Sklamaná

10. jan 2024

Poobede som sa dohodla s kamarátmi že večer pôjdeme ku nim posedieť, aj keď som dnes 16 hodín bola v robote ale nechcela som sa vykrúcať a vedela som že sa dobre zabavíme.. potom som to oznámila priateľovi že večer keď prídem z roboty k nim pôjdeme a že to má zatiaľ dohodnúť. Celý deň sa neozval ja prídem domov o pol hodinu skôr a jeho nikde. On tam išiel sám lebo ho zavolali skôr a potom mi len napísal sms pol hodinu po tom ako som prišla z roboty len stroho že je u nich či prídem. Ja som zostala úplne sklamaná že ma nepočkal. A tak tu už hodinu a pol sedím, ja som mu volala, on mne nie a len že no kde som či prídem. Dodávam že včera sme sa pohádali tak dnes bola komunikácia medzi nami napätá. Ja som mu vynadala že sa o mňa nezaujíma že mu je jedno ako sa cítim po celom dni či mi je zle a on nič. Položil mi že preháňam a mám prísť.. Vás by to nahnevalo? Úplne mi je ľúto keď viem ako sa bavia a ja sedím doma smutná. Viem si ho predstaviť ako sa baví a je mu jedno že ja doma žialim.

gelifil
10. jan 2024

mala si sa zobrat a ist

doriiis
10. jan 2024

Sedíš doma a smutná,lebo sa chovas jak rozmaznané dieťa.

reanda
10. jan 2024

tak nezial a chod sa bavit tiez.. a s frajerom sa rozid, ked s nim nie si stastna.. ci ta bavi furt zialit?

maranta_leuconeura
10. jan 2024

Uz teraz nic, nechaj tak. Nabuduce si to vykomunikujte ci sa cakate alebo idete rovno alebo co.

simik22
10. jan 2024

Bozeee a kde bývajú? My chodíme k susedom , veľmi dobrým kamarátom , kľudne aj sami, alebo poviem , že sú daco dorobim a prídem za ním, alebo on za mnou....šak nie ste siamské dvojčatá, čo máš 15?

reanda
10. jan 2024

@simik22 nie, vcera sa pohadali

simik22
10. jan 2024

@reanda aj my sa pohadame, a neprenasame to medzi iných ľudí, s ktorými sa stretávame. Nebudem dakde na návšteve snad sedieť ofucana. To radšej ostanem doma.

beata_k
10. jan 2024

Sama si za to mozes. A co take sa stalo, ze isiel skor? Nepoznas cestu? Nabuduce sa nezduvaj a uzivaj si zivot. U kamosov by ste pokecali ako si sa mala v praci a ako ti je.

domkakvet
10. jan 2024

Ja si zasa myslim, ze ta mohol tych par minut pockat.

reanda
10. jan 2024

@simik22 ona nie je na navsteve.. ostala doma a ziali, lebo ju frajer nepockal.. vcera sa pohadali a dneska ju nepockal a ani s nou nekomunikuje, iba stroho.. vies si to troska predstavit, ci tebe by to bolo vsetko fuk?

selest
10. jan 2024

Nerozumiem. Mal ta odviest, alebo preco ako si nemohla ist za nim? Zaujima sa o teba, ved chcel aby si prisla. Nezaujimal by sa napr keby kaslal na tvoje dohodnute stretka a isiel by len so svojimi kamosmi chlastat niekde kde ty nepojdes. Mala si ist normalne za nimi. Vyrobila si problem z nicoho, kolko mate rokov?

lindous
10. jan 2024

To, že išiel prvý bezo mňa skôr by ma nenahnevalo, to že mi nedal skôr vedieť, že tam teda ide a máš dobehnúť, to by ma trošku nahnevalo asi, ale nie tak, aby som zostala sedieť doma, ak som sa tešila, no povedala by som mu, že sa mohol ozvať hneď… otázka je, či to bol problém iba komunikácie alebo to bolo na truc, keď ste sa pohádali, či to je jednorazová situácia alebo sa takéto veci, kedy si ide svoje bez ohľadu na teba opakujú… nejdem robiť záver z jednej situácie, proste sa o tom normálne bez ofukov porozpravajte

tiezjedna
10. jan 2024

nemám problém, vyrobím si🙄

zanka777
10. jan 2024

On sa o teba nezaujíma celý deň?jasné veď ste sa pohádali..... A nezaujíma sa či ti je zle?si nejak vážne chorá že práve dnes keď ste sa pohádali by ti malo byť zle???práve dnes?sedíš hodinu a pol a zialis.... Nie ty sedíš hodinu a pol a trucuješ a lutujes sa ako malé decko zatiaľ čo si už dávno mohla byť s ním a baviť sa...... Mne to príde že si príliš rozmaznana princezná a keď sa svet netočí okolo teba už je zle..... Ste pohadani tak buď rada že ťa tam vôbec chce mať a neber veci tak tragicky bože 😉

svokrinjazykmonika
10. jan 2024

Ja ozaj nechápem prečo si tam nešla a radšej si bola doma ofučaná. 😂

kitycat
10. jan 2024

Bola to vazna hadka ci len sarvatka?

Mozno by ma stvalo, ze miesto domov si mohla ist rovno k nim. Ako ma on vediet, ze dojdes o polhodinu skor ked nekomunikujes a nezaujima sa zrovna po hadke, och

simik22
10. jan 2024

@reanda si predstav, že áno . " Ziali " preto že ju nepočkal. Veď jej písal... Že stroho , je jej subjektívny názor. Keby som chcela ísť, idem, keď nie nejdem. Nepotrebujem aby sa mi dakto do zadku pchal. U nás ti funguje inak, ale ak má 18, chápem

maminazosatnika
10. jan 2024

Mňa by to tiež sklamalo mal ťa počkať a nie utekať bez teba keď ste sa dohodli

nataly420
10. jan 2024

A ty si čo princezná? Úzkostliva kvetinka o ktorú sa treba každých 5 minút zaujímať 😅 toto chlapi nemajú radi robiť drámu z ničoho. Nemôžeš byt taká precitlivena dobre ti Radim dievča 🙂 hlavu hore

tykat
11. jan 2024

No a ako ti pomohlo ze si ostala doma lutovat sa?

kvadrinkaaa
11. jan 2024

Tak by ja som tam určite nesla a tu ženy sa robia hrdinky, ale keby boli v tej situacii, zachovali by sa mozno horšie ako ty, emócie robia svoje 😀 ja by som si vypla telefón a išla spat 🤣

vilma7
11. jan 2024

Nevidím dôvod prečo by mal doma na teba čakať kým prídeš, keď sa.mozete stretnúť aj tam.
Len ste si to mali normálne dohodnúť, a nie fučaťsa ako malé dieťa.
A neviem či by som si plánovala nejakú návštevu ku kamarátom, keby mam doma s priateľom dusno. Asi by som si najskôr vyriešila problém a potom sa ušla niekam zabávať.

ibatanecnica
11. jan 2024

panebože čo máte 10 rokov? žena dospej a začni sa chovať ako dospelá.
ako napísala @vilma7 , ak je doma dusno, tak si naskôr vyriešim to a nedohadujem si stretko s kámošmi. Potom to aj takto dopadne. A áno, keby sme boli pohádaní tak idem sama, ak už teda treba niekam ísť a on nech príde keď bude môcť.

rebrambora
11. jan 2024

Hmm nuz neviem ako nastaveny mate vztah, ale aj keby sme sa pohadali, tak by som bud cakala, ze mi napise, ze pojde skôr alebo pockal.
Cize si to vykomunikujte, lebo mne to pride cudne.