Ahojte žienky,
Som veľmi nerozhodná. Všetky tri mená sa mi páčia, avšak rada by som aj váš názor. 🙂
Prípadne stalo sa Vám že ste mali vybraté meno už pár mesiacov dopredu a nakoniec ste v pôrodnici dali úplne iné, ktoré ste na zozname ani nemali? 🙂
Veľmi sa mi páči meno Elena 💜☺️
@elenka996 z tychto na vyber by som dala elenku....lucka je pre mna take retro...a elisky mame len na nasej ulici 4....
My sme mali vybrate Ela, no ked som malu videla na 3Dcku, vedela som, zeto nie je ziadnaEla, ale Vaneska, tak mame Vanesku. ❤️
Uvidis, ono sa ti to este ujasni, ze ktoremeno je to prave. 😉
Mne sa nepaci ked su zdrobnelinky tie Daj teraz bokom ako sa ti najviac paci to meno v povodnom stave - Elena Lucia Eliška .,( nic proti zdrobnelinke mena) ale ked bude dospela Asi sa nebude predstavovat ako Elenka ci Lucka ci Lucinečka mamina najmilovanejšia .. 😉Mozno ti to pomoze pri vybere ..
Lucia je krásne medzinárodné meno. 😍
Elena sa mi paci, aj Eliska, ale tych je teraz uz viac ako dost 🙂
Elenka
Ja zvazujem Luciu, lebo mam uz Klaru a oboje znamenaju "svetla, jasna"... ale viac sa mi lubi Linda 😃
Elena 👍
Elena
@elenka996 z týchto troch Elenka 😉
Lenka je krásne meno. Keď už z tých troch tak Lucia. Všade je sama Ela, Eli.
@elenka996 v porodnici nie, ale pred odchodom do porodnice, niekedy sa fixujes na nejake meno a ked uz ide do tuheho, vyselektujes 😆
Elenka je krásne meno. Mne osobne sa nepáči Ela a Ella a podobné zahraničné varianty 🙂
Elenka . Moja maminka bola Elena a bola to úžasná žena a tiež neterka je Elenka ta je od narodenia anjelom 👼🏻❤️.
MYslim že je to krásne meno ktoré nie je časté a znie pekne 😊
@elenka996 ja som chcela veľmi Elišku, manžeľ Alexandru, Julián, Bianku. No a keď som porodila tak som na otázku mena povedala Bianka. A všetci boli v tom že to bude Eliška. Nebanujem.
za mna jednoznacne Lucka😍 😍
Eliška
Všetky, my máme Elišku
@elenka996 Elenka, Helenka
Eliška