Neschopná nájsť si vzťah

30. okt 2023

Nedokázem si nájsť vzťah. A neviem ani kde hľadať. V práci o mňa nikto nikdy nemal záujem a to som vystriedala viac práci. O škole ani nehovorím. Čo sa týka záľub, tak mám záľuby skôr také osamote a nie s ľuďmi. Chodím aj do klubov, na diskotéky, som mladá vcelku, ale nič vôbec. Všetko je to taká tá klasika kedy s vami niekto rád pokeca, ale stretko už nezmieni, ani číslo ani soc sieť nevypyta. Nie som typ človeka, ktorý by robil prvý krok, možno jedine v tom prípade, keby vidím že dotyčný má záujem. Nie som krasavica, ale nie som ani úplne škaredá, skôr priemer. Veľakrát sa mi ani nikto neprihovori, som sama v klube medzi milión ľuďmi a nikto nič. Aj sa zabavim (preto tam chodím) a nič. Proste sa cítim ako vzduch ale nedávam to najavo lebo si viem predstaviť single život do konca života. Len niekedy príde takáto chvíľka a zamrzí ma to. Ešte som nemala vzťah, mám okolo 25r. Raz sa na mňa jeden chalan tak zadíval, oba sme šli do klubu a tak uprene aa na mňa zadíval, ešte ma aj pustil prvú no a tam si ma už potom vôbec nevšímal, robil si svoje. A takýchto situácii bolo viac, že ukázal sa záujem, ale následne rýchlo akoby opadol a už ste boli vzduch a to je presne tá situácia kedy nechcem spraviť ja ten krok. A práveže ani neposobim zufalo, práveže sa často smejem, som úplne normálna...

yoxinka
30. okt 2023

Nájdi si hobby, kde budeš stretávať ľudí. Kamoška začala chodiť so takej skupiny ľudí, ktorí chodili na túry, našla si tam frajera. Kamoš začal chodiť do posilky a na tréningy crossfitu, našiel si tam frajerku. Nikto ti nezaklope doma na dvere, že “buď moja frajerka”. Aj také, že stretneš niekoho na ulici a bum, láska na prvý pohľad, je skôr scenár romantického filmu ako realita.

joesvk
30. okt 2023

Nie si "neschopná ".Nájsť vzťah je vo veľkej miere otázka náhody.
Chápem ako sa cítiš.Ako milión iných, ktorí sú v tej fáze hľadania.

drake122
30. okt 2023

Však si nainštaluj Tender, či ako sa to volá.

viestta
30. okt 2023

Vztah sa nehlada. Vztah nie su stratene kluce. Vztah sa vyvinie. Z kolegialnych vztahov, z kamaratstva, zo spolocnych zaujmov. Treba sa stretavat s ludmi, s niektorymi si sadnes voac, z niektorymi menej, a mozno z niekym nadviazes aj hlbsi vztah

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
falbala132
30. okt 2023

suhlasim s tym, ze chod na Tinder, tam su ludia, ktori hladaju vztah ako ty. niekedy je to ako hladat ihlu v kope sena, ale mozno motyka vystreli, poznam odtial vela stastnych parov.

moonlight1210
30. okt 2023

Mozno to netusis, ale mozes mat nevedomky taky obranny nepristupny vyraz “nepriblizuj sa, nemam zaujem”.
Hoci zaujem mas. Plachejsim ludom sa to stava, ze maju podvedome uzavretejsi vyraz v tvari. Aj postoj tela.

Mne sa stava, ze ked sa zamyslim, tak sa ma ludia pytaju, co sa mi stalo. Ci som nahnevana, alebo smutna, alebo ci mi niekto ublizil. Pritom nic z toho. Len prestanem vnimat okolie a moja tvar nadobudne taky sfingovy vyraz “pre vlastne dobro sa mi vyhni a nikomu z nas sa nic nestane”.

viestta
30. okt 2023

@chodec15 ale tie co su spokojne, stastne a ziju vo fungujucich vztahoch vypisovat nepotrebuju. Toto tu nie je relevantna vzorka vztahov

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
30. okt 2023

@chodec15 to, ze ty si nas nastretol nie je nas problem

grof_monte_christo
30. okt 2023

Prikláňam sa k názorom, ze je to tvojim vyžarovaním.

Buď vyžarujes:

1. Nechcem vzťah
2. Zúfalo si hľadám vzťah
3. Svojím prejavom nedokazes zaujať

Vzhľadom na tvoj vek a tvoju jedinú skúsenost s mužom, ktorý sa na teba len zadíval a inak nič, ti odporúčam návštevu psychológa, kde tento problém prenesiete do hĺbky. Čas ti uteká a škoda ho tráviť sama, ak sa ti dá pomôcť.

egonsk
30. okt 2023

Nehadzal by som flintu do zita. Ja som sa prvy krat zalubil az ked som mal 26, potom prisli sklamania i srdce lamania a znovuzalubenia, az som napokon mal 12 rocny vztah, ktory bol 2/3 obdobia plny obety a problemov, az napokon sa ajtak rozpadol, ked si moja ex nasla v praci frajera a podlahla kuzlu milenky zenatemu chlapovi...

Nelutujem tejto skusenosti, ale lutujem casu, ktory som mohl venovat niekomu zodpovednejsiemu a zazit krajsie roky zivota ako boli.

rorino
30. okt 2023

Cítiš sa ako vzduch..Tak ako sa cítiš,tak ťa vnímajú ľudia v okolí,cit sa ako normálna mladá,šťastná,spokojná žena a začnú ťa tak vnímať aj ľudia,a ten pravý príde,veľa šťastia😉

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dogblock
31. okt 2023

muz ta uz na diske neoslovi, lebo vie, ze na 99 % ho ta zena odbije :D skus fb zoznamku

libertz
1. nov 2023

odkial si? Ked tak skus sa ozvat do spravy

autor
3. nov 2023

@libertz z BA
No zoznamky som skúšala ale tam sa mi dialo že im šlo len o sex tak som sa ani neunuvala sa stretnúť

drake122
3. nov 2023

No keby ťa oslovili na diskotéke, myslíš, že piškvorky budú chcieť hrať? Aj tam by išlo o sex ako na zoznamke...

libertz
3. nov 2023

ano to je velmi caste tam. Preto tam kolkokrat vela solidnych zien nevydrzi dlhsie. Niekedy byva ze ma clovek proste smolu aj na ludi. Preto som pisal ze sa mi mozes ozvat do spravy a mozme sa spoznat, ja nebyvam daleko od BA a obcas tam chodievam.

libertz
3. nov 2023

@drake122 a preto na diskotekach je blbost hladat vztah..

egonsk
4. nov 2023

@libertz otestoval som 9 vraj uspesnych zoznamovacich portalov na serioznost a fake profilov tam bolo aspon 80%, okrem 2 kazdy chcel poplatky aj za zakladne ukony, dalej u 3 bolo zlozite aj samotne zrusenie konta (jeden dokonca chcel vytlaceny, podpisany a odoslany list do cudziny - nastastie akceptovali slusne pisany email). Takze najst niekoho realneho na zoznamovacich portaloch sa prudko blizi k nule.
Je to smutne, pred 10 rokmi sa realne dalo spoznat cez internet aj na slepo bez oslnujucich model fotiek a po par dnoch pisania si, teraz skor spoznas niekoho ked sa prekonas a prehodis slovo s pokladnickou, casnickou, v praci s uctovnickou, na hradzi pri bicyklovani, atd...

libertz
4. nov 2023

@egonsk az tolko? wow tak to by ma teda nenapadlo. Ano je to smutne, ale zase v dnesnej dobe v realite ked sa chalan co oslovi dotycnej nepaci tak je to uz pomaly trestny cin obtazovania..

egonsk
5. nov 2023

@libertz Hej, tiez ma to velmi prekvapilo a mas pravdu, ze aktualna doba uz dokaze aj pohlad vyhodnotit ako obtazovanie. Je to smutne.
Ale je to touto dobou, ze ludia sa nesnazia byt sami sebou a umelo skusaju zaposobit...