Ako ďalej s našim vzťahom?

12. sep 2023

Ahojte chcem sa vyrozprávať prísť si po radu s manželom sme spolu 10 rokov manželia sme 2 roky od vtedy to asi nejako aj začalo po našej svadbe sa ku mne úplne zmenil keď sme sa brali bola som 5 mesiacov tehotná naša mala bola vytúžená veľmi som si ju priala donedávna som si myslela že aj on ale v poslednej dobe už to mu neverím mala má 2 roky a on sa jej dokáže venovať 5 minút príde z roboty domov dá jej pusu a viac si ju nevšíma keď mu poviem aby aj on bol snou tak není lebo mala chce byť len pri mne lebo mala je strašne na mňa naviazaná a on si on k nej nevie naviazať žiadny vzťah...posledné mesiace sa strašne hádame teda on sa hada a ja väčšinou som ticho nech vykrici čo chce a nech mám pokoj ale také slová čo on dokáže vypustiť z úst má strašne zarazia že nechápem ako človek ktorý ty povie že ťa miluje keď je všetko v pohode ty dokáže povedať také niečo ako napríklad špina,skap,špata a pod. Neviem vôbec ako ďalej strasne som z toho smutná stále na to myslím kde sa stala chyba každu jednu hádku viriva on a vlastne on sa snaží všetko otočiť proti mne že vlastne ja sa za všetko môžem cítim zneho že má už začína psichycky týrať že je manipulant lebo keď sme v pohode tak mi hovorí ako ma miluje aka som krásna ako má zbožňuje a potom mi vie tak vynadat úprimne sa ho chvíľami až bojím a pred dvoma dňami keď sme sa pohádali kvôli peniazom tak mi dal aj facku ja som sa na nic nezmohla len na plač ani nie preto že by ma ta facka bolela ale preto že to vôbec dokázal má udrieť od vtedy máme tichu domácnosť dnes mám meniny a to má asi najviac mrzí že mi nenapísal ani blahoželanie proste nič od kedy je doma z roboty si ma nevšíma nič prosté ani ho nenápadne sa mi ospravedlniť jednoducho mám pocit že na mňa úplne kašle a ja neviem čo stým veľmi by som chcela od neho aj odísť ale nemám kam mamu nemám sestra žije v garzónke ja neviem čo ako ďalej

dzulli1980
12. sep 2023

A prečo sa necháš urážať, prečo sa necháš fackať? ... veď je to úbožiak, primitív ... ako ďalej? Odíď ... taký "chlap" si nezaslúži rodinu ... čo by som išla do azylového centra, toto by som netrpela.

rezanka73
12. sep 2023

Nice gramatika

autor
12. sep 2023

@rezanka73 Lebo ty si určite vo všetkom dokonalá 👌

rezanka73
12. sep 2023

Nie, ale aspoň si po sebe skontrolujem čo píšem

chodec15
12. sep 2023

Vas vztah sa konci. Nema zaujem ani o teba, ani o dieta. Najst pracu, najst prenajom, co vlastne byvanie, hypo ... Od zivota nic zadarmo nedostanes, treba si vsetko zarobit.

nairia
12. sep 2023

chlap by mi povedal "spina, skap, spata" a podobne skvosty 2x- prvy a posledny. tam by u mna skoncil. zvysok komunikacie by som riesila uz len oficialitami.
takze co najskor sa od neho odstrihnut a hlavne sa nenechat otlkat a nasledne balachat recami o laske a neviem ake este bajky ti narozprava.

podmostom
12. sep 2023

Tak z tvojho opisu sa ho bojím aj ja. A to kvôli čomu ti tak škaredo hovorí? Čo ti vyčíta? Čo mu vadí? Pri jeho slovníku by som čakala prinajmenšom ženu, ktorá sa nestará o dieťa, vláči sa s cudzími chlapmi..
Ale hlavne že si uvedomujes, že toto nie je ok. Ostáva ti len rozmýšľať nad tým, ako sa osamostatniť.. Hlavne nie ďalšie dieťa. Ak by sa cítil ohrozený, že odídeš, mohol by to použiť ako spôsob, ako si ťa k sebe ešte viac pripútať.

barborachors
12. sep 2023

nezamyslaj sa prečo je taky, on proste je taky a bodka. Nikdy ho nezmenis, len ta začne viac biť. A bude to vidieť aj tvoja dcéra ktorá si v dospelom veku tiez nájde tyrana. Ty zijes s tyranom a grobianom. Podpise sa to na tvojom sebavedomi, zdraví a tvojej budúcnosti. Bude z teba troska. Bude ta mlátiť ako zito a tvoja dcéra sa na to bude pozerat, az kym ta zacne nenávidieť aj ona, lebo nechceš odísť od tyrana.
Tieto príbehy napisal sam zivot a su ako cez kopirak. Je len v tvojich rukách ako s tym naložís. Ale jedno si pamätaj, on sa nikdy nezmeni.

siska53
12. sep 2023

Facka je uz dobre cez ciaru. Na tvojom mieste by som od neho odisla.. Moj bol tiez taky ze strasne vela vrieskal, ku koncu aj ja, vela skaredeho mi povedal. Nebyval poriadne ani doma niekolko mesiacov. Pri poslednom uz relativne kludnom.rozhovore som mu povedala nieco, co v nom nastartovalo zmenu. Zistil, co stratil, zacal na sebe pracovat a je z neho iny clovek. Lenze u nas bola pricinou jeho matka.
U vas to je zjavne o inom, ale riesila by som to takto v tvojom pripade.. keby uz je facka, uz by ma neukecal.

akbara77
12. sep 2023

Normálna žena si takéhoto debila nenájde.

olimuc
13. sep 2023

Nezmenil sa po svadbe, primitiv bol uz od vyroby … bohuzial vela matiek si neuvedomuje, ze ak sa necha otlkat a toleruje debila, rovnakeho debila alebo submisivnu putku vychova pre dalsiu generaciu. Vzhladom na igelitkove zeny, kt sa rozhodnu tolerovat hocico za strechu nad hlavou, pretoze nemaju kam ist ich percento stupa geometrickym radom. K veci, manzelstvo je na konci - 1 facka je len zaciatok. Treba ist do azylaku alebo k sestre, jasle + praca. Dalej riesit ne odkladne opatrenia ako zverenie malej, vyzivne atd ale kedze si na RD tak mas narok na pomoc od centra pravnej pomoci. Potom majetkove vyrovnanie, koho je dom/byt atd … v centre Ti pomozu. A nie z tvojho manzela uz nic dobreho nebude.

tanyag
13. sep 2023

Ty ešte smútiš, že ti nepoprial nič k meninám? Zaujímavé. Kašlala by som na meniny, kašlala by som celkovo na takého chlapa. Môj bývalý partner za 11 rokov nikdy nepoužil vulgárne slova voči mne, nikdy mi nenadával ale raz, jeden jediný krát zdvihol ruku...neudrel ma, nedotkol sa ma, len ju zvihol pri menšej výmene názorov...a na druhý deň to už bol bývalý. A vôbec ale vôbec som neplakala, pretože taký človek si moje slzy nezaslúži. Ale ty kľudne plač, kľudne smúť a kľudne mu to odpúsť, je to tvoj život, tvoja vec.

h2
13. sep 2023

@rezanka73 Ty si kompletná?! Zúfalá žena sem napíše, lebo chce radu a už nevie, čo má robiť a ty jej ideš vyčítať gramatiku?! To je to najdôležitejšie?!

kika147
13. sep 2023

@h2 asi chcela lajky zbierať 🤦🏾‍♀️

danica2711
13. sep 2023

prvá chyba bola, že ty si si dieťa priala a MYSLELA si si, že aj on. Takéto dôležité veci si nemôžeš myslieť, tie majú byť dopredu vykomunikované. Dieťa si majú želať obaja rodičia, u vás to zjavne tak nebolo. Okrem toho, že si si vzala debila, aj toto asi prispelo k tomu pokračovaniu, z ktorého ma najviac zarazilo, že facka ťa vlastne ani nebolela a najviac ťa trápi, že ti nepogratuloval k meninám. Si normálna?! Toto bude len horšie...

kaja_cm
13. sep 2023

https://dennikn.sk/1691899/ako-spoznate-vo-vzta...

Tuto psychologička popisuje, že problémy začínajú zväčša po narodení dieťaťa. Utekaj a buď silná ❤️

h2
13. sep 2023

@kika147 Ani to jej príliš nevyšlo.

anketkarka
13. sep 2023

Ľudia sa menia. Možno si sa zmenila aj Ty a preto aj on. Píšeš, že nemáš kam ísť a baby Ti rádia utekaj. Pod most? So sestrou by ste neutiahli niečo väčšie ako garsónku? Chcela by Ti vôbec pomôcť? Tak nejaké krízové centrum? Otca nespomínaš, len že nemáš mamu. Tak žeby si mala nejaký problém z detstva pre otca a ťaháš si to do dospelosti?! Začala by som od seba, lebo jeho nezmeníš a možno máš aj iný problém ako tyrana doma. Veľa síl želám.

domkakvet
14. sep 2023

Ak je tvoja sestra v najme mohli by ste zobrat spolocny najom dvojizbak, ak je to jej vlastna garsonka popros ju ci ta neprichili, kym si nenajdes pracu a vlastne byvanie, lebo toto bude este horsie.

sheila121
14. sep 2023

Ukončiť. Odpoveď na tvoju otázku.

juliet86
14. sep 2023

pomocobetiam.sk aj verbalne nasilie je nasilie. najdi silu kvoli dcerke postavit sa na vlastne nohy. su organizacie ktore vam pomozu

rezanka73
14. sep 2023

@h2 ano