astarte123
13. apr 2017
73 

ZrESETujte sa 😉

O pár dní pre mňa nastane zvláštna chvíľa, skončí sa moja úloha ambasádorky spoločnosti ESET na Modrom koníkovi. Aj keď viem, že problematika internetovej bezpečnosti je zložitá a svet informačných technológií je pre mnohé z nás španielska dedina, dúfam, že sa mi podarilo aspoň trochu vám túto tému priblížiť.  

Vďaka ESET sme spoznali ako čo najlepšie chrániť svoje dáta, ale aj ako sa stať partnerom pre naše ratolesti pri objavovaní internetu. A hoci ako ambásadorka končím, šikovní ľudia z ESET vám budú aj naďalej ochotní poradiť vo svojom centre podpory a na zákazníckej linke.

Ďakujem vám všetkým. Najmä super ľuďom zo skupiny ESET - Objavujte internety, ktorí si vždy vedeli ochotne pomôcť a poradiť. Úžasnému tímu z ESET a z Modrého koníka, som rada, že ste ma prijali medzi seba a boli ste mi oporou. Ďakujem aj vám ostatným, ktorí ste sledovali môj blog, či sa zapájali do ankiet a súťaží.

A na záver, neberte internetovú bezpečnosť tak vážne. Nie je to strašiak, je to pomocník - zrESETujte sa a užite si bezpečnejšie technológie.

Vaša Evka.

co to, kto tu bude robit zaujime clanky 😉.vdaka za ochotu a snahu pochopit it security z pohladu uzivatela. hlavne nech sa dari celej tvojej rodinke. E.

13. apr 2017
dominika_c
AMBASÁDORKA

Joj, to vazne? Skoda, velmi sa mi pacilo, akym stylom si podavala infosky z IT sveta. Dakujeme a vela stastia v dalsich krokoch ☺️

13. apr 2017

@astarte123 Evka ďakujem za skvelú prácu❤

16. apr 2017

@konikpo @dominika_c @dankaa78
Ďakujem krásne :-*

16. apr 2017

Začni písať komentár...

Odošli