Žiarlim veľa, alebo mám zlý pocit?

julinka12
15. júl 2022

Ahojte, neviem čo si mám o tom myslieť či veľa žiarlim alebo fakt mám zlý pocit.
Môj priateľ pracuje v jednej firme kde sú jeho kolegovia a kolegyne. Žijeme oddelene on sám ja s rodičmi. Má tam kamošou aj kamošky. Veď beriem v pohode nič nezakazujem. Vozí kolegu a kolegyňu z práce. Len niečo mi stále ide na nervy, niečo mi nehrá. Tú kolegyňu stále spomína že je sama s deťmi že sa čako to dáva ako to prežíva ako
sa stará... Ráno keď ide do práce mi píše že ide pre ňu že ho už čaká. Dnes som sa hnevala. Povedal že ide do práce aj cez celozávodnú dovolenku. Myslím že chcel ísť kvôliva nej. Potom mi napísal že nejde že sa rozprával zo šéfom. Povedala som mu že keď mu je presnejšia ona tak nech ide za ňou ale nech sa mi neukazuje na oči. Povedal že iba mňa ľúbi.
Dnes keď som som šla k nemu prišiel z práce domov skorej šiel do sprchy a mal zapnutý na stole svoj mobil tak som sa pozrela a videla som SMSky od tej baby. Že kde je že ho čaká že ideme do práce.
On jej písal že nech ho čaká skorej že si môžu zájsť na kebab alebo na kávu než pôjdu do práce ona že dobré ale že jej to má zaplatiť že mu peniaze vráti. Stále mu rozkazuje. Už neviem čo si mám o Tom myslieť poraďte. Dnes ako som sa snimi lúčila keď šiel domov tak som povedala čo tá baba on že daj mi sňou pokoj.

julinka12
autor
15. júl 2022

@julinka12 nahnevá sa keď na ňu niečo zlého poviem. Veselo mu nechala aj hrnček z kávy v aute

positive
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
positive
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
karhu
15. júl 2022

nebývate spolu a už je z teba stíhačka🙂👍

dzulli1980
15. júl 2022

Keď mu neveríš, rozíď sa s ním a máš po probléme ... dôvera je vo vzťahu veľmi dôležitá, pokiaľ nie je, skôr či neskôr prídu problémy.

kkovacovak
15. júl 2022

@julinka12 akože mne sa toto stalo tiež a ten chlap ju reálne prášil 😄 ale ja som nebola taká stíhačka a určite som mu nepozerala do telefónu. Ak s nou a nahodou aj nič nemá tak týmto sa mu len zhnusíš. Na čo si s ním ak mu neveríš a behasdo telefónu? Z tej konverzácie každopádne absolútne nevyzerá že by spolu spali. Veď si píšu len o káve a kebabe pred robotou a že jej to má zaplatiť lebo asi nemá vybraté peniaze a že mu ich potom vráti. To zrovna nie je nejaká sexuálna konverzácia 😄

tykat
15. júl 2022

@julinka12 ...ked chce mlady chalan pomahat zene s detmi tak mu to dopraj 😁 ...a ty sa zatial porozhliadni ci nenajdes niekoho kto bude mysliet hlavne na teba.

julinka12
autor
15. júl 2022

@kkovacovak no dobre dôveru porušil on keď sa bozkával s inou takže tak

julinka12
autor
15. júl 2022

@julinka12 už som mu dosť krát odpustila ale myslím že sa už nezmení. Nežiarlim len mám strach že o neho prídem ale keď má potrebu za inými nech si ide.

kkovacovak
15. júl 2022

@julinka12 tak ale to si nepísala že už to urobil. Tak ale to je tvoja sprostosť že si s ním. Buď sa cez tú inú neveru alebo čo to bolo prenesieš alebo choďte od seba keď mu nedokážeš veriť. Takto budeš stále len podozrievavá, v strese a na čo je ti taký vzťah.

zdenkastanka
15. júl 2022

Bozkaval sa s inou?tak ani s touto nebude mat problem... dala by som mu sbohom.nie je posledny chlap na zemi...

ninusa221
15. júl 2022

A prečo spolu nežijete.. to je tazko povedat ci snou spi alebo nie😀 ako to zistis ked snim si 24/7

sendy55555
16. júl 2022

@julinka12 ak mam povedať pravdu skor si myslím že začína mať o ňu záujem aký je to chlap keď má ženu a on ešte pozve druhú na kebab?a ešte keď dobre vie že ti to vadí a že žiarlíš..a ešte niečo nemusíš žiarliť ani robiť histerické scény že nech si ostane tam kde je ….ono je to totiž tak čo k tebe patrí udržíš ale čo nepatrí neudržíš aj keby si chcela viem to podla seba drž sa🙏

julinka12
autor
16. júl 2022

@sendy55555 ďakujem presne tak

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz