Pomohol vám kurz hypno - fertility?

martinka_hr
18. feb 2014

Absolvovali ste niekto kurz hypno-fertility? Pomohol Vam?
Resp.mate niekto konkretne skusenosti s uspesnostou hypnoterapie?

tana85
24. feb 2015

@martinka_hr skoda, ze tu nikto nic nenapisal lebo som tiez natrafila na ich seminra, ale stoji to 150 a rada by som vedela, ci to stoji za to....naozaj nikto nic, vsetci riesia len umele oplodnenie?

martinka_hr
autor
24. feb 2015

@tana85 Ja som na tom kurze/seminari bola nakoniec, minuly rok, bolo to fajn, sice mi to nepomohlo otehotniet doteraz, ale par zaujimavych info sa tam dozvies. Akurat nam potom skolitelka slubila, ze nam posle tie hypnoticke nahravky v slovencine, ale neposlala nic. Ked som sa na to potom pytala, tak poslala iba v anglictine, od niekoho ineho. A zaroven povedala, ze si ju mozme pridat na skype a konzultovat s nou hocico, ale na moj contact request na skype nereagovala- neprijala ho. Takze zmiesane pocity trochu. Napriek tomu by som kurz odporucala tym, ktori si to chcu vyskusat a dozvediet sa nieco viac. Cez "univerzitu google" sa inak dopracujes aj sama k mnohym informaciam ohladom self-hypnozy..

reeejka
4. mar 2015

@martinka_hr Mohla by som sa spýtať kde ste absolvovala ten kurz? Ja som kurz našla cez stránku http://www.hypno-porod.sk/fertility/kurzy-hypno..., prihlásila som sa na víkendový skupinový kurz, ale pravdepodobne sa skupina nenazbiera tak mi bol odporučený individuálny kurz cez skype .... Neviem nikde moc nájsť žiadne reál skúsenosti, tak stále zvažujem či to stojí za tie peniaze ....

martinka_hr
autor
5. mar 2015

@reeejka Ano presne tam 🙂 cez tu stranku. Realne skusenosti s tym asi nema vela bab.. treba si najst potom na tie hypnozy cas kazdy den, resp. sa tomu fakt venovat, aby to malo nejaky vysledok. Ale dostanes na tom kurze vela dobrych tipov a rad, co este pomaha ako doplnkova/alternativna liecba..