Kvasinkové infekcie mi stále ničia život

16. nov 2020

Ahojte som už zúfalá píšem sem možno ste to niektorá mali prekonali alebo neviem ... už dva hnusne odporne roky ma trápia kvasinkové infekcie opakovane stále dokola už to je na nevydržanie nemám už s priateľom vôbec sex on je z toho už na prášky ja som stále nervózna lebo nemôžem lebo stále cítim strašne svrbenie kvôli ktorému sa aj v noci budím najhorsie je že teraz som aj tehotná dokonca som otehotnela po tom čo som vyliečila kvasinky lekár mi vždy predpise nejaké lieky mastičky a ďalej nič skúšala som aj diéty nejem sladké ja už som z toho zúfalá neviem normálne fungovať bojím sa teraz aj o babo už fakt neviem prosím je nejaký lekár ktorý sa špecializuje len na toto čo mam už robiť kvasinky mi ničia život bojím sa že prídem aj o priateľa alebo že si nájde inú

lauriema
16. nov 2020

Neper si spodne pradlo s praskom,a per ho samostatne,ziadna avivaz nic len horuca voda plus stale noc intimku,nohy majv teple vzdy,mne to pimaha

katrina872
16. nov 2020

Umyvaj sa len cistou vodou, nezachadzaj do vnutra posvy, bielizen per oddelene bez avivaze a este to neskor vyzehli..intimky len v nutnych pripadoch, inak ju "vetraj" ..nepouzivaj parfumovane pripravky ani do kupela a uprednostnuj radsej sprchovanie..

macekovam
16. nov 2020

WO-BEN-ZYM.. na 3 mesiace..

luba41
16. nov 2020

strava? bez mlieka, nie sladkosti, menej obilovin, nie sladka zelenina, nie sladke ovocie.., viac mäsa, vela zelená zelenina-tá zabranuje prenmoženiu kvasiniek v črevách, probiotika dlhodobo, Hylak, príp. k tomu kúru koloidne striebro- pit a vyplachy, citricidal kvapky dlhodobo, oreganove kapsule atd..

simsalabim
16. nov 2020

V tehotenstve uz toho moc nevyriesis, ale tvoj gynekolog mal urobit vytery na pridruzene infekcie, krv na rozbor, nasadit 6 mesacnu profylakticku liecbu celkovymi antimykotikami a poslat ta na dalsie vysetrenia. Ja som bola na gastro, koznom a u imunologa - teraz uz vedia urobit autovakcinu tebe na mieru. A partnera vysetrit u urologa. No a jedna potesujuca sprava - mykoza neohrozuje tehotenstvo, na rozdiel od bakterialnej infekcie.

caroline_
16. nov 2020

podla mna to mozes mat zo stravy, ked konzumujes vela muky a cukru

caroline_
16. nov 2020

@caroline_ mne na take to akutne svrbenie pomaha kokosovy olej, tym neublizis sebe ani babu :P

rooberta
16. nov 2020

Vymenit gynekologa hned teraz alebo hned ako porodis. Dva roky mu tam chodi pacientka s mykozou a on je spokojny? Uz davno ti mal urobit vsetky mozne aj nemozne vytery, krvne testy a poslat ta k inym specialistom minimalne na imunologiu urcite.

simsalabim
16. nov 2020

@caroline_ mylis sa. Toto sa traduje,ale je to nicim nepodlozeny fakt- pokial zena netrpi nelieceniu cukrovkou. My ostatni name hladinu cukru v krvi v poriadku.

3nikus30
16. nov 2020

Mne na toto neskutočne pomáha esenciálny olej tea tree (čajovníķ) od doterry

nufnuf14
16. nov 2020

Umyvaj sa len čistou vodou, prádlo len bavlnené, prať na 90tich stupňoch a bez aviváže. Meniť aj tri krát denne. Vyskúšaj aj bylinky. Myslím, že taký rebríček a alchemilka je na to dobrý. Aspoň na oplachy zvonka keď si tehotná a ešte rosalgin je celkom fajn.

sisa_s
17. nov 2020

Informovala by som sa urcite u gynekologa a imunologa o moznosti autovakciny na mieru

ciernysokol
17. nov 2020

A zaludok ta obcas neboli? Zle ti nebyva? Kvasinky sa kamaratia s helikobakterom.

amonet
17. nov 2020

imunologia a aj tam kompletne vysetrenia

ctrl
17. nov 2020

Nápis mi na IP

katka708
17. nov 2020

A je to len neznesiteľné svrbenie a pálenie alebo aj masívny typický vytok pre túto infekciu? Ak vytok chyba tak je to "iný"problem

mamka34
19. nov 2020

konizacia krčka maternice

minonka01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz