Bolesť 2,5 týždňa po potrate

21. mar 2023

Ahojte. Som cca dva a pol tyzdna po spontánnom potrate (5tt). Pekne som sa sama vyčistila, na kontrole lekár povedal že je všetko max v poriadku a môžme sa hneď snažiť. Predvčerom som mala pozitívny ovulacny test. Tak sme mali sex aj predvčerom aj včera. Cca okolo 23:00 som pocítila v brušku ale takú zvláštnu bolesť. Ako keď sa krútia čreva, ale bolo to úplne dole v podbrušku. Šla som spať, ale o pol 1a bolesť zobudila. Po pravde, ledva som to predychala. Bolesť sa vracala v rovnakých intervaloch cca tri krát po sebe. Prehnalo ma, ale som si istá, že toto nebola obyčajná bolesť brucha ako keď ma človeka prehnať, toto bola bolesť úplne dole v podbrušku. Neviem ako bolia kontrakcie a kde, mám za sebou cisársky (bohužiaľ), ale toto bol naozaj extrém. Uľavilo sa mi, ale keď som si cca o pol 2 znovu ľahla, po chvíľke sa bolesti vrátili. Už som na wc nešla, prešlo to a takto sa to zopakovalo ešte dva krát. Potom som zaspala. Môže to byť bolesť pri ovulacii po potrate? (Odpuste si prosím blbé komentáre, že to boli obyčajne bolesti pri hnačke, keď viem ako také bolesti bolia a toto boli naozaj silné a iné bolesti). Stretol sa s tým už niekto po missed abort?

zuzkaa1991
21. mar 2023

Ja som mala MA v 12tt takze mne sa zmensovala maternica plus aj injekcie som dostala aby som krvacala....moze to byt hoc co je skoro sa snazit aj nam povedali ze mozeme po 3m ale kazde telo je ine....nechala by som tak pokiaľ budete mat ms jeden dva ok poto. Sa snažiť maternica moze byt oslabena možno blbost ale čakala by som

jaskolka
21. mar 2023

Ja som týždeň po MA mala niečo podobné. Večer mi bolo zle, kŕče som mala, len som ležala. V noci tiež som mala hnačku, potom už pohoda, nič mi nebolo.
Teraz som po 2 pôrodoch, a môžem povedať, že to boli skutočne niečo ako kontrakcie, len slabšie samozrejme ako pri pôrode. Vtedy ale som to nevedela, tak som to ani ničomu nepripisovala.
Ja by som na tvojom mieste pre istotu ešte počkala aspoň jeden cyklus a potom sa začala snažiť.

veselo_neveselo
21. mar 2023

Mozno si aj tu ovulaciu citila. Ak to ustalo, nemas dalsie potiaze, krvacanie ani nic co by nasvedcovalo problemu, tak to vypusti z hlavy.