Čo vám pomohlo na mykózu nechtov?

alexikova
4. nov 2018

Zienky prosim pomozte, poradte, kto mate skusenost.. ked je mykoza nechtov, citala som kdesi ze to svrbi a boli.. mne nechet akosi zmenil farbu, tak zazltol trochu na krajoch a bez bolesti sa mi tam vytvorila medzera popod nechet, ze ked som ho odstrihla, zasla som az do polovice, bez bolesti.. moze to byt mykoza alebo je nieco co to moze byt aj ine? 😟 mam podozrenie ze som si to doniesla z porodnice.... nesvrbi ani neboli..

rora
4. nov 2018

@alexikova onycholyza, onychomykoza... v kazdom pripade to treba cim skor liecit kym niesu napadnute aj ostatne nechty.. na nete najdes aj babske recepty, ale skor by som to riesila lekarnou ci koznou lekarkou ak sa da.

liz_lemon
4. nov 2018

@alexikova jedine kozny lekar, ale to uz mas tazke stadium, takze asi len lieky ti pomozu

mariahodzova
4. nov 2018

Toto je bohuzial....nechtova psoriaza...mam to tiez.nelecitelne,ale daju sa zmiernit priznaky....ak chcete poslite foto do spravy,ak je to to,poradim vam.

megynka20
4. nov 2018

@alexikova zajst na kozne,ak je to mykoza mne pomohol taky lak na nechty,predpisala mi Dr.,kazdy den som si davala a pockat kym to cele odrastie.

simatko2
5. nov 2018

Pleseň treba aj z vnútra preliečiť, mama mala pleseň na palci na nohe a využívala Tea tree olej vnútorné po kvapkách, takú kúru mala a potierala si necht aspoň 2x denne tea tree krémom a pomohlo..

penelope11
5. nov 2018

Isla by som s tym na kozne jednoznacne, sama by som si to len tak neliecila. Kamoska mala problem s nechtovou mykozou a dala jej doktorka na to nejaku kuru. Vyzeralo to ako lak na nechty, priesvitny a potom este nejaky gel ci krem k tomu 🙂

meca
21. dec 2022

@simatko2 ako zvnútra preliecit pleseň?