konik_testuje
27. aug 2019
1425 

Ako dopadli skúsenosti s Yves Rocher?

Krásny úsmev, šťastím sršiace oči a žiarivá pleť. Táto kombinácia spraví krásnou každú ženu. Úsmev a iskričku šťastia vyčaria určite vaše ratolesti, blízki či nejaká krásna spomienka. No a s tou žiarivou pleťou, bez otravných nedokonalostí a bez lesku, ktorý vás behom chvíle premení na diskoguľu, vám pomôžu aj naše mamičky, ktoré sa podelili o ich skúseností s ekologickou, rastlinnou kozmetikou Yves Rocher. Rad Sebo Végétal bol vyvinutý špeciálne pre potreby zmiešanej a mastnej pleti. Poďte sa pozrieť, čo reálne hovoria skúseností vás, mamičiek 🙂

Alternatívny popis obrázka

lina002

V zelenom balíčku sa skrývali 4 produkty, ktoré sa postarali o kompletnú starostlivosť o pleť našich mamičiek:

Jednoznačným favoritom testovania je čistiaci gél. Na tvári zanechával čistý, nelepivý a svieži pocit. Pleť nedráždil, zmatnil, no zároveň, čo treba vyzdvihnúť, nevysušoval. Pochvaľovala si ho aj veronique2508: "Za mňa dostane tento produkt 10 z 10 možných bodov. Je to asi najlepší čistiaci gél, aký som kedy vyskúšala, proste úplná topka."

mirussch

Tonikum malo taktiež úspech a svoju úlohu si veru splnilo. Pochvaľovala si ho aj lenusik296: "Na toto tonikum som sa naozaj tešila a nesklamalo. Za mňa jeden z mála produktov (všeobecne), ktorý dodržal, čo sľuboval - a to pleť bez lesku!."

V prípade tonika sa však našli aj prípady, kedy testujúce používateľky zaznamenali pri prvej aplikácii pocit pálenia, ktorý však pri ďalšom aplikovaní zmizol.

Krém s ľahkou gélovou textúrou si našiel svoje miesto vo viacerých kúpeľniach našich mamičiek ;) lilien1914: "Krém ustál aj ako podkladová baza pod make-up, hydratovaná pleť, ale bez prebytočného mazu, naozaj ľahká, nemastná gélová textúra a zas raz bez lepkavého pocitu na tvári."

A čo posledný produkt? Malá fľaštička skrývajúca kúzlo krásnej pleti bez nedokonalostí. Ako zhodnotili viaceré mamičky, 2 týždne, koľko testovanie trvalo, je príliš málo na to, aby vedeli posúdiť účinok antioxidačného obnovujúceho séra. Vyzdvihli však to, že sa výborne aplikuje, rýchlo vstrebe a pleť ostane po ňom krásne jemná, hebká a zmatnená.

Keďže sme ženy, vieme zhodnotiť a oceniť aj maličkosti ako sú vizuál či vôňa, všakže? ;) Aj mirussch ocenila tieto maličkosti: "Na prvý pohľad ma zaujali obaly produktov a páči sa mi, že každá rada má svoju farbu, ako napr. táto je zelenej farby a je určená pre zmiešanú a mastnú pleť." Navyše, všetky obaly tejto kozmetiky sú eco-friendly.

Ženský nos je veru citlivý a vyňuchá všetko. Keďže starostlivosť o pleť by mala ženám ponúknuť predovšetkým príjemné chvíle, svoju úlohu zohráva aj vôňa. A vôňa testovaných produktov poteší nosy všetkých žienok. mirussch to opísala trefne: "Ale tá vôňa! To je teda niečo! Každý produkt nádherne vonia, nie je to nič vtieravé, práve naopak."

Tak, ako sme všetky iné, je odlišná aj naša pleť. V tomto prípade však musíme uznať, že produkty z tohto radu od Yves Rocher sadli všetkým testarkám a až na pár drobností si produkty skutočne pochvaľovali. Výstižne to zhrnula aj mamička jakubocovalucia: "Po 2 týždňoch testovania rady SEBO VÉGÉTAL môžem povedať, že som veľmi spokojná. Pleť mám krajšiu a nelesknem sa ako diskoguľa."

veronique2508

A ako teda zhodnotiť testovanie v krátkosti? Takto nejako:

Plusy

  • celková spokojnosť s produktami
  • favorit testovania bol čistiaci gél
  • sľúbené zmatnenie a zlepšenie pleti
  • zloženie produktov
  • príjemná vôňa

Mínusy / Odporúčania

  • Starostlivosť proti drobným nedostatkom pleti: mamičky by pri tomto gélovom kréme prijali aj SPF faktor
  • Tonikum s okamžitým zmatňujúcim účinkom: ženy s citlivejšou pleťou zaznamenali pri prvej aplikácii mierne pálenie a začervenanie pleti, ktoré sa však pri ďalších aplikáciach neopakovalo

Jednotlivé recenzie nájdete u mamičiek pod označením #test_yvesrocher7 alebo v diskusiách: https://i.modrykonik.sk/yvesrocher7_diskusie 🙂

A čo vy, tiež bojujete s mastnou a nedokonalou pleťou? Alebo vašu pleť trápia iné neduhy? 🙂

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli