Milujem aj nenávidím chlapa zároveň

24. jan 2022

Stalo sa vám,že ste nejakēho chlapa milovali aj nenávideli zároveň?

mamina0078
24. jan 2022

Ano, terajsieho na zaciatku nasho vztahu 😂

marseillefan
25. jan 2022

@mamina0078 a teraz ho už len nenávidíš? :D

denkatn
25. jan 2022

ano, kludne. aj toho svojho niekedy si myslim ze by som okamzite odisla a potom na druhy den s nim idem v aute a zistim, ze ved je dobre a vsetko mu odpustim. trochu psycho. (ale u nas je to tak, ze nerobime si zle, len nemame na seba cas a to prinasa frustraciu)

luci_ba
25. jan 2022

nie, podla mna ak ho uz len kusok nenavidis tak to je začiatok konca. to je moj názor

andreagemii
25. jan 2022

Predpokladám, že Ti niečo urobil....

Miluješ, ale ublížil a myslíš si, že ho nenávidíš. Ak je to čerstvé, tak je to určite bolesť, sklamanie a hnev, nie nenávisť.

natassha1
25. jan 2022

tak taketo aj aj pocity nie su ok, ak mas nejakeho chlapa nenavidiet tak s nim radsej nebud.

julie19
25. jan 2022

Asi treba odlíšiť nenávisť a “nenávisť” … či toho muža fakt nenavidis, že aj keď nie ste v ten moment spolu, nehadate sa, neriešite nič ťažké tak aj tak mas niečo prostí nemu a proste to tak cítiš že ho fakt nenavidis… alebo ho “nenavidis” v danej chvíli napr pri nejakej hádke, alebo situácii ktorú rieši inak ako ty a teba to vytáča do nepríčetna, lebo myslím že v každom vzťahu príde aj taka situácia vyhrotená že padne “neznášam ta” alebo “ideš mi na nervy” alebo “ty radšej ani nič nehovor lebo ma len rozčuľujes” … to by som povedala že je ok ak sa po prekonaní toho problému/hádky viete zas pekne k sebe správať ;)

telusikk
25. jan 2022

Toľko pocitov v jednom človeku to je čo. No pokiaľ by som mala chlapa aj milovať aj nenávidieť čo je riadne silné slovo, neviem či by som pri ňom zostala.

monka105
3. feb 2022

Nenávisť je iba iná podoba lásky. Opakom lásky je v skutočnosti nezáujem. Takže, ak máš pocit, že ho nenávidíš, v skutočnosti tvoja citová väzba naňho pretrváva a stále ho miluješ. 🙂