zaujímalo, či sú ešte v kontakte. Lebo keby áno, to by mi vadilo a bolo by to pre mňa niečo, nad čím by som sa nedokázala povzniesť. Ak niesu v kontakte, bolo by mi to jedno.

h2
24. júl 2021

Tak isto, ako by mi nevadilo, že mal predo mnou iný vzťah. Aj kamarátstvo s výhodami je istá forma vzťahu. Pokiaľ by to bola minulosť, nie, nevadilo by mi to.
@anita6666 Nemyslím si. Končia v okamihu, keď si jeden z nich nájde nový vzťah. Potom už kamarátstvo s výhodami nemá zmysel.

anita6666
24. júl 2021

@lenuska9999 ani jeho kontaktovanie sa neovplyvnis 🙂 my sme ani neboli v kontakte,ale keď som sa mu ozvala, zabudol,že má frajerku a bol so mnou vždy keď som chcela 🙂 toto je výhoda týchto vzťahov 🙂

anita6666
24. júl 2021

@h2 vždy ma zmysel a vieš prečo? Lebo kamarátka s výhodami sa neoduva,nerieši pitchoviny a stačí,že oficiálna partnerka "nemá svoj deň" a hádaj čo urobí chlap? 😂

kkovacovak
24. júl 2021

Veď to bola minulosť. Ani bývalé frajerky ani vzťahy nevadia tak prečo by malo vadiť toto. Normálna vec

s_a
24. júl 2021

@anita6666 vieš čo nie, normálny chlap to takto neriesi. 😉 Keď chce byť neverný, tak je jedno či s kamarátkou s výhodami, alebo si nájde dáku v bare..

deti95060810
24. júl 2021

no asi aj hej...😉

anita6666
24. júl 2021

@s_a v princípe teoreticky by to mohlo byť jedno,ale nie je,pretože chlap ide vždy na istotu a je príliš jednoduchý tvor na to,aby vynakladal úsilie robiť "tanečky" okolo neznámej,aby ju dostal do postele,keď môže mať do 5 minút sex s tou,čo ju ma istu a overenú a čo sa s ňou aj roky pozná. Úplne jednoduché 🙂

dzulli1980
24. júl 2021

Človek, ktorý v minulosti mal kamaráta/tku s výhodami je zvyknutý na takýto štandard ... osobne by som do vzťahu s takýmto mužom nešla ... keď je raz zvyknutý takto fungovať, nezmení sa to ... neverím tomu ... si predstav, že by si bola tehotná a nemohla by si mať sex ... čo myslíš, držal by celibát? Monogamní muži s tým majú problém, veľmi pochybujem, že muž s takouto "minulosťou", by nešiel za "kamarátkou s výhodami" ... za mňa takýto partner nie.

lenkasarka
24. júl 2021

@anita6666 keď si vedela že na frajerku, stačilo ho nechať a poobzerať sa po inom. Resp. ak ste to mali nastavené tak, že doma (frajer aj frajerka) a vy ste sa aj tak stretávali tak to už je na inú tému.

mattkapd
24. júl 2021

Ja som mala kamaráta s výhodami.. Dokonca aj s terajším už manželom sme tak spolu zacinali😂😂.. Čiže nie nevadilo minulosť ja vôbec neriešim

vilma7
24. júl 2021

Mal v ďalekej, blízkej minulosti? Mal jednu, veľa? Skôr by ma zaujímalo, prečo ich mal...mal ich ako single, alebo popri vzťahu?

nikpa
24. júl 2021

Čo bolo bolo. A čo je na kamarátoch s výhodami zlé?? Každý nechce hneď vzťah a pokiaľ je človek normálny tak sex potrebuje a za mňa určite lepšie zvoliť kamaráta s výhodami ako skončiť každú sobotu s iným. Ja som mala kamarátov s výhodami a nevidím na tom nic za čo by som sa mala hanbiť alebo to tajiť pred mužom.

leskovael
24. júl 2021

Vadilo by mi to ak by spolu udržiavali kontakt a stretávali sa aj keď je jeden z nich vo vzťahu, do takéhoto vzťahu by som nešla.. Samozrejme keď má jeden partnera tam tento vzťah kamaráta s výhodami končí. Inak nesúhlasím s názormi že chlap potom dodatočne vola ex kamoške ked vzťah neklape, ani s tym že chlap je potom zvyknutý na taky život a bude neverný. Je to blbosť..

madeline1
24. júl 2021

Preco s nim riesis do hlbky vztahy minule? Jednoducho sa v tom case nechcel viazat, ale nechcel byt sam...

madeline1
24. júl 2021

@h2 ale ani to nema velmi zmysel. Naco si hladaju nieco ine, ked im je spolu dobre?

anita6666
24. júl 2021

@leskovael a ja ti poviem, že to blbosť neni....iks rokov mám takého "kamaráta" a stretli sme sa vždy....aj počas jeho akože vzťahov....a ani sme neboli v nejakom extra kontakte....stačilo napísať,že mám chuť 😂 muži sú proste zvieratká 🙂

h2
24. júl 2021

@anita6666 Tak normálny chlap, ktorý nemá záujem o vzťah, môže mať kamarátku a výhodami. Ale ak chce mať vzťah, tak očakávam, že nepobeží sexovať s kamoškou len preto, že sa napríklad pohádame. Ak niekto sexuje s niekým iným, než s tým, s kým je vo vzťahu, je to problém. A je úplne jedno, či sexuje s kamarátkou s výhodami, s milenkou, s ktorou má druhý tajný vzťah, s náhodnou známosťou z baru, alebo s prostitútkou.

leskovael
24. júl 2021

@anita6666 tak on je len chuj ked hneď dobehol. Pre mna je vzťah kamaráta s výhodami takým vzťahom, keď su obaja slobodní. A akonáhle má jeden partnera, má to byť tabu pre oboch "kamarátov" Lenže to by ľudia museli mať chrbtovu kosť aby vedeli udržiavať aj takýto druh vzťahu 🙂 každopádne to nič nemení natom že on je len obyčajný chuj čo si nevie vtáka udržať keď má potrebu j**** viaceré naraz vrátane teba a jeho vždy aktuálnej frajerky.

lenkasarka
24. júl 2021

@leskovael 👏🏻👏🏻👏🏻

h2
24. júl 2021

@anita6666 A to Tebe nevadí, že máš sex s niekým, kto miluje inú (aj keď to je otázne, keďže ju s Tebou podvádza), kto predtým spal s inou a potom s ňou zase bude spať? Že si vždy len "náhradné riešenie"? Nie je Ti z toho na grc?

lenkasarka
24. júl 2021

@anita6666 muži nie sú zvieratká. To iba poniektorí ľudia ( obe pohlavia) sú horší ako tie zvieratká 😉 a ja pevne verím , že vieš ako to myslím

lenkasarka
24. júl 2021

@h2 skôr som sa zamyslela nad tým ako je možné , že niekomu nevadí vták ktorý meni vaginy štýlom aaaa ráno moja frajerka a vecer moja šetka

h2
24. júl 2021

@madeline1 Neviem, ale predpokladám, že kamarátov s výhodami majú ľudia, ktorí buď z nejakých dôvodov nechcú vzťah, alebo vzťah by aj chceli, ale nevedia nájsť toho pravého, tak zatiaľ sexujú s tým, kto dá. To, že niekto má kamaráta s výhodami, ešte neznamená, že mu ten človek aj vyhovuje.

h2
24. júl 2021

@lenkasarka Toto teda ani mne hlava neberie. Ja som síce nikdy takéhoto kamaráta nemala, ani by som nechcela, ale keď už, tak by som trvala na tom, že iné takéto kamošky mať nebude.