Je to dnes u mužov už normálne?

1. mar 2024

Ahojte babulky nemám veľa takých dôverných kamarátov tak píšem sem ste staršie a už čo to máte za sebou, stretávam sa s mužom ktorý je starší ale vyzerá extrémne dobre. Akože keď sme si len písali bol slušný a taký iný no, ja som zase bláznivá duša srandovna tak ako aj cez správy aj na živo, nebudem vám klamať je pri peniazoch darí sa mu veľmi v práci ma majetok a je to taký muž na úrovni alebo ako by som to nazvala. Lenže ja nejsom ten typ čo nechce pána pracháča hlavne nech ma money a ostatné ma nezaujíma, ja chcem muža ktorý nech chodí zamnou kľudne aj vlakom ale je to gentleman.No boli sme vonku a už ako prvé ma zarazilo keď prišiel pre mňa že ostal sediet v aute aspoň keby vystúpil objal ma alebo ja neviem aj kľudne podal ruku haha, len on len ze sadni si hovorím okej ja neviem som možno stará škola ale keď muž ide za ženou by sa mal opýtať čo aspoň pije alebo akú ma rada čokoládu aspoň nejaku maličkosť malinku priniesť či ? Ja neviem či to je tak dnes uz normálne, a keď ma vysádzal zase sa len spýtal kde ma ma vysadiť a ani nevystúpil zase proste ze by objal alebo neviem, prišiel mi trošku ako taký sedlak. Alebo len príliš riešim pitomosti a musím si uvedomiť ze je iná doba, aký boli vaši muzi na prvom rande ?

sheila121
1. mar 2024

No mne príde ako sedlák. Keď som išla na rande, tak sa muži aspoň tvárili, že su gentlemani. Ja keby mám sadnut do auta niekomu kto ani nevystúpi, tak si prídem ako štetka.

queen_mary
1. mar 2024

Podla mna je to normalne a moc to prezivas 😅

daniela2202
1. mar 2024

Dal najavo ...že vždy budeš až pod ním, môže všetko- veď má prachy .... a kúpi si aj ženskú 😂😁😂👉

gejb
1. mar 2024

Videli te sa prvý krát a on z auta nevystupil alebo to bolo už ďalšie rande?
To je podľa mňa podstatné...AK to bolo prvé rande tak sedlak. Ináč je to OK.

aeruginosa
1. mar 2024

Suhlasim, ze mohol vystupit z auta a zvitat sa/rozlucit sa, to ano.. to bolo blbe..
Ale aby ti nieco prvykrat na rande nosil, nejaky darcek, to podla mna vobec nie je nutnost…

zuzanka.zuzu
1. mar 2024

áno, aspoň na tých prvých rande sa snažiť 🙂 síce to vlastne o ničom nenapovie či bude ako partner ok alebo nie, ale tak už prvý dojem je zlý...

viestta
1. mar 2024

Kto ho toto mal naucit? Vsak uz davno sa etiketa neuci ani doma, ani v skolach a cim vacsi "buran" tym vacsi chlap. Co sa zdvorilosti voci zenam tyka, tak tam sa bije to, ze chceme byt rovnopravne aj byt obletovane. Toto sa este musi v spolocnosti utriast.

babulkomale
1. mar 2024

Kde si vzala, ze je na urovni? Akoze pretože ze ma peniaze? To by bol potom na urovni aj Boris K., nie?

ibatanecnica
1. mar 2024

no možno má takých stretnutí za sebou viac, tak už to berie ako takú automatiku, že sadni a ideme a uvidíme. No to bolo prvé stretko na živo ak ťa bral niekde na mieste, kde mohol zastaviť, tak si myslím, že je normálne, že človek vystúpi a privíta sa s dotyčnou osobou. Pri zavezení domov už by mi to nevadilo. Ale ak sa mám stretnúť s niekým prvýkrát a ideme niekam autom, tak je normálne že si aspoň ruky podáme a pozdravíme sa. Ak si nasadala niekde na mieste, kde sa stáť nemohlo alebo bola obmedzená premávka, chápem. Ale že povedať sadní? Tak to ako psovi, Nadradenosť z neho až tak srší.

autor
1. mar 2024

@gejb prvé rande to bolo hej 😊

marca12
1. mar 2024

No gavalier to nie je. Ja toto od muzov vyzadujem. Mam rada nenutenu galantnost,take drobne gesta vedia spravit velmi dobry obraz o cloveku.

tttbb
1. mar 2024

Ano je to sedlak. Uz mas k tomu prvu indiciu, sleduj dalsie ;)

jaskolka
1. mar 2024

Tak mne by to pripadalo, ze mu nestojím ani za slušný pozdrav, len akoby som bola "hej ty z ulice". Takže za mňa toto extra zdvorily gentleman nikdy nebude.

autor
1. mar 2024

@ibatanecnica práveže normálne na parkovisku kde nikto ani nebol kľudne sme tam mohli stat aj hodinu

ibatanecnica
1. mar 2024

@tttbb mne by úplne stačila táto a na ďalšie by som ani nebola zvedavá

ibatanecnica
1. mar 2024

autorka - tak potom nie je o čom, Nie je problém vystúpiť, povedať ahoj podať ruku. A potom ste kam išli? TAm sa ako choval?

thereisabear
1. mar 2024

A nebál sa, že ho uvidí manželka?

sima338
1. mar 2024

No takto...áno, mohol vystúpiť a rovnako aj pri rozlúčke. Doniesť maličkosť, keď ide o bohatého chlapa? Áno, stačila ruža, popr. nejaká pekná milá sladkosť, tiež by som to čakala. No na druhej strane, sú aj väčšie red flags na prvom rande ako toto. Čo bolo to prvé rande? Zobral ťa na pekné miesto, venoval sa ti? Zaplatil, ak ste boli niekde v podniku? Mali ste sa o čom baviť a cítila si sa dobre? Tie veci, čo si spomenula, netvrdím, ja si všimnem tiež, bohatý chlap by nemal mať problém ti doniesť rovno kyticu, popr. malý vkusný darček, ale ako vravím, riešila by som zásadne veci. A hlavne si zisti, čo je zač, či ho nečaká doma žena a rodinka

amelie2017
1. mar 2024

No neviem, ale v mojom veku by som si len tak ku chlapovi na prvom rande do auta nesadla. Navyse teda ak to bolo prve osobne stretnutie a spoznali ste sa cez net. Dohodla by som miesto, kam a odkial mozem ist sama. Ale teda, toto uz mate za sebou, zijes 😀 a ocividne ti nic nespravil 😀 a ano, je to sedlak.

petronelag
1. mar 2024

Tak na prvom stretnutí, keď ešte ani nevedel ako rande dopadne, tak by som nejaké objímanie nečakala, skôr takí, čo si často hľadajú novú frajerku sú takí nacvičení.
Záleží ako prebiehalo celé stretnutie a aj to, či náhodou nie je ženatý.

helen_167
1. mar 2024

Podla mna prilis riesis blbosti,dôležité je, ze prisiel , a ako sa choval na rande, ale to je iba moj nazor.

mamutka
1. mar 2024

Tak neviem ako prebiehalo rande, ale to “nastúp-vystúp” vyzera, že je naučený vyzdvihnúť ženu na sex a po použití vyložiť 😁 ani nie tak sedlák, ako Škót chlap čo ta ma na háku. Podľa mňa aspoň pri rozlúčke mohol vystúpiť a trochu ešte pokecať, objať. Ale možno ho už kĺby bolia, čo ja viem, keď ma teda svoje roky…. 😊 ten môj kedysi okolo mňa skákal cez ploty na rande, az mi hanba bola, ale mal teda po 20tke, energia nechýbala

ibatanecnica
1. mar 2024

@mamutka ale tak po rokoch je to iné, ako na prvom stretku. Ale tiež si myslím, že je tak naučený. Vyzdvihne - sex - zavezie , dovi dopo a uvidíme

jana_eyre_2
1. mar 2024

No vystúpenie z auta je možno neslusnejsie ale ani by som to neriešila.. to že nedoniesol maličkosť by ma vôbec nerozhodilo, na prvom stretnutí keď ani nevieš či si s tým človekom sadnes som neočakávala nikdy nič.. dôležité by premna bolo ako sa choval na stretnutí keď sme sa už bavili, ako odpovedal a ako pôsobil.. tieto veci čo uvadzas sú z môjho pohľadu troška malicherné a to podotýkam že môj muž je celkom galantný a vždy bol, ale nepotrpela som si na Tom.. dôležité bolo vždy premna to ako pôsobí a vyjadruje sa celkovo.. pretože podržať dvere, postaviť sa pri podávaní ruky je síce slušne ale nie je to premna niečo čo by ma vyrušilo ak by to muž neurobil..

fion22
1. mar 2024

Však popíš aké bolo rande...díval sa na teba, mali ste sa o čom rozprávať, smial sa na tvojich story, nečumel do telefónu každé 3 min? Pochválil ti niečo...vlasy, úsmev atď... voňal ti? Cítila si z neho nervozitu?

luccija
1. mar 2024

Koľko je starší chlap?🙂40,50?
Mne by zase vadilo, keby sme sa videli prvý x a hneď by ma na privítanie objal.Ale vystúpiť a podať ruku mohol..možno bol v strese?
Darček by som neočakávala, ale neskôr maličkosť áno🙂ako vieš, že je finančne na tom dobre pochválil sa či si ho lustrovala?Toto by mi vadilo v akom zmysle by mi to povedal

jana_eyre_2
1. mar 2024

@luccija presne neviem si predstaviť že by som chcela aby ma niekto mne totálne cudzí objal, bolo by mi to odpudzujúce a aj keď by sa mi fyzicky páčil týmto by ma dosť odradil..

denkatn
1. mar 2024

co keby si mu skusila povedat ze sa ti tieto veci pacia? mozno nevie ako sa spravat a nemysli to zle, len to u nikoho nevidel..

tttbb
1. mar 2024

@sima338 Nesranduj. Ja som chlap, celkom zabezpeceny, ale v zivote by som na prve rande nebral ruzu, alebo kyticu. Ja som skor za nenutene "casual" veci. Prve rande je pre mna skor o tom ze aspon +- spoznam toho cloveka, ona spozna mna a spravime si o sebe obrazok ci sa chceme vidiet aj dalej. Za mna je kytica riadne mimov tomto pripade sorry.

luccija
1. mar 2024

@jana_eyre_2 inak ja by som sa už bála sadnúť k cudziemu cloveku do auta🙂ja už by som nevedela randiť všade nastrahy🙂)cudzí človek cez písmenká z internetu