Hnedý výtok

alexandra0211
16. aug 2021

Ahojte. Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradit s mojim problemom. Minulý mesiac ma pobolievalo podbruško na ľavej strane...išla som s tým k doktorke a tá povedala, že je všetko v poriadku. Po pár dňoch mi to prešlo. Menštruácia prišla takže vsetko v poriadku. No tento mesiac sa mi na 22.den cyklu spustil hnedy vytok....zo zaciatku to bolo take silnejsie ako normalne kramy no teraz uz 2.den mam len take hnede spinenie....menstruacia mi ma prist az o tyzden. Neviem ci ma mohol priatel poranit pri pohlavnom styku ktory bol noc pred tym ako som si rano vsimla na nohavickach krv. Sama neviem ci sa mi krvacanie spustilo hned v tu noc alebo az rano. Zistila som to az pred odchodom do prace. Chcela som ist k mojej gynekologicke ale ta ma do konca augusta dovolenku. Beriem antikoncepciu uz 3.rok a nikdy sa mi nic podobne nestalo. Prosim ak mate nejake skusenosti s niecim podobnym tak mi dajte vediet.

miskamicha
16. aug 2021

@alexandra0211 niekedy uz ani antika nestaci a je tam.hormonalna nerovnovaha.. ja som brala karhleight a po 3och rokoch to iste.. chce to zmenu resp. prestavku v uzivani,nie je to naskodu.

alexandra0211
autor
16. aug 2021

@miskamicha aj ja uzivam karhleight. Rozhodla som sa zd pockam do nedele ci sa dostavi menstruacia a ak ano tak zavolam gynde aby mi zmenila antiku.....ja sa len nojim aby som nebola tehotna

miskamicha
16. aug 2021

@alexandra0211 sprav si test. Neviem kolko mas rokov, ale doporucujem na nejaky cas pauzu. Ver,ze ani otehotniet nie je take lahke.

alexandra0211
autor
16. aug 2021

@miskamicha 18 len....no ved to len ma to vystrasilo kedze som to pred tym nemala nikdy....ja by som aj dala pauzu ale rodicia nebudu suhlasit...ked tak sa pobavim s doktorkou

miskamicha
16. aug 2021

@alexandra0211 len aby si nemala potom v buducnoati problemy ked budes chciet deti... nie je to sranda, kym sa telo spamata tak to nejaky cas trva. To uzivas HAK od 15? Rodicia nech ti neznicia zdravie, mas len jedno. Keby som vedela,ze co ma caka tak ten humus - HAK nikdy nezacnem brat! Brala som od 24 do 27 rokov. S tym velmi opatrne, gynde to bude jedno...

alexandra0211
autor
16. aug 2021

@miskamicha od 16 beriem...tak 2 a pol roka. Skusim sa pobavit s mamou ak to teda sposobilo takyto vykyv hormonalny.

miskamicha
16. aug 2021

@alexandra0211 pri HAK sa to stať moze, nic nezvycajne.. ale ak nemas polycysticke vajecniky, prestan to uzivat. Ja by som to svojej dcere nikdy nedovolila. 100 zien nemusi mat ziadne nasledky ale mozes ty byt prave 1 z tych,ktora bude... opatrne.

desore
16. aug 2021

@alexandra0211 Prepac, ale brat v tvojom veku antikoncepciu, je maximalne riskantne. Existuju aj kondomy.
Gynekologicke je absolutne jedno, ci ju beries alebo nie. Keby si vedela, kolki gynekologovia svojim zenam a dceram to vobec nepredpisu!!!
Long story short... Moze to byt spinenie z neudrzania sliznice alebo ranka na krcku maternice alebo sliznice vaginy, ktora sa moze vyskytnut po vasnivejsom sexe alebo HPP.

miskamicha
16. aug 2021

@desore suhlas

alexandra0211
autor
16. aug 2021

@desore ja som ju ani brat povodne nechcela...no moja mama na tom trvala kedze mam priatela. A vo vela veciach mi bola aj prospesna napriklad ma zbavila akne a upravila mi cyklus...no viem ze je to bordel. Este som rozmyslala ci to krvacanie alebo spinenie nemoze byt z alchemilkovej tinktury ktpru som prave v sobotu rano uzila prvy krat....kazdopadne sa pororzpravam s rodicmi. Dakujem za odpovede

desore
16. aug 2021

@alexandra0211 Chapem, ze akne je otravne. Po vysadeni budes tam, kde predtym, co sa tyka pleti. To sa da vyriesit s dermatologom.
Chapem, ze mama kludnejsie spava, pokial beries antikoncepciu. Zamysli sa nad tym, ze tebe sa nici organizmus, nie partnerovi.
Vobec to nie je z alchemilky.