Priateľa asi nepriťahujem

13. okt 2023

Ahojte…. možno to sem nepatrí, ale už mi to ide na mozog priateľ pracuje v zahraničí veeelmi ďaleko chodí domov malo, chyba mi sex a preto by som aspoň občas chcela keď mi dieťa zaspi aby sme to skúsili cez telefón viete čo presne myslím. Ale on stále je unavený, už mi ani nepovie nič pekne mám pocit že ho nepritahujem alebo s tým začneme a po chvíle povie ze je unavený, ja to aj chápem ale mňa nebavi pozerať porno keď ma priťahuje on. Už som z toho zúfalá, možno je to tým ze mi chyba ze tu neni stále ale on mi povie že ja som si to urobil už sa mi nechce, proste je to pre mňa ponižujúce.

sheila121
13. okt 2023

No keď pracuje v zahraničí nič s tým nespravis. Buď rád že nemá milenku ale že si to spraví sám radšej. A sprav si to aj ty a je po probléme.

janai1
13. okt 2023

Tak máš na výber, bud bude chlap ďalej v zahraničí alebo bude robiť doma a budete mať sex

syslik81
13. okt 2023

nie kazdy je ten typ co to dokaze robit cez chat ci telefon ..su taky co sa o tom ani nevedia porozpravat ... jedina moznost je ze sa vrati,alebo ude domov chodit castejsie .. inak vam hrozi rozchod... kedze ty zrejme cakat aj tak nevydrzis - pokial nemate urcene dokedy to takto ma byt

rebrambora
13. okt 2023

Ja to stale hovorim. Bud ist ako rodina vsetci spolu do zahranicia alebo sa dohodnut na ako dlho a dodrziavat pravidla alebo si najst pracu doma.
Bohuzial.

barborachors
13. okt 2023

Neverila by si, ale kopu mužov ma vzťah so ženou, ktorá ich priťahuje len veľmi málo, ak nie vôbec. Preto nie je vo vzťahu sex, intimita ani nežnosti. Niektorým totiž fakt stačí tepla vecera a zazemie a pocit ze ich doma niekto caka. A pepina vetraju na porne alebo v bare balia cudzie pipky.

domkakvet
14. okt 2023

Vztah na dialku vam nefunguje, nie ste na tom rovnako, ostava sa prestahovat.

iceberg
15. okt 2023

No tak poďme skúsiť stým niečo spraviť. Čo všetko si už skúšala? V prvom rade ide oto, aby si ty mala záujem o seba a nezanedbávala sa, viem, že pri deťoch a práci to není jednoduché ale budeš musieť si to naplánovať tak aby ti to všetko vychádzalo. Ak chceš v mužských očiach pôsobiť viac atraktívnejšie, a vzbudiť u svojho chlapa zas tú príťažlivosť budeš musieť urobiť na sebe troška výraznejšiu zmenu. Farba vlasov(môžeš skúsiť za experimentovať, poradiť sa s kaderníčkou, alebo dakou kamarátkou ktorá farba by bola na tebe najviac sexy) Strih, účes vlasov ci je ideálny ten co máš alebo ti vedia pomôcť to nejak vylepšiť skúsiť niečo iné co by ta lepšie zvýraznilo. Obočie zladiť k vlasom, musí tam byť contrast farieb ze to sedí, inak to dobre nevyzerá potom musí to ladiť , aj tu tvar to robí krajšou, môžeš si dat vytetovat a nemáš starosti stým na každý deň . Ak si ešte nemala tak si skus dat spraviť 4d mihalnice, do solarka zbehni, oblečenie začni tak nosiť aby zvýraznilo tvoju ženskosť keď nechceš nemusíš vyslovene nosiť provokacne veci ale niečo čo ťa zvýrazní, venuj čas aj svojmu telu zbehni si do fitka alebo sa prihlás na dáke skupinové tréningy crossfitu, boxu alebo podobných športov kde aj spalis a zároveň posilníš telo. Budeš sa cítiť lepšie ty sama a uvidíš ako ta príťažlivosť začne silnieť.