Práca pre mobilného operátora

nini4321
17. máj 2022

Ahojte dievčatá,
dostala som dve ponuky práce a neviem sa rozhodnúť. Jedna v callcentre v telekome kde síce ponúkajú nižší fix ale pracuje sa len cez týždeň robia sa ranné a poobedné 8h smeny a druhú v O2 značkovej predajni v OC kde sa robia 8-12h smeny vrátane víkendov, u oboch je aj variabilná zložka, ktorá je samozrejme závislá od šikovnosti len mi ide o to či sú tie mesačné plány/ciele reálne splniteľné aby som neostala len s čistým fixom. Máte prosím niektorá skúsenosti alebo tam pracujete ? Hľadám si prácu na dlhší čas a preto by som šla radšej trocha na istotu. Ďakujem 🙂

tosomja
17. máj 2022

@nini4321 keď máš povahu, keď sa vieš vtierat a presviedčať ľudí, tak máš odpoveď, ...ja by som už nikdy nešla robiť do žiadnej firmy, kde treba zháňať klientov. Už je toho na trhu toľko, že sa neoplatí. A len si skús pozrieť po mesiaci či stále tam pracujú ti istí. Lebo napríklad u nás nie.

3petka
17. máj 2022

@nini4321 Ja som dlhé roky robila v Telekome na predajni, a poviem ti že veľa krát som si povedala že radšej by som šla niekde upratovať za malo peňazí a s malou zodpovednosťou. Je to proste masaker… Neviem ako O2 ale mi sme mali neskutocne plány jednak na kvantitu predaja ale aj na kvalitu, teda ta zákazníci hodnotili. A niekedy take nesplniteľné ciele a neustále j** ebanie z každej strany. K tomu kopec tabuliek vypĺňať čo si robila čo si ponúkla čo zákazník na to …. No proste nikdy viac… Ale ak máš na to gule. Zase ja musím povedať že kým som robila tak som viac menej nemala problém plniť plány, niekedy sa stalo… A osobne som aj vyhrala veľa motivačných akcii ( dovolenku, mobil, skúter a pod) trvalo mi asi rok kým som sa rozbehla. A aj na predajni musíš obvolavat ľudí ….

nini4321
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini4321
autor
18. máj 2022

@tosomja a pracuješ na predajni alebo v callcentre ? O2 alebo Telekom? @3petka Na to obvolávanie ľudí som si už viac menej zvykla, skôr mi šlo len o to ako to tam asi funguje a tie plány či sú reálne splniteľné. Ja som v minulosti už pracovala pre O2 ale cez externú firmu len to nebola predajňa ale obchodný zástupca, práca ma bavila, ale v tej externej firme to bolo dosť na nič s vedením aj s platom.

tosomja
18. máj 2022

@nini4321 nepracujem, ako absolventka školy som sa nechala nahovoriť, ale nič pre mňa.