Dvojposchodové detské postele - výhody a nevýhody

miriam511
4. sep 2015
Používateľ miriam511 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam511.

Dobrý deň, rada by som sa opýtala, či mi viete poradiť nakoľko sú vhodné dvojposchodové postele pre deti, výhody a nevýhody. Budeme sa sťahovať a zariaďujeme detskú izbu a nevieme sa rozhodnúť či kúpiť dvojposchodovú posteľ alebo normálnu. Radi by sme ušetrili trošku miesta v detskej.

janinah
4. sep 2015

Nikdy sme ju nemali,mám paniku z možného pádu,skôr by som volila vyťahovaciu posteľ,čo sa jedna zasúva pod druhú a ešte aj úložný priestor mávajú.A ešte treba pozerať na výškový rozdiel medzi dolnou a hornou posteľou,niektoré sú vyrobené tak,že na tú dolnú posteľ sa ani poriadne nedá posadiť,lebo horná je príliš nízko.

bonaqa2013
4. sep 2015

Radšej poschodovú....

zuzanale
4. sep 2015

ja by som bola za vyťahovaciu ak teda miesto dovolí ... závisí aj od detí u nás by sa to možno dalo keďže sú staršie rozumnejšie ale keď kúpila postel švagriná tak som si povedala toto nedopadne dobre keďže synovec s ním šijú všetci čerti a tak aj bolo zletel zhora aj napriek zábrane a ruka zlomená teda chvalabohu že len ruka ....

brumka
4. sep 2015

@miriam511 my sme teraz kupili poschodovu postel s pristelkou cize trojpostel, a jednu mame pri stene druhu sme na tramy dali nad nu do pismena "L" na jednej strane z tramou robime ram+zabranu a cele to zakryjeme horolezeckou sietou, a z boku cakame nastolara spravime schody

stepanka274
4. sep 2015

Tak my sme toto riešili už tiež, a mali sme aj vyťahovaciu posteľ, taký akokeby veľký šuplík (odkladací priestor), na to sa preklopil matrac a vytvorilo to letisko - takmer manželská posteľ, bolo to výborné na spanie. to boli chalani menší, tiež sme sa vtedy báli pádov z výšky. Potom ked potrebovali také svoje spacie súkromie a boli už väčší, sme vymenili za poschodovú posteľ. už sú teraz tak veľký, že sa zase bojíme, aby to tie postele vydržali, lebo sú to už riadni puberťáci, asi treba železnú 😉 😉 😉

bibianka
4. sep 2015

Klasické poschodové postele sa neodporúčajú kvôli suchému vzduchu hore. Horné lôžko, ak si dobre pamätám, by malo byť do výšky 60cm. Vyriešili sme to rohovou dvojposteľou s vyvýšeným lôžkom. Pod dolnou sú 2 veľké odkladacie šuflíky. Vyzerá to dobre a ušetrí to miesto. Objednávka z Čiech:
http://www.palandy.cz/data/produkty/24/l_juda-k...

bibianka
4. sep 2015

oprava: do výšky 160cm 🙂

sedem
4. sep 2015

@miriam511 zalezi na veku a povahe deti..my mame poschodovu postel, ktora sa da rozlozit na dve samostatne postele, takze ked boli.mensie, boli rozlozene a teraz uz sa tesia z poschodovej postele 😉 Ja osobne by som tu suflikovu nechcela, mam dost prace a nechcelo by sa mi to kazdy den skladat a rozkladat...

marianna_peskova
4. sep 2015

Ak máš naozaj málo miesta v detskej izbe, volila by som dvojposchodovú posteľ. Ako malá som na nej so sestrou spávala a nestala sa žiadna nehoda, typu vypadnutie cez zábranu hornej časti postele. Ako nevýhodu vidím závisť mladšieho dieťaťa, lebo ja ako druhorodená som vždy chcela spať hore a nebolo mi to umožnené. 😀

eeffka
4. sep 2015

@miriam511 zvazovala som poschodovu nakoniec sme nekupili, dovody : lahla som si dole, mala som pocit dosky nad tvarou, o praseni nehovoriac, vascina posteli ked som sa do nich zaprela boli z papundekla, nemala som pocit stability, masivne zasa vyzerali ako na vojencine, prezliekanie perin obtiazne a nosnost bola povacsine nizka hornych posteli
my sme kupili nakoniec skratene detske, dali sme ich do L-ka, do 160ky postele sa vojdem aj ja ( mam 168cm)

adulla2
4. sep 2015

My máme poschodovú dcéra na nej spávala hore od 5-tich rokov, nikdy nespadla, ja som tiež približne v takom veku spávala hore na poschodovej a nikdy sa nič nestalo, toho by som sa nebála. Teraz prerábame deťom izbu a poschodovú nechcú, dievčatám sa nechce stále chodiť po rebríku chcú mať postele dole, aby si mohli kedykoľvek ľahnúť a vyvaliť sa 🙂 takže ak je málo miesta v izbe tak by som sa radšej priklonila k výsuvnej posteli.

lienka77
4. sep 2015

http://www.postele-postielky.sk/produkty/postel...
My máme túto a máme s ňou super skúsenosť. Kúpená v Kike.

zlatkavav
7. sep 2015
Používateľ zlatkavav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatkavav.

Ahoj, my máme doma túto posteľ http://www.drevona.sk/postel-poschodova/poschodova-postel-wenge-rea-pikachu/. Veľké výhody sú najmä odkladací priestor pod spodnou posteľou a zábrany proti pádu. Kúpili sme ju i keď majú deti 5 a 8. Starší syn spí hore a dcéra dole. Nejaký problém v nej nevidím, je kvalitná a veľmi pekná ;)

fairinaa2
12. sep 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Rozťahovacie postele si myslím, že nie sú vhodné, to je tak, že časom bude deťom vadiť, že jedna posteľ musí byť zatiahnutá a jeden leží na posteli druhého a hašteriť sa budú, moje netere sú presne také, každá chce mať "svoje miesto", táto posteľ z drevony je veľmi pekná, ale ja osobne som za obyčajnú klasiku, i keď to síce nešetrí moc miesto, ale dá sa kúpiť posteľ aj s odkladacím priestorom a tam poukladať všetky "potrebné" veci ;)

margaretka818
14. sep 2015
Používateľ margaretka818 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka818.

Veľmi sa mi páči, tá posteľ z drevony, čo si sem dala Zlatkavav, ako ste natrafili na tento nábytok, ešte som o ňom nepočula?

miriam511
autor
18. sep 2015
Používateľ miriam511 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od miriam511.

ďakujem za rady a typy, premýšľam stále nad tou dvojposchodovou posteľou, veľmi sa mi páčila ta z drvevony.sk, ale ešte nie som úplne rozhodnutá 🙂

lenkanovakkova
19. sep 2015
Používateľ lenkanovakkova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od lenkanovakkova.

@adulla2 Ja si tiež myslím, že deťom je to jedno, ale keď už sú deti staršie tak chcú len leňošiť na posteli, ja si trebárs neviem predstaviť, že chcem ísť na záchod a musím stále vyliezať a zliezať.

jurly
19. sep 2015

my sme pred par mesiacmi kupili poschodovu, ktora sa da rozlozit na dve samostatne lozka. a mas po starosti 😎 tusim bola z ikey a prekvapivo cenovo dostupna a dobre opracovana. spime na nej my s manzelom, lebo mame malu spalnu a mame v nej dve postielky.. 😀

vi_py
22. sep 2015
Používateľ vi_py je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vi_py.

Maju v tej drevone aj nejaké obývacie steny alebo spalnove steny? Nic som tam nenasla, predajna je asi v Blave co 🙂

fairinaa2
23. sep 2015
Používateľ fairinaa2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od fairinaa2.

Keď budeš ešte vyberať tú poschodovú posteľ, tak sa uisti, že máš dosť priestoru ako dole tak aj hore, pretože v bytoch s nízkymi stropmi to nie je dobrý nápad a keď sa na tej dolne posteli nedá sedieť to tiež nie je dobré ;)

zlatkavav
26. sep 2015
Používateľ zlatkavav je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zlatkavav.

@fairinaa2 Myslím, že tá posteľ z drevony, má prispôsobený priestor pod vrchnou posteľou, podľa rozmerov 🙂

patkaza
3. nov 2015
Používateľ patkaza je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od patkaza.

poschodové postele sú úplne super .. len majú jednu nevýhodu že na nich nemôžu(hore) spať príliš malé deti http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/

emilia25
3. nov 2015

Mi sme kedy si dávno kúpili poschodovu postel železnú dolná bola široká pre dve detí ale strašne vrzgsls skončila v betóne druhú máme klasika drevennu hore je dosť vysoká zsbrsns takže ked sa malý hádzal bol isteny no ani v tej este nik nespí ak tam spali mesiac za roky co ju máme je veľa.spsvsju stale s nami.no ked budu vecsi budu tam.

rebecka_burs
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
damoska
19. nov 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

alebo poschodovu postel, ktorá je zložena z dvoch dielov a jeden položiš sikmo pod ten druhy.