lina002
16. aug 2019
235 

YVES ROCHER dal stopku lesku

Ahojte, volám sa Miriama a mala som možnosť testovať rastlinnú kozmetiku značky YVES ROCHER, rad SEBO VÉGÉTAL. Moja pleť od čias puberty trpí na zvýšené mastenie sa a drobné akné počas menštruácie. Veľmi som uvítala skúsiť zabojovať proti nedostatkom mojej pleti.

Prvým produktom, po ktorom som siahla, bol čistiaci gél. Ako bonus pre moju pleť vždy používam konjakovú hubku, ktorou pleť zároveň masírujem. Čistiaci gél mi pleť dokonale vyčistil, dokonca počas používania sa mi nerobili vyrážky, ktoré mi často znepríjemnili deň. Gél má príjemnú konzistenciu a veľmi príjemnú, nevtieravú vôňu. Prípravok som požívala ráno a večer.

V druhom kroku som vždy požila dvojfázové tonikum.Pred každým použitím som tonikum pretrepala, aby sa zmiešal prášok s tekutinou, potom som už len naliala na tampónik a vyčistila pleť. Pleť bola okamžite zmatnená. Jedinou nevýhodou pre mňa je hnedá farba tonika, lebo na tamponiku nebolo vidieť, či bola pleť dokonale vyčistená gélom. Priznávam, tonikum som použila viackrát za deň, lebo ten pocit po použití je pre mňa neopísateľný.

Tretím krokom je sérum. Sérum má veľmi ľahkú textúru, nádherne vonia. Aplikuje sa veľmi ľahko vďaka pipete. Potom som si ho už len jemne vmasírovala do pleti. Pokožka po použití bola jemná a veľmi príjemná na dotyk.

A na záver som pleti dopriala krém. Konečne krém, ktorý mi pleť nenechal mastnú, ale naopak jemnú a vypnutú. 

A čo na záver? Asi len zhrnúť, že SEBO VÉGÉTAL mojej pleti prospel, pleť je žiarivá, čistá a konečne zatočila s mojím neželaným leskom. 

Chcem veľmi pekne poďakovať Modrému koníku a značke YVES ROCHER za možnosť vyskúšať si tento malý zázrak. 

Mamičky, ak máte otázky, kľudne sa pýtajte 🙂

Miriama

#test_yvesrocher7 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli