konik_testuje
6. sep 2018
5249 

Pohodové materstvo aj vďaka dm drogerie markt

Aktualizácia: všetky mamičky, milovníčky dm drogerie markt, na produkty pre bábätká ich privátnych značiek nedajú dopustiť. Prečítajte si ich recenzie v našich diskusiách aj vy. A čo je vašim najobľúbenejším produktom babylove? 

---

Byť mamou je úžasné. Mať zdravé a krásne bábätko, ktoré prospieva a sledovať, ako z neho rastie malý človiečik je nádherné. Vieme, že pre neho robíte všetko, čo je vo vašich silách.

Preto vám prinášame niekoľko drobností, ktoré vám v najúžasnejšej úlohe - v materstve - pomôžu a vy si ho tak vychutnáte naplno.

Vitajte pri novom testovaní.

Čo sme pre vás pripravili na testovanie

Niečo na pochutenie

babylove jahodové čipsy  - chutné chrumkavé ovocné čipsy zo šetrne mrazom sušených jahôd sú vhodné pre deti od štyroch rokov. Bio detská pochúťka obsahuje intenzívnu jahodovú vôňu a je ideálna na cesty.

babylove detské mlieko - chutné detské mlieko vyvinuté v spolupráci so skúsenými odborníkmi na výživu obsahuje vysokohodnotné, starostlivo vyberané a prísne kontrolované zložky. Pokračujúce mlieko je vhodné pre deti od jedného roka a môže byť použité ako mliečny nápoj medzi jedlami.

babylove ryžovo-šošovicové chrumky - predstavujú skvelú pochúťku počas dňa. Pufovaný výrobok z obilniny a strukoviny je vhodný pre dojčatá od ukončeného 8. mesiaca a malé deti ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami. Bez pridaného cukru, soli a aróm, z prirodzene bezgluténových surovín.

dmBio kapsička jablko, hruška, jahoda - ovocný príkrm s jablkovým pyré, hruškou a jahodou je vynikajúca desiata pre deti a batoľatá od prvého roka. Ovocná kapsička obsahuje vysoko kvalitné prísady z čistého ekologického poľnohospodárstva. Ideálna na cesty.

dmBio ovocná tyčinka jablko mango - jablkovo-mangová tyčinka je chutnou maškrtou pre vaše dieťatko od jedného roka. Obsahuje kvalitné zložky z ekologického poľnohospodárstva a je bez pridaných cukrov a aróm. Tyčinka je ideálna ako odmena alebo ako príkrm na cesty.

dmBio prosné chrumky - sú lahodnou pochúťkou, ktorá poteší každého maškrtníka. Sú ideálne ako rýchle občerstvenie počas cesty či vychádzky alebo ako desiata či olovrant.

dmBio šťava jablko, hruška – ovocný nápoj pre deti

Pre krásnu pokožku dieťatka aj mamičky

babylove krém proti zapareninám s extraktom zo šalvie a oxidom zinočnatým  - jemný krém proti zapareninám chráni citlivú a zaparenú detskú pokožku pred vlhkosťou v plienkovej oblasti. Zloženie so šalviou, zinkom a panthenolom tvorí ochrannú vrstvu a podporí doznenie zápalu. S krémom bude pokožka optimálne vyživená a dlhodobo chránená pred vlhkosťou a zaparením.

babylove jemný šampón - jemný šampón obzvlášť jemne čistí vlásky vášho dieťatka. Ošetrujúce zloženie detského šampónu s extraktom zo slezu upokojuje pokožku hlavy a pomocou panthenolu ju účinne chráni pred vysušovaním.

babylove Ultra Sensitive telové mlieko - je určené pre citlivú pokožku vášho dieťatka, náchylnú na alergie. Obsiahnutý pupalkový olej podporuje ochrannú funkciu pokožky, panthenol a vitamín E ju zároveň chránia pred vysušovaním. Telové mlieko je vhodné aj pre dospelých s citlivou pokožkou, ľahko sa nanáša a rýchlo vstrebáva.

babylove umývací gél od hlavy po päty s extraktom zo slezu a pantenolom -  s jemným umývacím gélom bude aj náročná pokožka, vlásky a pokožka hlavy vášho dieťatka dôkladne vyčistená a vyživená. Extrakt zo slezu a panthenol sa postarajú o zážitok z kúpania a popritom nevysušujú pokožku. Vďaka jemnej textúre je umývací gél vhodný aj na starostlivosť o citlivú pokožku dospelých.

alverde Mama telový olej - telový olej s výťažkom zo slezu a rastlinných olejov – jojobový a olivový olej, dodajú vašej pokožke elasticitu a pružnosť počas tehotenstva, kedy je pokožka obzvlášť namáhaná. Olej sa rýchlo vstrebáva a dodáva pokožke hodvábny pocit.

Praktické drobnosti do každej domácnosti

babylove bambusová jedálenská súprava – bambusový pohárik je všestranne využiteľný a podporuje učenie samostatného pitia. Bambusový tanierik a miska sú všestranne využiteľné a robia radosť z každého jedla. Bambusový príbor pomôže tým najmenším naučiť sa samostatne jesť s vidličkou a lyžičkou.

babylove vlhčené utierky sensitive s pantenolom - jemné čistenie a starostlivosť: neparfémované  vlhčené utierky sú obzvlášť mäkké a savé. Citlivá detská pokožka bude vďaka emulzii s čisto prírodnými umývacími substanciami optimálne vyčistená. Vyživujúca formula s panthenolom upokojuje pokožku a zabraňuje podráždeniu v plienkovej oblasti.

Koho na testovanie hľadáme?

Na testovanie hľadáme 10 mamičiek detí starších ako 1 rok.  Mali by to byť milovníčky dm drogerie markt, ktoré majú doma veselých drobcov.

Rady skúšajú novinky, ale nezabúdajú na overené klasiky z pultov drogérie. Fotografujú, píšu a nerobí im problém komunikovať svoj názor a skúsenosti.

Ako sa zapojíte do testovania?

Aby ste mali šancu na získanie jedného balíka aj pre seba, napíšte nám do komentára, čo vám nesmie chýbať v taške na kočíku alebo v príručnej „mamičkovskej“ taške.

Čas na zapojenie máte do nedele 9.9 a v pondelok 10.9 vyberieme 10 mamičiek, ktorým urobíme radosť testovacím balíčkom.

Držíme vám palce a prajeme krásny deň.

konik_testuje

#test_dm18

Dobre rano.urcite v mojej taske nesmu chybat sosovicove chrumky a utierky🔝👍bez toho sme ani nevysli s Teom von.16 m.niekedy aj kapsicka 😍

3. sep 2018

Nam nesmu chybat vlhcene utierky a flaska s vodou ;)

3. sep 2018

Dcérka 16 mes zbožňuje vaše ovocné tyčinky a prosne chrumky!! Nikdy nechýbajú v taške ))Tak ako aj ja , všetky moje dcérky obľubujú dm produkty ))

3. sep 2018

Rada skúšam nové veci.....

3. sep 2018

Nesmie chybat: vlhcene utierky, krem, kapsicka a chrumky.

3. sep 2018

Pre moju 17 mesačnú princeznú nemôžu v taške chýbať ovocné kapsičky alebo tyčinky z dm, vlhčené utierky sensitive a pre mňa top výrobok antibakteriálny gel, ktorý mám zavesený na kočíku pre každý prípad 🙂

3. sep 2018

Dobre rano🙂) u nas nesmu chybat vlchcene utierky , nieco pod zub pre 2 deticky a hlavne voda ..no a samozrejme vsade same plienky v kazdej jednej taske ktora snami cestuje :D.. radi by sme testovali s vami ..tesime sa pekny den🙂

3. sep 2018

dobré ránko, ja mám drobcov dvoch a priznám sa, že kým som nemala deti, tak som DM ani nepoznala... a po ich narodení som si ju proste zamilovala 🙂 v taške u nás nesmú chýbať vlhčené obrúsky babylove a pre oboch vždy musí byť pripravená ovocná kapsička a nejaké chrumky ovocné - sú to moji ovocníčkovia 🙂

3. sep 2018

Ahoj. U nás nesmie chýbať nejaká drobnosť na zakusnutie,voda ,vlhcene utierky,... možno nejaká hracka ale to už málokedy 😁

3. sep 2018

Mam 3deti (8mes,3roky a 5rokov)- takze v prebalovacej taske nesmu chybat vlhcene utierky, plienky a krem na ritku pre najmensiu, rychly snack pre deti - ovocne tycinky,chrumky, ci ovocne kapsicky, voda a pre mna krem na ruky ;)

3. sep 2018

My sebou nosime urcite piti, nejakou dobrotu k zakousnuti. A hlavne nahradni obleceni 😊 sme prasatka 😀

3. sep 2018

Dobré ránko, mám 3 detičky a všetko od plienok, kozmetiky a vyziviek kupujeme v DM, takze by nás to potešilo 🙂 U nás v taške nesmu chýbať vlhčené utierky, kremik proti zapareninam, plienocka a niečo na zahryznutie 🙂

3. sep 2018

no v našej taske nesmu chybat plienocky a vlhcene utierky, klasicka plienka, kremik na zadocek, cumlik...a kedze uz so sebou nevlacim kabelku tak sminky, penazenku, vreckovky :D

3. sep 2018

Naša Karolínka bude mať v decembri 2 roky a na prechádzke potrebuje vždy nejakú maškrtu, takže chrumky a kapsička nesmú chýbať a potom samozrejme vlhčené utierky 😉

3. sep 2018

Nam nesmu chybat vlhcene utierky a kremik 🙂

3. sep 2018

V našej taške nemôže chýbať vlhčené utierky, kapsicka a kremik.😉

3. sep 2018

Krasne ranko prajem 🙂 moja taska je niekedy na prasknutie, ale co neurobim pre svojho synceka 🙂 vzdy mam pri sebe vlhcene utierky, kedze sa pravidelne zaspini. Plienky uz nenosi, takze 1 vec mi z tasky vypadla, no krem na zapareniny nosim so sebou vzdy, kedze v lete ho potrebujeme. Dalej tam musim mat vzdy nejaku mnamku ako je ovocna kapsicka, keksiky, chrumky.... Nieco na pitie. Ked ideme na dlhsi vylet tak aj nieco na prezlecenie 🙂 a samozrejmne vonavka a ruz na pery pre maminku 🙂 dm zboznujem, nakupujem tam ptavidelne a testovaniu by som sa velmi potesila. Cakam druhe babatko a opat celu vybavicku nakupim v dm 🙂

3. sep 2018

Určite nesmú chýbať náhradné cumlíky a vlhčené utierky 🙂 a ešte nejaké mňamky predovšetkým v aute 🙂

3. sep 2018

Super sutaz milujeme.tuto znacka mame vsetku kozmetiku od nej !!😍 takze nam nesmu v taske chybat chrumky mrkvove, nejaka kapsicka ( len nie tekvicova,tu nelubime) , flaska s vodou, plienky ( tiez babylove ) a hracka. A mamine telefon a snickers 😁

3. sep 2018

Nesmu chybat vlhcene utierky a nieco male “pod zub” ako su ovocne kapsicky, alebo chrumky 😉

3. sep 2018

Dobrý deň u nás v taške nesmie chýbať kapsicka ovocná, špaldové piškóty, vlhčené utierky a dologel keďže nám idú ďalšie zúbky

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

Nas David 18mes je velky hlados, takze bez jedla ani na krok 🙂 V taske mam vzdy minimalne ovocne tasticky, chrumky, susene jablcka, babylove mliecko a termosku s vodou. No a potom dalsie nevyhnutnosti ako plienky, vlhcene utierky, krem na ritu.

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

Dobré ránko no tak nikdy nesmie chýbať nejaký ten keksik a chrumka, vodička, mini krémik na riťku, plienka, vlhčené obrúsky, dezinfekčný gélik, sáčik na plienku, náhradné oblečenie...,,keby niečo''. Kapsička, tie hroozne miluje...lebo je stále vonku mlsný... a nosime aj mini vzorku opalovacieho krémiku 🙂 Penaženka, mobil, klúče.

Všetko máme z dmky 😍😍😍

3. sep 2018

Dobry den. Mam tri a pol rocnu dceru a sedem mesacneho synceka. Radi by sme sa zapojili do testovania,kedze v nasom meste nemame dm. Radi tam nakupujeme,ked mame moznost. V taske nam nechybaju plienky,vreckovky,vlhcene obrusky,antibakter.mydlo,krem na zadocek,nahradne oblecenie,voda,mala hracka pre maleho. Prajem pekny den.

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

U mňa v mojej kabelke sa vždy nachádza niečo na jedenie, pre obidve deti, vlhčené a jedna "núdzová" plienka, duduška a samozrejme fľaška s nejakým nápojom pre drobcov /čajík, džús.../ Takže keď prídem trebárs na poštu vytiahnem vždy najskôr niečo z toho, až potom sa mi podarí vydolovať to čo potrebujem 😀😀 Malý má rok a pol :D

3. sep 2018

Dobry den prajem 😊 v mojej taske na kociku nikdy nesmu chybat vlhcene babylove utierky, flasa s vodou a akekolvek maškrtenie pre moju malu. Vasu drogeriu mame pri ❤. Vsetko co potrebujeme kupujeme u vas. Mala si zoberie svoj vozicek, ja svoj a kazda si ife po svojom 😂 uz vie presne kde je detske oddelenie a hadze si tam kremy, vlhcene, flase, pohare, misky 😂 a nakoniec dobroty nejakee 😉
Bude nam potesenim otestovat vecicky z vasej predajne 😘

3. sep 2018

Dobry den...na kociku visi dezinfekcny na rucky a voda samozrejme plienocka a vlhcene utierky tj top

3. sep 2018

Určite nesmie chýbať fľaška s vodou, bez nej nikam nechodíme. Keď ideme niekam ďalej, tak klasická vybava: plienka, vlhčené utierky, chrumky, ovocná kapsička a jabĺčko.

3. sep 2018

Dobré ráno, nakupujeme v Dm pravidelne, zatiaľ plienky a mliečko (s výrobkami BABYLOVE som maximalné spokojná), rada by som otestovala aj ostatné dobrôtky pre drobcov. Mám dievčatko 2,5 roka a chlapčeka 1 rok aj 5 mesiacov. Prebaľovacia taška je náš verný spoločník=P Nesmie nám v nej chýbať vodička, nejaká tá zdravá sladká dobrotka, moji drobci milujú výživky, teda nosíme zo sebou ovocné kapsičky. Drobci sú ešte maličký, preto nosíme aj plienočky, vlhčené obrúsky, krémik, vrecúško na plienky, náhradné oblečenie. Tiež drobci zbožňujú svoje dečky, cumlík, malú hračku - knižku. Som rada, že som zainvestovala do kvalitnej prebaľovacej tašky, lebo ju využijeme na 1000%. Rada testujem rôzne vecičky, a už som sa pár testovaní zúčastnila. Na modrom koníku som ešte netestovala, tak by som to rada skúsila. Ďakujem pekne! Pekný deň!

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

Urcite nesmú chýbať vlhčené vreckovky a samozrejme kapsicka bez nej ani na krok 😊 velni mame Radi DM výrobky zatila najlepšie výrobky co sa tyka bio veci ake sme vyskúšali

3. sep 2018

nám nesmie chýbať detská výživa alebo čerstvý banán a jabĺčko

3. sep 2018

Tak naisto vlhcene a flasa s vodou a chrumky

3. sep 2018

My z domu neodchádzame bez vlhčených utierok a nejakého drobného ,,úplatku,, keby niečo 🙂

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

Ahoj, nam v taske nechybaju plienky, 0rebalovacia podlozka, pitie, nejaka pochutinka, vlhcene obrusky, gen dezinfekcny, penazenka a nieco na prezlecenie 😂

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

v taške mám vždy náhradné plienky,vlhčené utierky,prebalovacia podložka,bavlnená plienka,vreckovky,tyčinky,piskoty,čajík,peňaženka,kľúče,žuvačky,cukríky,antibakteriálny gél,a ovocné prikrmy v tých tastickach

3. sep 2018

Chýbať nesmie super závesný dezinfekčný gel, vlhčené a samozrejme maškrty, bez tých ani na krok.

3. sep 2018

Lenka má 26 mesiacov. A take dieta už všetko objavuje. Takže nesmie chýbať na kočíku zavesený gél na ruky, vlhčené, chrumky a ovocna taštička, opaľovací krém v letnom období. Dm drogeriu ❤ ľúbime a do mesiaca sme tam aj viac krát. Babylove som si obľúbila po tom ako som prestala kojiť a prave tato značka UM malej vyhovovala.

3. sep 2018

Môj Dominik mal auguste 23 , 1 rok 🙂 z tašky nesmú chybat vlhčené utierky , krémik na zapareniny , plienky , voda a chrumky,tyčinky niekedy este aj ovocné kapsicky ❤️
Velmi veľa veci mame z DM a sú naozaj top ❤️

3. sep 2018

Dobre ranko 🙂my nemozeme odist ani len an prechadzku bez vasich uzasnych vlhcenych utierok,ovoconej tasticky ci gel na ruky,;)

3. sep 2018

Dobre ranko 😊 Tak nam nesmu chybat v taske vlhcene utierky kedze moji dvaja chlapci su vecne prasiatka 🐷🐷 bez nich ani na krok😂 no a pre starsieho s DMO plienocky a cumlik. Pre oboch nieco na pitie a samozrejme oblubena hracka. Potom mam na kociku miesto peknej tasky, precpatu obludu ktora ani nejde zapnut 😂😂

3. sep 2018

Milujeme Dm drogeriu
Od 6mesiacov nas syncek pije Babylove mliecko. Teraz ma 1,5 roka a stale este vecer davame Dm mliecko.
Od narodenia kupujeme Babylove vlhcene utierky, prebalovacie podlozky, vatove tycinky. Odkedy papame kupujeme rozne slane, sladke prikrmy. A mlsnotky tiez nemozu chybat 😍
Kozmetiku sme zial este nemali moznost vyskusat kedze vzdy dostaneme inu znacku🙈
Preto by sme radi vyskusali Dm vyrobky 😉
Proste DMKA je u nas TOP 😘

3. sep 2018

voda a jedlo bez toho neodidem ;)

3. sep 2018

Pekný deň , nám v našej taške nesmie chýbat plienočka látková a klasická, vodička, vlhčené utierky a náhradné oblečko veď vieme prečo ;)

3. sep 2018

Dobrý deň, milá DM
Môj, bude mať 12.9. presne 1 rok, takže by to bol preňho zároveň aj narodeninový darček od DMky 🌷🎁🎈🎂 Rada fotím, skúšam a snažím sa dopriať synčekovi kvalitné veci pričom viem, že nie vždy pri nich musím vyprázdniť celú peňaženku Na MK som aktívna, každý deň

Čo nesmie chýbať v prebalovacej taške?
Odpovedať na túto otázku vôbec nie je ťažké.
Každá mama predsa vie,
čo jej drobček potrebuje.

Dobrá tyčinka na papanie,
aby hlad nebol trápenie.
Plienky, vlhčené utierky a masť na zadok,
aby bábätko malo v suchu radosť.

Vodičku na pitie tiež treba mať pri sebe,
nikdy nevieme kedy smäd príde.
Mobil, peňaženka, klúče bez nich ani krok,
aj ked idem z domu len na skok.

A keby niečo na prechádzke chýbalo dokúpim,
ved do DMky často zablúdim.

Pekný deň 🌹

3. sep 2018

dobre ranko nam nesmie chybat cumlik. vlhcene vreckovky. a caaj🙂

3. sep 2018

V taške so sebou vzdy nosime podlozku na prebalovanie, vlhcene obrusky, nahradne oblecenie , plienky, vodu a nejake maskrty ☺️

3. sep 2018

Dobry den, ,v nasej prirucnej taske nesmie chybat babylove dojcenska flaska s cajom,nakoľko moj 15mes drobec ani inu nechce,vlhcene obrusky neparfumovane z dm a chrumky..rada by som sa zapojila do testovania,nakolko produkty z dm zboznujeme obaja😉😉😉

3. sep 2018

Vlhčené utierky, ovocné tyčinky dm pre detičky, vodička, jednorazové a látkové plienky, keksiky, náhradné oblecenie 😃🙄🤷‍♀️👜👩‍👧‍👦

3. sep 2018

V taske nahradna plienka, vlhcene vreckovky, voda alebo stava, a chrumky, ovocie alebo kapsicka, dm vyrobky jasne prevladaju ☺️

3. sep 2018

Dobre ranko 😉 Kedze s nasou malou 18 mesacnou bambulou radi cestujeme a radi travime cas vonku, nasa taska obsahuje zopar veci, bez ktorych sa nikdy nezaobideme. V taske mame hlavne plienky, vlhcene obrusky, flasu s vodou, nejake pochutinky ako chrumky alebo kapsicky, tasticku prvej pomoci s dezinfekciou, sprejom na rany, naplaste, cez letne horuce dni sme nosili aj opalovaci krem a cibulu v pripade ustipnutia osou 😄 a nakoniec sa v taske najdu aj nejake tie veci pre maminku...ale kedze je taska, ci v nasom pripade ruksak rozmerovo mensi, tych veci tam ma maminka menej 😉

3. sep 2018

Samozrejme nesmie chybat nahradne oblecenie, plienka keby nieco, chrumky, krem, vodicka a mnamka... Nielen pre najmensiu ale pre vsetkych.....

3. sep 2018

Pekný deň želáme 🙂 My máme doma dvoch chalanov, ktorí zjedia raz aj mňa a na chrumkách sa pasú každý deň 😄 v našej taške nesmie určite chýbať voda, ale musí byť iba v obľúbenej fľaške a, samozrejme, chrumky 😄 Bez toho ani nevychadzame z domu 😊 Veľmi by nás potešilo, keby ste nás vybrali a mohli sme otestovať mňamky z DMky 🙂

3. sep 2018
3. sep 2018

Vlhčené utierky,plienky,voda,chrumky

3. sep 2018

Nám v taške nesmie chýbať vodička na pitie,vlhčené obrúsky,aj klasické vreckovky a nejaké chrumky pod zub😊 Dm vyrobky máme radi či už pre malého (23 mes.) alebo pre mňa 😊😉😍❤

3. sep 2018

Kedze milujeme dm a nakupujeme viac menej len tam tak toto by nas,myslim tym mna a mojho certika Matuska velmi potesilo

3. sep 2018

Vlhčené utierky, papierove vreckovky, ovocné kapsicky a dezinfekcia na ruky, všetko z našej milovanej DM♥️

3. sep 2018

V našej taške na von nesmie chýbať toho veľa. Od chrumiek, vodičky až po náhradné oblečenie. Väčšinou aj tyčinky DM ovocné alebo keksíky špaldové. Teraz sme objavili v DM paw patrol mini kože . To je teraz naše sladké. Ďalej vlhčené obrúsky radsej mám tie menšie balenia po 15,20 ks a autíčka. To je naša taška na bežné ihrisko alebo prechádzku . 😉

3. sep 2018

My to máme pestré. Kapsička nesmie chýbať naozaj nikdy, vlhčenné utierky tiež, a samozrejme chrumky. Akékoľvek. Tie si dá nielen moja 14 mesačná Tamia, ale aj štvorročný Marko😀😉. Dokonca aj najstarší 9-ročný rád ochutnáva novinky, ktoré skúšam s drobcami. Veľmi rada by som sa so svojimi dietkami zapojila do testovania. Ďakujem

3. sep 2018

Rada otestujem ovocné tyčinky deti ich nechcú áe ja si ich kupujem 😂

3. sep 2018

V taske pre mojho 2mesacneho synceka nesmu chybat plienky, krem na zapareniny, vlhcene utierky, vreckovky, bambusova plienka, podbradnik, nahradne oblecenie, cumel, flasa s vodou a nejaka smakocinka pre mamku.

3. sep 2018

u nás jedlo. akéhokoľvek druhu. čiže práve takéto chrumky, drobrotky a pochutinky do kočiarika a do rúčky. Bez toho ani na krok z domu. Len sadneme do auta a už chce niečo mňamy, či je ráno, obed alebo večer :D Moja by bol dobrý testovací objekt, má naozaj veľmi dobré chuťové bunky :D a chuť do všetkého čo je ako ona hovorí mňam 🙂

3. sep 2018

U nas nesmie chybat vela veci 🙈 ale aj ked ma dcerka uz skoro 2,5 roka, musime mat vlhcene utierky (od malicka mame len DM 😉) a nieco male na jedenie/mlsanie. Moja Adelka pozna logo DM uz z dialky a nikdy obchod nemozeme len tak obist 👧

3. sep 2018

Dobré ránko. Tak nám nesmie v ruksaku chýbať ovocná tyčinka 🍏 mango, vlhčené obrúsky a vodička 💜 💜 💜

3. sep 2018

My so sebou nosíme náhradnú plienku a vodu. Oboje z DMKy, Babylove plienky sú absolútne top, savé, pružné, pohodlné, nedráždivé, a rovnako fľašky kupujeme tu, sú super,máme plastové so slamkou a teraz aj nerezovú od SkipHop kúpenú v DMke.
Ako čítam naša výbava je dosť striedma :D Ale dieťa máva často v nosiči, nemám chuť vláčiť pol domácnosti.
Vlhčené obrúsky neuznávam, ale zvyšné produkty z testovania radi vyskúšame. Pár sa ich tam nájde, čo sme ešte nemali. A čo sme mali, stým sme boli spokojní, či mňamky, či kozmetika

3. sep 2018

V taške mi nesmú chýbať vlhčené utierky a dm plienky 🙂 jednorázové podbradníky kapsička v dm flaške nosíme dm čajik 🙂 a dudkame dm dudku 😁 milujem dm produkty či už pre syna alebo pre nas dospelých 😊 syn ma 18mes. ;)

3. sep 2018

U nás určite voda, babylove vlhké utierky a chrumky.

3. sep 2018

Ahoj jooj hned musim na zaciatku povedat syncek ma velmi velke priblemy zo stolicou,musime aj do nemocnice na vysetrenie,lebo nic nechce papat len taketo drobnosti...je na kapsickach z dm a jogurtoch,tsk by sa mu balicek strasne hodil...pochutil by si a v kociku urcite nemozme ist von bez kapsiciek a chrumiek,vodicky a jasna vec dudlik a hajanka...😀Tesime sa a radi otestujeme

3. sep 2018

Piškóty , alebo chrumky a vlhčené utierky

3. sep 2018

Nesmu chybať plienky, vlhčene utierky, voda, nahradne oblečenie, chrumky a ovocna kapsička 🙂

3. sep 2018

Prpsne chrumky mam stale v kociku to je asi jedna zachrana ked niekam idem a dcerka nehcebbyt v kocarku tak toto ju tam udrzi. A samozrejme babylove biele vlhcene tie pouzivame od narodenia malej doteraz su najlepsie

3. sep 2018

Hoci má moja dcéra už 5 rokov,nikdy neodchádzame z domu bez vlhčených utierok,nejakej ovocnej kapsičky na rýchle občerstvenie a fľaša s vodou. Tiež má rada chrumky každého druhu a ovocné tyčinky😍

3. sep 2018

Bez vlhcenych utierok a, kapsicky nasej rychlej pomoci jejdem ano z domu 🙂

3. sep 2018

U nás nesmú chýbať vlhčené utierky, krém proti zapareninam a plienky. Samozrejme musíme mať pri sebe obľúbené hračky, čajík, látkovú plienku a niečo dobré pod zub 🙂

3. sep 2018

Voda, vlhcene, nejaky snack,vreckovky

3. sep 2018

V našej taške nikdy nesmie chýbať výbava pre dve deti. (3,7r. a 5m.)
Hračky, plienky, obrúsky, jedlo, pitie, krém, lieky, dudlík, náhradné oblečenie, a klasika mobil, klúče, peňaženka.

3. sep 2018

V našej taštičke nesmú chýbať vlhčené obrúsky, plienka a fľaša s vodou.

3. sep 2018

U nás sú nepostrádateľné
voda pre mňa aj pre deti, miska s ovocím alebo načistenou zeleninou, nejaké mlsky, minimálne dve autíčka, lopatka, vlhčené utierky, pre mladšieho náhradnádná plienka a pre staršieho náhradné slipy. A môžme ísť kamkoľvek 🙂

3. sep 2018

V kabelke nam nesmu chybat sosovicove chrumky,ovocne tycinky,kapsicka a vlhcene utierky.😁

3. sep 2018

U mna nesmu chybat vlhcene utierky a flasa vody.

3. sep 2018

U nas mesmu chybat plienky a vlhcene obrusky... Mam dve deti co su stale spinave a samozrejme nieco dobre pod zub ako chrumky a ovocne kapsicky... A samozrejme nahradne oblecenie su to chlapci a blato je naj hracka.... 🙂

3. sep 2018

u nas su navstevy dm velmi časté. U nás nesmie chýbať vonku ovocie, chrumky a vlhčené obrúsky🙂

3. sep 2018

U nás v taške nesmú chýbať lízatká z hroznového cukru Dm, zvlhčené servítky a jabĺčkova šťava alebo čajík babylove 🙂

3. sep 2018

V príručnej nesmú chýbať vlhčené utierky, sú na čokoľvek, kdekoľvek mám ich v kabelke, v aute, v malej batôžteku, bez nich som nervózna, ale s nimi je každá matka pripravená ovládnuť svet 😅 👍

3. sep 2018

Náš 15 mesačný tobias miluje výrobky z dm, 🤗od malička mu nakupujem všetko tam fľašky, cumlíky prikrmy,, plienky, vlhčené utierky. Vaše výrobky sú proste perfektne. Asi to ma po mne lebo ja milujem skúšať všetky vaše novinky,nie je týždeň kedy by som dm obišla. Neustále sledujem vaše novinky a vždy utekám kúpiť a skúsim a potom rodine referujem co je dobre. A čo nesmie chýbať v našej taške e von? Fľaška s cajikom, nejaká mlska v podobe kapsičky, chrumky a vlhčené utierky na utretie spúšte v kočíku po jedle 🙈 veľmi radi by sme konečne dostali šancu testovať vaše výrobky a podeliť sa so skúsenosťami s ostatnými. 👌🤗

3. sep 2018

Dobry den.
V mojej kabelke nesmie chybat- voda,plienky,utierky,saty na prezlecenie a kedze moja mala musi vzdy nieco chrumat- tak chrumky akejkolvek prichute 😀 a kapsicky- lebo jedna nikdy nestaci 😁 a dudlik lebo ked vsetko zje tak si vypyta,asi musi stale nieco zuzlat😂..
Balíček by nas nesmierne potesil a moja maličká by sa urcite podelila aj s bratsekom... okrem mlieka.. o to sa nedelí.
Prajem pekny den ❤️

3. sep 2018

Dcerka 2,2 r. od vas zbožňuje ovocne prikrmy ako su výživy a tak isto nam nesmu chybat v taske kapsicky a kolieskove chrumky ked ideme von..

3. sep 2018

Jeeej rada by som otestovala nove vyrobky pripadne to co sme nemali este 🙂 My s domu nemozeme ist pokial nemame zabalene vlhcene vreckovky chrumky detske a kapsicku, miluje tak tie ocvocne platky cize bez nich tiez malo kedy odchadzame s domu 🙂
Od malicka sme pouzivali dm mliecko babylove plienock,cumliky, cumlik na flasky ine mi nechce iba s dm flasky ci uz na mlieco ci na vodu, poharok na vodu pribor plastovy ...vsetko ma s dm a som velmi spokojna a vzdy pri navsteve dm si odnesie nieco na viac 🙂 velmi sa mi pacia aj pracie prostriedky tie mu od malicka pasovali 🙂 Ja len vrelo odporucam Dm znacku 🙂

3. sep 2018

Nam nesmú chýbať vlhčené utierky, antibakterialny gél, ovocné kapsičky a voda

3. sep 2018

Dobry den prajem 🙂, v nasej taske nemozu chybat plienky, vlhcene a kremik na ritku to je zaklad. Bez toho ani na krok. Vlhcene maju u nas siroke vyuzitie a vzdy zachrania. Tie z dm su naj. Ine ani nekupujem. A ako by to bolo bez nejakeho pamlsku, cize kapsicky jedna, dve sa vzdy najdu a tak isto aj nieco na chrumkanie. Moje veci sa tam uz moc nezmestia takze kolkokrat vyjedam spolu s malou po ceste😂. A teraz ked sa trosku ochladilo urcite pribudne aj detsky cajik. 🙂

3. sep 2018

V tasticke nesmu chybat vlhcene utierky, voda a maskrta (lyofilizovane jahody a rozne ovocie su naj)

3. sep 2018

Nase "babatko" ma 27 mesiacov

3. sep 2018

U nas nesmu chybat ovocne tycinky Tomasko 3,9r ich miluje a vzdy ich mame doma v zasobe 😃 tak isto aj Babylove kapsicku mam vzdy v taske 😋 Pre Dianku mam v taske Babylove utierky a nedam na ne dopustit!
Okrem toho zvylnem kupovat jahodove cipsy a tie Tomasko vie zjest na posedenie 😊 su skvele ❤

3. sep 2018

Urcite nesmu chybat vlhcene obrusky, tasticka ovocna na maskrtenie, krieda na kreslenie, voda 🙂

3. sep 2018

Ďaľšie testovanie DM, veľmi sa teším a dúfam, že nás vyberiete a s našou Ninčou budem mať možnosť testovať vase výrobky👍 🍼 🍮 🍽️ DM je v našej domácnosti veľmi obľúbená a babylove výrobky používanlme dennodenne 😁
V našej príručnej taške 🛄 máme vždy ➡️plienku 🚽
➡️vlhčené
➡️Niečo pod zub, veľmi rada ma tie ovocné tyčinky,. Striedame to samozrejme s chrunkami alebo kapsicky, sušené ovocie..stále niečo iné 🍓🥐
➡️ Antibakteriálny gél, ten v obale ,čo sa dá aj na kočík zavesiť mám najradšej 🔝
➡️Voda💧
Budem rada a budem mať možnosť testovať produkty DM 🔝🔝.. ❇️Ninča sa veľmi poteší 😘

3. sep 2018

V taške vzdy musia byt plienky, vlhcene (na vsetko - minule som si utierala aj palubovku v aute 😁) umelé mlieko (kedze moje dieta odmieta jest aku kolvek stravu - zije z lasky a z mlieka) flaska na mlieko, cajik a vela vela chrumiek, tyčinky, pracliky a vsetky tieto blbosti lebo len nimi ju viem u platiť🤣

3. sep 2018

Zdravím..konečne som zachytila DM testovanie včas 😀 som mamičkou 4 detí, najmenšie dvojičky majú 19 mesiacov, kojiť som ich prestala asi 14mesačných a odvtedy dostávajú práve vaše Babylove umelé mlieko...mám rada túto značku a viacero výrobkov kupujem pravidelne, napríklad vlhčené obrúsky,kaše, sprchový gel, šampón a plienky..
a v prebalovacej taške nikdy nesmú chýbať plienky, vlhčené obrúsky, niečo na pitie a niečo pod zub 🙂

3. sep 2018

dobry den, nam urcite nesmie chybat ovocna tasticka a musli tycinka pre pripad hladu 🙂 vlhcene utierky,s mojou dcerkou (2roky) radi cestujeme takze na tieto 3veci nesmiem nikdy zabudnut.

3. sep 2018

Chrumky a ovocne tasticky su idealne na vylety aj do auta. Tiez ovocne tycinky pre mna aj pre maleho 😉

3. sep 2018
Komentár bol odstránený
3. sep 2018

Nam nesmie chybat prebalovaci balicek krem na zadok, vlhcene utierky a plienocky 🙂 potom latkova plienka. Potesilo by aj mliecko na vyskusanje 4mesacnej dcerke

3. sep 2018

Nesmierne rada by som sa zapojila do testovania 🙂 doma mam cerstveho dvojrocaka a druhe zatial v brusku. Produkty babylove preferujeme zo vsetkych detskych produktov najviac. Nesmu u nas chybat vlhcene utierky, kremik n zapareniny a potom samozrejme vsemozne maskrtky na nase kazdodenne vylety. Najviac by sme sa potesili testovaniu mlieka, kedze nas drobec vypije aj liter kravskeho a kozieho denne 🙂

3. sep 2018

Dobr den mam 35rokov a dcerka 1,5roka. Mame radi vyrobky DM, a nemame problem skusat nove veci 🙂
Stale mame so sebou nahradnu plienku, vlhcene obrusky, cajik, ovocnu kapsicku a nieco sladke ci keksik...
velmi by sme sa potesili testovaniu tychto vci, kedze vsetko by sme vedeli vyuzit aj toto mlieco babylove, skusenost mame len s inym nie prave tymto z DM 🙂

3. sep 2018

Ani na krok nejdeme bez vlhcenych utierok flasky s cistou vodou a niecoho dobreho pod zub.

3. sep 2018

V taske, hlave v tej mamickovskej, nesmu chybat vlhcene utierky (to poznaju vsetky mamicky , co vsetko je mpzne s nimi utriet mimo deti ;). Samozrejme obsah tasky sa nepriamo umerne zmensuje so zvysujucim sa poctom rokov dietata. Cize postupne ubudaju plienky, nahradne oblecenie, trojo jedal, pitiva a pod. (Ja som do tohto stadia este neprisla, ale naivne dufam, ze moja hypoteza sa v praxi osvedci a potvrdi :D

3. sep 2018

Dobrý deň som mama na MD a s mojim neposedným drobcom veľmi radi používame výrobky dm od plienok cez mokré vreckovky čistiace až po super kozmetiku. Moje deti veľmi radi papajú dobroty z DM. Dúfam že budeme môcť skúšať veľa výrobkov z tejto super drogérie.

3. sep 2018

dobry den, nam urcite nesmie chybat ovocna tasticka a musli tycinka pre pripad hladu 🙂 vlhcene utierky,s mojou dcerkou (2roky) radi cestujeme takze na tieto 3veci nesmiem nikdy zabudnut.

3. sep 2018

U nás nesmú chýbať babylove výživky a müsli tycinky😉Samozrejme vlhčené obrúsky😊

3. sep 2018

Moje 2,5 rocne dvojicky su milovnici kapsiciek , tyciniek a inych maskrtiek. Pri nasteve DM drogerie vzdy z kocara docahuju a ukazuju co vsetko treba kupit 😊 cize v nasej taske nesmu isto chybat vlhcene utierky, cajik, kapsicky a nejake chrumky.

3. sep 2018

Ahojte, v taške nikdy nesmú chýbať vaše vlhčené obrúsky a ovocné kapsicky ;)

3. sep 2018

Ahojte, tak pre najmensieho urcite kremik na ritulu a aj vlhcene obrusky , nie vsade sa da umyt pod tecucou vodou , a pre starsieho aj nejaka ta mlsa :D 🙂

3. sep 2018

Značky babylove sme verný od zaćiatku, pre mna je to najlepsia kvalita. Skusila som aj ine značky , ale po prvom nakupe som sa vratila vzdy spät k obviklemu tak som aj prestala skúašt ine a ostávam pri overenom. Mliečko kupujeme stale síce uz bude mať zachvilku 3 ale má ho rád stojí pár šupov tak prećo nie. v našej taške nikdy nechýba ovoca kapsička kedze je hyperaktivny a neobsedí velmi tak je to super zachrana ked potrebujem niečo vybait. Môj najoblúbenejší produkt sú vlhčené obrúsky sú vhodné na vśetko ako kaźdý aj ja ich poživam veeelmi času na hocičo. jedine čo by som na nich prala ako vylepšenie je baleni s tvrdým vrchnakom ktore je vhodne do tašky . dom ich meme v praktickom boxe (sice uź nám za 3 roky praskol , ale stale super)ale do taśky by to bolo super lebo takto mi rychlo vyschnú lebo ich nepouživam tak často.A aby som nezabudla oblúbený Lukaskov produkt je pena do kúpela Saubeer, minime ho strašne rychlo! Ďakujem za prećítanie a budem si držat palce aby sa nám to tentokrát podarilo a mohli sme výskúšať ostané vecičky čo nepoznáme. Pekný deň!

3. sep 2018

Značku babylove z DM kupujem od narodenia (vlastne už pred ním) mojej teraz už 3 ročnej dcérky. Momentálne používa všetku kozmetiku od sprchového gélu po balzam na pery, ktorý malej slečne nesmie chýbať 🙂 Za pár dni ročnému synčekovi kupujem príkrmy babylove, hlavne kapsičky, plienky aj plienkové nohavičky, krémy,.. nikdy u nás nesmú chýbať zelené vlhčené utierky baby love, ktoré používame celá rodina snáď úplne na všetko.

3. sep 2018

Okrem mobilu a penazenky aj nahradna plienka, vlhcene obrusky, nakrajane ovocie, flaska s vodou/cajom.

3. sep 2018

Kedze moji traja certici (2,5 roka a 2x15 mesiacov) daju riadne zabrat, tak von nevyjdem bez velkej davky odvahy, trpezlivosti a pevnych nervov. 😁 A v taske nesmie chybat cista voda, 3 flase, lebo kazdy musi mat tu svoju 🙈, chrumky, ovocie, a halda vlhcenych utierok, tie od vas, z dm, su topka. 👍

3. sep 2018

Ahojte. Tak ja mam dvoch syncekov,mladsi bude mat o mesiac rok (cize v podstate by sa aj na testovanie v niektorych pochutinach hodil) a starsi bude mat 5rokov v januari. V taske mi na prvom mieste nesmu chybat vlhcene utierky. Tie mam vsade,v taske,v kociku,v kabelke aj v aute😂 a potom obycajne vreckovky a samozrejme nieco na pitie..no a druha najdolezitejsia vec su este zuvacky😁

3. sep 2018

Ahojte,
nam nesmu chybat papierove aj vlhcene servitky, pre mladsiu plienka a kremik na ritku, pre starsiu voda, ovocie a chrumky/piskotky, sponky a gumicka. pre vsetky (aj mna) hygienicky gel a leukoplasty🙂 A samozrejme doklady a mobil.

3. sep 2018

V taške nemôžu chýbať ovocné kapsičky alebo tyčinky z dm, vlhčené utierky, aspoň jedna plienka a fľaša s vodou.

3. sep 2018

Dobry den, nam toho nesmie chybat viac 😊 nieco pod par zubkov ktore ma dcerka (kapsicka s vyzivou, kukuricna placka...), Vlhcene utierky, flaska s vodou, plienka a samozrejme hracky ☺️

3. sep 2018

Nesmie chýbať pre 2 deti voda, ovocie, chrumky, a nosič, aj keď už skoro vôbec nenosíme.. A plienka, vlhčené pre mladšiu 😉

3. sep 2018

My z domu nedokazeme odist bez vodicky a vlhcenych obruskov😘

3. sep 2018

Taksu nosim so sebou ako nejaky turista.nesmu chybat plienky,vlhcene utierky,nieco rychle pod zub a samozrejme nahradne oblecenie

3. sep 2018

Kedze mam 3 deticky - 3 mlsné jazýčky(11r,5r,2r),ktoré vždy hľadajú niečo na zahryznutie, u mna v taske nesmie chýbať nejaká voda na osvieženie, nejaké ovocie, kapsička a nieco na zahryznutie (kukuricnéchrumky, ryžové chlebiky) a samozrejme vlhčené servítky 🙂.

3. sep 2018

V taske nam nesmie chybat: plienky, dezinfekcny gel, vlhcene obrusky, servitky, krem na ritku, dudel, voda, nieco pod zub ako napr. chrukmy, tycinky ovocne, tasticka ovocna, ryzove chlebiky.😉

3. sep 2018

U nas samozrejme nesmu chybat ovocne kapsicky- tie su na nezaplatenie,hlavne vtedy,ak cerstve ovocie nie je dostupne,ale doprajeme si aj zdrave mlsky od vas 🙂

3. sep 2018

tasku na kociku Babylove mame vecne napchatu az praska vo svikoch 😂 Kedze dcerka ma len rok stale nosime so sebou prebalovacie potreby, nejake hracky, nahradne oblecenie, vynikajuce ovocne kapsicky Babylove, flasku s cajom, a keksiky ci chrumky pre prve zubky 🙂 plus mamka si tam odklada svoju penazenku, zuvacky, mobil a servitky 🙂

3. sep 2018

Dobry den tak urcite v taske nam nesmu chybat vlhcene utierky a nieco pod zub najviac kukuricne chrumky

3. sep 2018

Pekny den prajem 🙂 nam nesmu chybat vlhcene, džusik, nieco pod zub a samozrejme plienky!!! ktore vzdy zabudnem a vzdy prave vtedy pride nehoda 😀 😀

3. sep 2018

Dobry den, volam sa Vierka (34 r.) a mam krasnu slecnu Leu (3 r.), kedze zje aj slona, v taske vlacim so sebou vsade vsetko. Klasika na desiatu ovocie (banan, jablko, jahody a i., alebo zachrana zel.-ovocne kapsicky, kukuricne a i. chrumky), asi raz zbankrotujem, bo prave do DM drogerie chodime minat majland € 🤣 veeelmi by helfol takyto balicek na testovanie, urcite by sme si ho vychutnali 🙌🏻🍀🤞🏻😘

3. sep 2018

Dobry den, znacka babylove ja u nas top. Skusali sme aj ine,ale vratili sme sa spat k babylove,je proste super. V taske mi nikdy nesmu chybat vase vlhcene utierky, nieco pod zub pre moju hladosku (chrumky,tycinky, kapsicka) a samozrejme flasa babylove na pitie. Od narodenia dcerky sme znacku babylo vyuzivali a aj vyuzivame naplno, ci uz plienky, mlieko, dudliky, flasky, utierky, kremiky, sampon, .... . Vyhre by sme sa urcite potesili 😉

3. sep 2018

V mojej prebaľovacej taške nesmú určite chýbať vlhčené utierky, bez nich neideme ani na krok, potom klasika plienky, cumlík a nejaká dobrota na mlsanie 🙂 🍏👶

3. sep 2018

S mojimi 19mesacnymi dvojickami mame toho v prebalovacej taske veeeeela prevela. Plienky, vlhcene utierky, krem proti zapareninam, vodu, maskrty, latkove plienky na zaspavanie, kapsicky. Na kociari visi antibaktetialny gelik a doma na policke kopec produktov #babylove, ktore milujeme. Prosiiim, chceme testovat aj my 🙂

3. sep 2018

Dobrý deň, keďže mám dve detičky 2r a pomaly 7mesacne ,tak v našej taške nesmú chýbať plienky,vlhčené obrúsky,chrumky, krem na ritku,vodicka a cumlíky

3. sep 2018

Dobrý deň, nám nesmie chýbať jablková sťava, niečo na chrumkanie a vlhčené utierky, plienky. A hlavne dobrá nálada 🙂

3. sep 2018

Dobry den vonku nam nemozu chybat vlhcene utierky DM a najradsej maju moje deti ryzovych mackov v cokolade alebo ryzove kosticky na jedenie vonku

3. sep 2018

Moj 19m syncek miluje jahodove chipsy tie v nasej taske nesmu chybat dalej vlhcene obrusky plienky voda a ovocie(🍏🍇🍌)chrumky

3. sep 2018

Dobry den,urcite vlhcene utierky,chrumky a kremik

3. sep 2018

Nám nesmú v taške chýbať vlhčené babylove + antibaktierialne babylove utierky, chrumky a musli tyčinky, plienky babylove, náhradné oblečenie, ale vždy hlavne veeeľa veeeľa jedla 😀🍀😘

3. sep 2018

Pre moju už skoro 9 mesačnú princeznú plienky a kapsicka plus niečo malé pod zub...a pre môjho už skoro 5 ročného velkaca😊jablková šťava a banán alebo jablko.

3. sep 2018

Ahojte 😊 tak my si so sebou VZDY do prebalovacej tašky nosíme fľašku s vodou, pár ks plienok, krém na zapareniny, vlhčené obrúsky, dudel, niečo na prezlečenie v prípade potreby....no a kedže Damiánko(15 mes.) rád papá, vždy mu beriem aj niečo pod zub. Aj na chrúmanie ako napriklad chrumky, kolieska, macíkov, srdiečka....tak aj na cuckanie kapsičky 😁 potom este klasika kluce, mobil penazenka 😁 a toto je ten moj hlados 😍😍😍

3. sep 2018

Som mamkou uz skoro 4rocnej drndy a kedze je to paradnica, vzdy ma so sebou balzam na pery, vlhcene utierky a gelik na umytie ruk(lebo pekne vonia) 😁A to, co je v mojej kabelke ani nerozpisujem, lebo tam je vsetko od kozmetiky cez chrumky a tycinky az po nahradne gatky pre malu😁

3. sep 2018

V nasej prebalovacej taske, alebo v kociku urcite nesmu chybat vlhcene utierky, plienky, krem na zapareniny, nahradne oblecenie, cajik, nieco na chrumkanie, podlozka na prebalovanie, moja penazenka a kluce 😃 starsi syn vacsinou pribali aj nejake hracky z domu popripade gastany a konare z parku 😃😃😃 dm milujem aj ked mala bude mat len 9 mesiacov niektore vyrobky urcite mozem otestovat na nej popripade na starsom 4.5r synovi alebo na mne 😊

3. sep 2018

Dobry den. Rada by som sa dcerkou zapojila do testovania nakolko dcerka je velky ,, gurman". Ma 16 mesiacov a jej najoblubenejsim slovom je mnam mnam. V nasej taske nesmu chybat plienocky, vodicka na pitie, nejake mlsky na cestu a vlhcene utierky.

3. sep 2018

U nás v žiadnom prípade nesmie chýbať čistá voda, vlhčené utierky, papierové obrúsky a hlavne veľa tyčiniek a keksíkov dm bio 🙂.

3. sep 2018

Čo u nás musí byť stále po ruke??? Ojojoój, pri mojom drobcovi toho je dosť 😉 základom je fľaštička s vodou, veď pitný režim dodržiavať musíme stále, samozrejmosťou je plienka, vlhčené utierky, nakoľko drobček spoznáva svet, všetko obchytá, tak ručičky treba stále pretierať. No a jasné, že nesmie chýbať nejaká dobrotka do bruška, najviac sa mi osvedčili ovocné kapsičky do ručičky a chrumky..
Takže ja a môj pomaly 20-mesačný Lukáško sa hlásime do testovania 🙂 papať papá veľmi rád, hlavne maškrtky a rôzne krémy na telíčko to má v obľube, sám sa rád natiera 😉

3. sep 2018

V mojej taške určite nikdy nechýbajú vlhčené vreckovky a ryžové chlebíčky, ktoré naše deti veľmi ľúbia a taktiež pitný režim a výživky do ruky a tie od dm sú pre nás úplne to naj 🙂

3. sep 2018

Taak u nas v taske nesmie chybat voda nejaka drobnost pre drobca na zahryznutie plienky kremik na ritku vlhcene utierky na ritku vlhcebe na tvar a ruky vlhcene utierky na cumlik takisto dezinfekcna voda a nejaka hracka na zabavenie..samozrejme kozmetika vsetko z dm ;)

3. sep 2018

V nasej taske nesmu chybat vlhke utierky, desinfekcne mydlo, kapsicka s presnidavkou , nieco dobre pod zub, flaska s vodou a samozrejme hracky 😊

3. sep 2018

V mojej prebalovacej taške ktorú milujem a je obrovská a všetko sa mi tam zmestí nesmie určite chýbať plienka, vlhčené utierky, flaska s vodou, ovocná kapsicka, chrumky, hračky 👌 ale v pohode tam natrepem aj nákup aj piknik aj deku 😅

3. sep 2018

U nás v taške nesmú chýbať dm vlhčené utierky, dm plienky, dm fľaša s vodou, dm lízatká z hroznového cukru .. pre každý prípad ;)

3. sep 2018

Ahojte, v nasej taske musi byt voda, vlhcene utierky, daka maskrtka a vzdy nejaka prazdna krabicka, flasticka, kelimok... co je top hracka pre nasho Lukyho 😂

3. sep 2018

Dobrý deň milá dm, tak my už čosi z týchto vecí máme otestovanych, radi sa o svoj názor podelime aj s ostatnymi ☺😉. Syn Mário má 1,5 roka. Vždy radi vyskusame aj cosi nové ... V našej prirucnej taške samozrejme nesmú chýbať vlhcene vreckovky babylove sensitiv, plienky, arasidove chrumky, tycinky, alebo kapsicka a voda ...

3. sep 2018

Nasa mala (13m) ma velmi rada chrumky a piskotiky tie stale nosime kdekolvek sme 🙂 a samozrejme nesmie chybat este pitie, vlhcene utierky a plienky
Je to velka maskrtnicka tak ovocnu kapsicku vzdy pribalime

3. sep 2018

Ani na krok bez vlhčenych utierok a chrumočiek a pre každy pripad aj ovocnu kapsičku mame vždy poruke😊

3. sep 2018

Dobry den v našej taške nesmú chýbat vlhčené utierky, plienky flaška, výživa a samozrejme rožok bez toho ani na krok 😀

3. sep 2018

My sa nepohneme bez vlhčených obrúskov, plienok a mlsaniek pre detičky a ja v mojej kabelke musím mať krém na ruky a ako inak balea 👍všetko z DM

3. sep 2018

Nam nesmu chybat vlhcene utierky ked sa po papani dobrot potrebujeme umyt😊

3. sep 2018

I nas nesmu chybat vlhcene obrusky a nejake chrumky ktorymi zabavim maleho😃😃😃

3. sep 2018

Teraz som vybrala všetky pre nás potrebne veci keď odchadzame z domu von😆 v mojej kabelke nesmie chybať nakupná taška dm ktorú používam velmi dlho nakolko nie som milovník jednorazových igelitiek🤗 nikdy nesmú chýbať vlhčené obrúsky, servítky, čistá vodička aj ovocná kapsička😊. Vždy mám v kabelke dezinfekčný gélik z dmka, proteinovú tyčinku, zdravé maškrty pre deťúrence. Hroznový cukor z dm nikdy nesmie chýbať😆 obľubujeme aj lízatka z hroznového cukru aj tie často kupujem😍

3. sep 2018

U nás určite nesmie chýbať fľaška s vodičkou a niečo pod zubček ako ovocie, zeleninka alebo chrumky 🙂 a samozrejme vlhčené utierky babylove sensitive, tie sú naše naj 🙂 dm výrobky používame celá rodina tak balíček hlavne pre našu 18 mesačnu slečnu by veľmi potešil 🙂

3. sep 2018

Pri mojom synčekovi musime mať na prechadzke vzdy po ruke vlhcene obrusky, chrumky a vodičku. Dm vyrobky pouzívame od narodenia a sme velmi spokojni

3. sep 2018

Ahoj...v taske nam urcite nesmu chybat dm vlhcene utierky, nahradne plienky, kedze vela pije tak vo flaske cajik a nejake chrumky (kedze mame alergiu na jahody, tak preferujeme jablckove).

3. sep 2018

Máme radi prechádzky synom kočíku s dcérkou na odrážadlo, vždy nesmie so sebou: vlhčené obrúsky, papierové vreckovky, antibakteriálny gél, niečo na zjedenie, vodu v fľaštičke, v lete krém na opaľovanie, slnečné okuliare. Dúfam že som nič nevynechala zo zoznamu,a môžem byť istá že nás žiadne prekvapenie ne prekvapí😉

3. sep 2018

V nasej taske 👜najdene vzdy co treba 👀🚼
Mliecko🍼,horuca voda🍶,studena voda⚗️flaska s vodou 🚰alebo cajikom☕️ maly snack v podobe ovocia 🍏🍌alebo chrumiek🥖lyzicka🥄podbradnik🔖,vlhcene utierky💧podlozka na prebalovanie👝plienky,masticka na zadok🎨clip proti komarom🐜latkova plienka🍃ponozky🧦(vacsinou mame nozicky bose👣hrkalka🍡auticko🚗spievajuca a sustiaca hracka📿 flasa s vodou pre mamu 🍶snack pre mamu🍑🥒,termoska s jedlom pre oboch🥣 🙂 hygienicke vreckovy, nahradne oblecenie👕👖,lahka deka🎏vrecka na pouzite plienky 🚮v pripade ze ich nechcem nechat smrdiet navsteve 🔜👫u ktorej prave sme😜 Nie nechodime vsade s prirucnym kufrom 💼🙈😂 a pre mamu 🙋🏼‍♀️este penazenka👛mobil🤳🏻kluce🔑balzam na pery💄zuvacka 👄aaaa to by mohlo byt aj vsetko ;) aaa este dudulka 👅a nosic( ten je stale niekde s nami ) 🎒🏰🏔🛤

3. sep 2018

Vlhčené Utierky a voda to je základ 😊

3. sep 2018

Samozrejme ako všetky pilíšu - vlhčené utierky sú základ 😍 a tiež voda a chrumky kavičky 😊

3. sep 2018

Unas v prebalovacej taske nesmu chybat z babylove rady vlhcene utierky, plienky, ovocna tycinka, sem tam aj kapsicka a hlavne kremik na citlivu pokozku s pupalkou. Okrem toho nahradne oblecenie, šatka a kapesniky

3. sep 2018

Balicek by nas velmi potesil a skúsenosti by som rada zdielala na nasej fb stranke a blo

3. sep 2018

v taske mam vzdy vlhcene utierky, vodu a ovocny snack, chrumky

3. sep 2018

Ahojte Dm-káči👋😉Nám nesmie chýbať voda,vlhčenky,plienka samozrejme piškóty,tyčinka a výživa v kapsičke😉😘

3. sep 2018

u nas v taske nesmie chybat flaska s vodou, vreckovky, vlhcene obrusky, nahradne tricko na prezlecenie a samozrejme nieco pod zub 🍀🍀🍀

3. sep 2018
Komentár bol odstránený

V taške nesmie chýbať - náhradné oblečenie, vlhčené obrúsky, voda, niečo pod zub, plienky, krém 🙂

3. sep 2018

Vlhčené utierky, plienky, sáčky na plienky, kremík na zadoček. Náhradné oblečenie

3. sep 2018

Nikdy neodchadzame z domu bez plienky, vreckoviek a vlhcenych utiero, a samozrejme nejaka lakocinka z vasej ponuky.

3. sep 2018

Nase baby love baby love ❤❤❤ sme vasi vernu zakaznici a na polovicu uvedenych produktov (tych ktore nam vek dovolil ;) vieme napisat recenziu uz teraz, tie ostatne chceme s drobcom urcite vyskusat . 😍😍😍 v podstate nam nemozete chybat vy 🤗🍼(vlhcene utierky, dobtoty, plienky, kase....)

3. sep 2018

Babylove ❤️ je naozaj naša love❤️😁. V kabelke nám nemôžu chýbať plienky , vlhčené utierky , sáčky na použité plienky, a taktiež dobroty, kaše, sem tam na cesty papaníčka... 🍀Radi by sme ochutnali/vyskúšali aj niečo nové 👌

3. sep 2018

Moja uz pomaly 21mesacna slecna je velky nejedak, ale za DMkove ovocne tycinky by vymenila aj svoju mamu 😆🙊 Samozrejme nosime vzdy pri sebe aj vsetky DMkove keksiky, chrumky a všakovaké mňamky, ale nie ze len jeden druh, pekne vsetky naraz 😉 a aby sa z toho mama nezblaznila, tak ich vzdy namixujem do, ako inak, DMkovych uzatvaratelnych sackov (na mrazenie), ale sikovna mama si s nimi vystaci aj bez mraznicky 😆 A ako by sme to vsetko zvládli bez DMkovych vlhcenych utierok... tie nesmu chybat v nasej vybave tiez. Ale ked ich slecna vymakne, tak ich s obrovskou radostou vybera jeden po druhom a mama ich s este vacsim jedom pcha naspäť a aby sa z vlhcenych utierok nestali len utierky, tak tu ma opäť zachránia uzatvaratelne vrecka 😆😊👍No a bez DMkovej flasky na pitie s lenochodom ani na krok 👌😉🐿️🍼🥤
Dmka bola pre mna vzdy oazou pokoja, vzdy som sa s radosťou prechadzala medzi regalmi (ta radost samozrejme rychlo odisla pri pokladni 😂🙊🤑😱). Ale odkedy som mama uz nemam tolko casu na nakupy, ale našťastie ste spustili eshop a ten ma vzdy zachrani 👍😊👏

3. sep 2018

U nas urcite nesmu chybat ovocna kapsicka, nieco male na zahryznute, mlieko, plienky, vlhcene obrusky a kremik, samozrejme vsetko babylove 😉. Budeme radi, ak budeme moct vyskusat aj nieco nove 😊

3. sep 2018

U nás v kočíkovej taške nesmie chýbať a bez toho ani na krok:
vreckovky, vlhčené vreckovky, sáčky na plienky (ktoré nepoužívame na plienky), náhradné oblečenie, antibakteriálny gél, kapsička s výživou, voda.

3. sep 2018

Bez vlhčených utierok ani na krok...a určite niečo pod zub, lebo môj Sedrik musí mať stále niečo v puse a v ruke 🙊 a veeeeľa vody

3. sep 2018

U nás v príručnej nesmú chýbať, vlhčené utierky, fľaška s vodou, dezinfekčný gélik pre staršieho 🙂 , dudlík, látková plienočka na žmolkanie do ruky :D nejaké to jedlo 😅 chrumky, jabĺčko hocičo, toto všetko musí byť v príručnej keďze pod kočíkom v košíku máme odkladací priestor na dinosaurov autíčka a hračky staršieho :D

3. sep 2018

Dobry vecer
V nasej prirucnej tasticke nesmie chybat:
Voda
Vlhcene obrusky
Plienky aspon 3ks
Chrumk hocijake(mrkvove,spenatove,ryzove,kukuricne...)
Sladke keksiky
Kapsicka ovocna
Jablcko nakrajane na mesiaciky popripade mrkvicka alebo ovocie podla sezony😉
A hraacky-mini lopta,mini lopatka,mini hrable juujjj aaa autiicko😂

3. sep 2018

tie jahodové čipsy zbožujem 😍 v taške mám vždy vodu, nejaké jedlo a náhradné oblečenie v prípade nehody pre obe deti 😝 a fakt tie jahodové čipsy zbožňujem 🌞

3. sep 2018

Urcite mi nesmu chyba vlhcene utierky kremik na zapareniny nieco mala pre drobca na zobnutie plienockya kremik na premastenie tvaricky 🙂

4. sep 2018

Znacku Babylove som si velmi oblubila, je kvalitna a kozmetika pekne vonia. Od narodenia syna pouzivame vlcene utierky a mlieko Babylove. Vzdy ked idem okolo zastavim sa po nejaku dobrotu- chrumky, jahodove chipsy, ovocnu kapsicku a ked viem ze nestihame doma obed tak kupim malemu hotovy obed v pohariku 🙂

4. sep 2018

U nás v taške určite nesmú chýbať vlhčené utierky a nejaká maškrtka

4. sep 2018

u nás vlhčené utierky, pitie, kapsicka a chrumky. a niekedy oblecko náhradné .

4. sep 2018

Mám 4 deti ,u nás musia byť vždy vlhčené utierky ,veci na prezlečenie,vodička a leukoplast

4. sep 2018

V taške pre malú nesmú chýbať vlhčené utierky , nejaké tie chrumky DM s príchuťou a taktiež DM džús -stava lebo nič iné nechce piť . Radi by sme vyskúšali balík pre dieťa hlavne kôli mlieku , lebo z tých čo sme doteraz vyskúšali nechce viky žiadne .

4. sep 2018

Jednoznacne aspon dve plienky babylove a vlhcene utierky sensitive. Dalej krem na zadocek, zopar chrumiek ci vyziva, voda pre drobca, gel na ruky a dezinfekcna voda v spreji. Vsetko nakupujem v dm, odkedy mam dieta som tam skoro nonstop 😊 juj takato vyhra by bola presne pre mna, teda pre nas 😉

4. sep 2018

Tieto dve veci a ešte niečo na.zamaskrtenie vždy musia byť v taške či ideme.von alebo na cesty. Drobec bude mať rok ale.uz teraz si pochutnavame na výrobkoch z DM lebo sú zdravé a vhodné pre ratolesti a verte aj moja osem ročná si na nich pochutí.

4. sep 2018

Vmojej taske nesmie chybat plienky obrusky dezinfekciaa na ruky nahradne oblecenie flaska a voda alebo caj a cumlik...

4. sep 2018

V našej taške nesmú chýbať vlhčené utierky baby love a taktiež krémik na zapareniny a plienky 😉. Na dlhšie výlety berieme aj DMBio príkrmy a ku tomu u nás veľmi oblúbene najmä tvarovo babylove lyžičky s tepelným senzorom.
Ako posledné nesmú chýbať jednorázove podbradníky ak nechceme brat aj celý šatník 😅.
DM je myslim že oblúbeným miestom každej mamický nakoľko si tam každá príde na svoje 🙂

4. sep 2018

Aj my značku babylove z DM kupujeme od narodenia prvého synčeka( 4 roky) a zostali sme vám verní aj pri druhom synovi( 16 mesiacov) Využívame všetko od plienok, vlhcenych utierok, cez detskú kozmetiku, presnidavky a zdravé sladkosti.Nikdy u nás nesmú chýbať zelené vlhčené utierky baby love,ktoré využívame celá rodina 😉

4. sep 2018

Dobry den malicka ma 20 mesiacov radio by SME vyskusat nieco nove a poctivo potestovat.

4. sep 2018

Nam nesmu chybat vlhcene utierky, voda a nejaka fajna mlska 🤗

4. sep 2018

Nám nemôžu chýbať vlhčené utierky ( niekedy ich mám pre istotu aj dve v taške 😁), keďže naša nataly má 16m a staršia 4 roky ale obe sú milovníčky chrumiek tak nesmie chýbať pre každú niečo, samozrejme voda, mladšia si obľúbila stavy babylove 🙂 a samozrejme kremík pre deti a hlavne aj pre mna 🙂

4. sep 2018

Zdravim. U nas nesmie chybat kapsicka chrumky voda kremik plienky a vlhcene utierky. Sme na vsetko pripraveny s mojim chrustikom 14mes.

4. sep 2018

Ahojte nás Adamko má 14 mesiacov a je to maly neposedko a objavovatel, takže v našej skoro každej taške, je jedno ci kocikova alebo moja kabelka, bratov ruksak nesmú chýbať vlhčené obrúsky, mnamkova kapsicka a chrumky. V tej kocikovej nosíme ešte DM vreckar s plienkami a kremikom, náhradný dudlik a pár hračiek ktoré má Adamko rád ☺

4. sep 2018

Ahoj 🙂 my zboznujeme skusat nove produkty a hlavne od dm kde je super kvalita a super cena. Syn od narodenia pije babylove mliecko , pije ho stale teraz ma 2,5 roka a parkrat za den a aj v noci pyta kakavko z dm mliecka. Samozrejme cumliky, vlhcene servitky, dm emulzia na kupanie a tak dalej. 🙂 Budeme radi ked nas vyberiete. Testovat budeme cela rodina 2,5 r syn a 5,5 rocna dcerka

4. sep 2018

Dobrý deň. Nikolka má 17 mesiačikov a s maminkou chodí vonku každý deň. Poruke máme vždy našu taštičku prvej pomoci 🆘️. Keď sa stane 🚽, máme v nej prebaľovaciu podložku, plienky, krémik a vlhčené obrúsky. Po hre ⚽️🏀🏇🤸‍♀️ použijeme antibakteriálny gél alebo obrúsky. Potom môže Nikolka papkať, dá si rožtek 🥖, keksík 🍪, ovocnú tyčinku 🍫 a zapije vodičkou 🍼. Mamina má pripravený pre seba hroznový cukor 😅🍬. Keď zlostí slniečko 🌞🌡, mamička vytiahne krémik na opaľovanie. Máme tam všetko, čo vonku potrebujeme. No určite sa potešíme, ak budeme môcť vyskúšať niečo nové 🎁.

4. sep 2018

Plienky a pre starsiu nejake snacky 🙂

4. sep 2018

V našej taštičke určite nesmie chýbať čajík, vlhčené utierky a chutné chrumky ale aj plienočky a podložka 😊

4. sep 2018

Tak my sme este malicky, len 2 mesiace mame, takze v taske stale zbalene plienocky, krem a utierky.. 🙂 verim, ze casom pribudnu aj dobroty 🙂

4. sep 2018

Dobry den mam.dcerku ninku. Vzdy ked ideme von v taska nesmie chybat plienky, vhcene,caj,chrumky z červenej repy alebo mrkvy a samozrejme na papanie bud osobny alebo zeleninkovy prikrm v tasticke

4. sep 2018

Hlavnu vybavu mojej ,,mama tasky" tvori cerveny Ford mustang, zubna kefka, a naradie, ak by mustang potreboval rychlu servisnu prehliadku 🙂 Ak sa mi vsak podari a syn dovoli, pribalim tam vlhcene obrusky, ovocnu kapsicku a chrumky. 1,5 rocny syn mi tam pred kazdym odchodom este pribali svietiaci dudlik Babylove a mozme ist... Plienky, podlozka a ine pre nho ,,nepodstatne veci" spravidla zabudneme doma :D

4. sep 2018

nasa vybava je plienka vlhčené obrusky chrumky nápoj antibakteriálni gel samozrejme ze dudlík bez toho ani na krok... 😉

4. sep 2018

V kocikovej taske nasej rocnej kocky nesmu chybat chrumky a vlhcene utierky...4 rocnemu vo vaciku od mala nikdy nechyba kapsicka...dm kozmetiku lubime doma vsetci 😊

4. sep 2018

U nás určite musí byť antibakteriálny gél, vlhčené utierky, milujeme jablkové kolieska - chrumky a tiež zvykneme pribaliť vodičku vo flaskach z DM 😊.

4. sep 2018

Vlhcene utierky,cumlík,nesolené tycinky a flasa s vodou 🙂😉

4. sep 2018

Plienky ešte stále. Vlhčené budú vždy. Voda. A niečo na chrumkanie vždy niečo iné lebo však treba zaujať.

4. sep 2018

Kedze bude mat moja bambulk v novembri 2 rocky tak su tam este stale plienky aj ked uz pouzivame nocnik na navstevach nam treba este plienky,a s tym musime nosit aj vlhcene obrusky ktore pouzivame na ritku ale hlavne na rucky kedze je to dost velky papajko ktory musi vzdy nieco papat.neje len kym nespi 😁 takze nosime plienky,vlhcene,cumlik,vodu,nejake tie chrumky,antibakterialny gel,hracka.

5. sep 2018

Vlhke utierky, balzam na pery, antibakterialny gel, plienka a voda.

5. sep 2018

Krásny deň, mám 2deti (1 rok Majka,3roky Martinka), v prebalovacej taske nesmu chybat vlhcene utierky, plienky a krem na ritku pre Majku, rychle mlsanie pre deti - ovocne tycinky,chrumky, ci ovocne kapsicky, voda a pre mna krem na ruky 😉 :P

5. sep 2018

chrumky su top,aj vsetky babylove tycinky,vlhcene a antibak.gel.

5. sep 2018

Krásny deň. Keďže mám 2 detičky u nás nikdy nesmie chýbať presnidavka v taštičke, chrumky jahodové alebo jablkové, vlhčené utierky, plienky, hygienické vreckovky a samozrejme 2 fľašky z vodou. A občas pre staršieho dzusik.

5. sep 2018

nam nesmu chybat plienky 2 ks, vlhcene utierky, voda, chrumky a piskotky,ciapka a hygienicke vreckovky 🙂

5. sep 2018

Tak naša taška je stále plná, niekedy sa nedá ani zavrieť 👜 Stále máme so sebou prebaľovaciu podložku Babylove, 5 ks plienok Babylovd, box s vlhcenými utierkami Babylove, Dm dezinfekcny gel ak si uspini rucicky a velmi rad si ho aj nosi v rucke 👦 Flasu Babylove s cajom a druhu s cistou vodou 🍼Stále mame nieco pod zub ovocny prikrm v skle alebo ovocnu tasticku ak prave vtedy nemame cerstve 🍌🍓🍒🍐🍏🍎🍉🍓 Nesmu chybat malinove kolieska, jahodove chipsy 🍓 oblatkove kalisteky , piskoty, susienky, tycinky bez soli. Stale mame po ruke aj opalovaci krem ☀ Nesmu chybat ani slnecne okuliare 🕶Teraz v lete nosime aj plienky na plávanie Babylove. Mame aj kremik pre citlivu detsku pokozku Babylove. Nahradne oblecenie👕👖, lyzicka Babylove🍴. Pouzivame aj vatove tycinky Babylove👂, kedze sa mi najviac osvedcili. Taktiez som pouzivala vlozky do podprsenky ked som este kojila. Doma pouzivame umyvaci gel a sampon. Do DM chodievame skoro kazdy den, kedze je hned na namesti. Paci sa mi tam ta uvolnena atmosfera a kupujeme po vacsine Dm produkty. Aj syn si stale vyberie nejake dobrotku 🍩 Ide k regalu a vyberie si ovocnu tasticku 🍓🍒🍅🍑🍏🍐🍎 Snad sa nam postasti toto testovanie Pripajam foto nasej lasky

5. sep 2018

V našej taške určite nesmú chýbať vlhčené utierky, fľaša s vodou a určite niečo pod zub 🙂 do Dm-ky chodíme nakupovať všetko od detského sortimentu až po veci pre domácnosť 🙂🙂

5. sep 2018

Kozmetiku a maškrtky pre môjho čoskoro dvojročného synčeka kupujem jedine v DM! V našej taške nesmú chýbať vlhčené utierky babylove, voda (momentálne máme perfektnú flašku kúpenú v DM) a nejaké tie chrumky a ovocná tyčinka. Alexejko miluje jahôdky, zbaští ich na posedenie a potom je celý špinavý ako na foto 😄😍 A vtedy ma zachránia vlhčené utierky 😅🙏🏼

5. sep 2018

Už mám detičky dve a tak jak pri prvej dcérke tak aj teraz pri synčekovi na DM nedáme dopustiť... Od plienok cez kozmetiku až ku fajnotkam 😊 Určite nesmú chýbať vlhké servítky, plienka látková (rád ju žmolí) , plienka jednorazova, vodička, chrumky, hračka, klobučik alebo čiapka a načo nedám dopustiť je antibakterialny gél na ruky ktorý je zavesený na kočíku a tak viem krásne dávkovať obom deťom aj sebe rovno na ruky.... 😉🤞🤞🤞🙏🙏🙏

5. sep 2018

V kociku nam nikdy nesmu chybat vlhcene utierky a stale nieco pod zub,no kedze nemame moznost nakupovat Casto v dm (zijeme v zahranici)musime sa zaobist bez vasich snackov,ale ked sme doma nase 1.kroky vedu do DM a nakupime si aspon zasoby vsetkych vasich vyrobkov najme rozne kasicky,ktore nasa Barborka chce iba od vas..😊

5. sep 2018

V mojej dm taske urcite nesmu chybat vlhcene utierky, bio ryzovo jablkove oblatky a dalsie skvele mnamky, alverde detska zubna pasta a mnoho dalsieho 🙂

5. sep 2018

U nás nesmú chýbať vlhčené utierky....pusu na čelo tomu, kto ich vymyslel 😂 pre nás je top "mini" 15 kusové balenie od Babylove.
Na druhom mieste sú rôzne ovocné tyčinky a chrumky DmBio, samozrejme vždy viac balení, aby zostalo aj pre maminku 🙄

5. sep 2018

Ahojte, ja som mamičkou 2,5 ročnej dcérky a pomaly ročného synčeka 🙂 Okrem klasiky t.j. vlhčené obrúsky u nás nesmiem zabudnúť na ovocné tyčinky, výživky do ruky a všetky možné chrumky, keby som niečo zabudla, tak dcérka hneď uteká do DM ktorú máme hneď pod bytom 🙂

5. sep 2018

Vlhčené utierky,ovocná šťava,a prosne chrumki inak sa nepohneme😁

5. sep 2018

Tak u nás určite vlhcene utierky keďže počas vychádzky stále niečo drúzgajú buď chrumky, kapsičky, tyčinky... Samozrejme plienka - keby náhodou, no a bez cumla ani nemôžme vyjsť z domu inak mi to ten menší zráta aj s úrokmi.

5. sep 2018

My sa smejeme doma na tom co tam nosim ked je taka tazka😀no som dost poctiva musim v taske mat vsetko teda aspon zakladne😀plienky, utierky, krem na ritku, kapsicka ovocna, bebe brumik, keksiky, nahrada oblecenia, decka, miniknizka,cajik, mliecko, cumlik a plienocka😀😀😀

5. sep 2018

Skoro vsetko mame dm 🙂 cize flasa babylove s vodou, vlhcene utierky, opalovaci krem, keksiky pre maminy s malinami, jablkove srdiecka pre drobcov a pochopitelne tycinky so susenym ovocim a do rucky sustiace strasidlo babylove 🙂)

5. sep 2018

Čo nesmie chýbať? Fľaša s vodou pre drobca i pre maminku, vlhčené utierky. a určite pamlsky, ovocná taštička, ovocná tyčinka, chrumky 🙂 a hlavne nezabudnúť tú tašku :D

6. sep 2018

Dobré ránko.
V mojej taške na kočíku určite nesmú chýbať vlhčené utierky, aspoň 3 ks plienok, prebalovacia podložka, chrumky, čajík alebo voda, dezinfekčný sprej, antibakteriálny gél..V DM nakupujem stále a testovací balíček by velmi potešil 🙂

6. sep 2018

Moja mala dovrsila nedavno rok takze skúšame nove chute preto by sme sa radi zapojili do testovania dmku mame radi

6. sep 2018

Mam 16mesacnu dcerku a 3 rocneho syna. S babylove aom max spokojna a je to pre mna prva volba v dm v nasej taske nikdy nechybaju vlhcene obrusky,plienky snacky v podobe lisovaneho ovocia alebo ochutene kukuricne kruzku,najradsej jablkove. Velmi by nas potesil balicek na skusku🙂

6. sep 2018

Mam 17m dceru a nesmú nám chýbať plienky, vlhčené utierky, voda a samozrejme nejaké fajnové chrumky alebo ovocné tyčinky 😉

6. sep 2018

Ahoj rada by som sa zapojila aj ja. Moje detičky majú 5 a 2 roky v našej taške na kočiariku nesmú chýbať vlhčené utierky antibakteriálny dm gél a samozrejme nejake chrumky na zahryznutie ak by nám bolo dlho. Samozrejme ešte nákupná taška z dm, ktorá sa dá zavesiť na kočík a využívame ju pri každom našom nákupe

6. sep 2018

U nás v taške nesmú chýbať vlhčené obrúsky, čistiaci gél na ruky, fľaška s vodou, výživa v taštičke, niečo do ručičiky-keksík, plienka. Zväčša nakupujeme Babylove výrobky, keďže v DM zoženiem všetko a za fajn cenu😉 avšak všetko nepoznám, preto by som sa rada zapojila😉

6. sep 2018

Pri mojom malom smudlovi urcite nesmu chybat vlhcenky Babylove sensitiv ale aj desinfekcne, aby som mala cim ocistit popadane hracky, plienky, v lete urcite opalovak maly zlty a na zasytenie su oblubene ovocne tycinky alebo kapsicky a k tomu voda 🙂 tymto sme vzdy vybaveny. Pri dlhsich vyletoch si pomahame okrem jablcka este roznym maskovo-zeleninovym prikrmom. 😉

6. sep 2018

u nás nesmú chýbať plienočka, vlhčené obrúsky a flaša s vodou - všetko samozrejme z dm - ky lebo tú milujeme 🙂

6. sep 2018

U nás nesmie chýbať dzusik resp fľaša s vodou 🙂

6. sep 2018

Dobry den.bu nas v tasticke nesmuu chybat obrusky, nieco na pitie,nejaka mlsnotka....kapsicky babylove a ovocne tycinky babylove a dmbio ;)

6. sep 2018

Nám nesmie chýbať babylove prikrm keďže dcéra je väčsne hladná okrem toho jasné že plienky vlhčené.

6. sep 2018

Ahojte, dcérka má 2roky a ešte sa rada zvezie aj v kočíku, takže v taške toho máme dosť, však kočík uvezie 😉 nevyhnutné veci sú fľaša vody, krabička s ovocím, dáke detské zdravé mlsky, vlhčené aj obyčajne vreckovky, gél na umytie bez použitia vody, lyžičky pre istotu, podbradník, látková plienka (dcéra s ňou spí), pršiplášť a okrem toho ešte dole v kočíku výbava do piesku a úplná perlicka-NOCNIK, lebo síce je dcéra od 14 mesiacov bez plienky, do trávy stále nechce, takže to je náš verný spoločník 😀 ten už s nami cestoval aj lanovkou do výšky cez 3000m. Hádam sa ho raz zbavíme 😁

6. sep 2018

Wau 😍 milujeme dm-ku a nikdy nam nechybaju ci v domacnosti alebo v taske vlhcene utierky babylove. Sme na nich zavyslaci jedny mame v izbe, v kupelke, v kabelke , v kuchyni a tiez mavame jedny na chodbe 😝😄

6. sep 2018

Dobrý deň 😊😊My musíme mať vlhčené utierky, plienky, keksiky, cvikľové hviezdičky, nejakú ovocnú kapsičku a nejakú vodičku 😊😊

6. sep 2018

Nasa mala ma 14 m a vzdy so sebou berieme flasu s vodou, nejaky snack,vlhcene obrusky a teple oblecenie v pripade zmeny pocasia 😉

6. sep 2018

Dobrý deň...pre drobca vo vašej predajni kupujem snáď všetko....od narodenia až doteraz mlieko a plienky, mydla, výživy , prikrmy no top sú u nás babylove mrkvove tyčinky a Angelina chrumky...tie musíme mať v taške stále inak je krik...a len čo prídeme do predajne malý 16m..ukazuje k regalu kde sú a hovorí mňam mňam dám😁

6. sep 2018

Nasa 3 rocna bambulka Simonka sa nezaobide bez Sprchovacieho Babylove od kedy sme zistili ze je to jediny produkt ktory pomaha nasej citlivej pokozke a nikdy ho uz nevymenime za iny,tak nikdy nechyba v nasom nakupnej taske v dm.

6. sep 2018

Kde sú tie časy ?

Ách časy, keď som nosila, ľúbeznú, luxusnú kabelôčku :o :D
Teraz mosím akurát tak mega kabelu, ktorá sa nemôže ani hrdiť týmto titulom. Je to veľká nemotorná taška 🙄😀
A to ešte niekedy by bolo vďačne, keby bola nafukovacia....
Toto absolvujem už 27 mesiacov a svitanie na lepšie časy zatiaľ nenastáva 😇👦

D plienky už nemá vôbec ani na noc, tak ich nekupujeme. Ale zato jedničku s* si zaslúži podľa mňa nedocenený spoločník pre život! vlhčené obrúsky ! nie vždy je možné sa dostať k zdroju vody, a silou mocou sa trepať do kaviarne s ušmudlánkom 👦😵
Pri tom mám aj vrecká, papierové vrecko na odpadky, viem menšia úchylka 🙈 ale nie všade je odpadový kôš, kam by som dala tie obrúsky ?!
Ďalšia zložka je dezinfekt, alebo skôr ďalšia úchylka.
Používame ten v spreji od Vás a sme mu verní celá rodinka úžasných...
Jedno komplet čisté šatstvo, lebo zákon schválnosti je nevyspitateľná vec! just stretnete niekoho, keď je dieťa ušmudlané a máte chuť sa nakloniť k nemu a povedať : Haloo, zlatko, kde je maminka? 😉
treba aj šatstvo dlhší rukáv, lebo cesty na materskej dovolenke sú nevyspytateľné. A večer už je chladneješie.
Keď pil ešte mliečko aj počas dňa nosila som prevarenú vodu v termoske, nasypané mliečko v dávkovači, flašku.
Teraz nosím veľa čistej vody. A keď ide s nami aj D1 tak si pripadám ako cisterna 😵
Kedže moje pažátko je už väčšie tak aj spotreba stúpla, takže vždy tam je ovocie, zelenina v miske, kapsičky, chrumky, zdravé lakucinky od Vás.
Kedže chlapec ma maniere ako jeho matka, vždy beriem aj skladačky, vkladačky jeho knižku a macka, ktorého zbožňuje.
Vrieskajúce dieťa, v rade v na doklady nikomu na nálade nepridá. Správne zvolená hračka dokáže mnohokrát urobiť doslova zázraky. Verte mi! 😎
Samozrejme mám tam ešte svoje veci krížom krážom a veľmi je lichotivé keď hľadáte niečo a polka tašky sa Vám vysype to je 👍👏

Testovanie by ma samozrejme veľmi potešilo, my sme DM positive ! ❤

6. sep 2018

Zdravim ☺️ 99% našej drogérie nakupujeme v DM. Či pre syna či pre nás. S produktami sme maximálne spokojní. U nás určite nechýbaju babylove vlhčené obrúsky, vaša flaška na vodu. To sú asi najdôležitejšie položky ☺️ Samozrejme kopu iných vecí.

6. sep 2018

Máme niekoľko dôležitých vecí, ktoré nesmú chýbať v mojej taške (kabelky mi zapadajú prachom). Takže v prvom rade je to flaska s vodou. Človek nikdy nevie kedy dostane dieťa smad a hlavne v týchto teplach čo boli je to na nezaplatenie. Keďže moja dcérka ma už 14m používame fľašku so sosacikom, tympadom keď je smädna aj mama, môže sa bez hanby napiť aj ona ;) Dalej sú to chrumky. Akékoľvek. Chrumky sú pre nás záchrana. Hladné dieťa = plačúce dieťa. Dám chrumky a aspoň na chvíľu je pokoj. V druhom rade sú to zvlhcene utierky bez ktorých si už nedokážem predstaviť svoj život. Máme ich všade. V spálni, v detskej, v obývačke a samozrejme aj v taške. Sú úžasné. Okrem 💩 si poradia so zaschnutymi chrumkami na tvári, so spinou na rukách z pieskoviska a s rozmazanym rúžom maminky. TOPKA. Ďalej nesmie chýbať retiazku na dudlik. Neviem ako ostatné deti ale to moje ma tendenciu všetko vyhadzovať z kočíka. A keď ste v nemocnici a dieťa vám hodí dudlik na zem, kde sú samé bacily, tak retiazka je práve to čo mama potrebuje. A aj dieťa sa s tým chvíľu zabavi keďže sa ho pokúsi odmontovat. K ďalším dôležitým veciam by som zaradila krém na opalovanie ( v letných mesiacoch), nakoľko neraz sa mi stalo že som malú zabudla doma natrieť 🙈, ďalej plienky, lebo nikdy neviete čo a kedy ;) a krém na ritku. To sú u nás tie základné veci bez ktorých sa nepohneme z domu 😎 PS. Milujeme DM produkty. Ale fakt! 🤗

6. sep 2018

Ahoj, v mojej taške na kočík nesmú chýbať plienky, vlhčené obrúsky, keksíky, čajík alebo vodička vo fľaši, chrumky, piškóty a ovocná kapsicka.🙂😉

6. sep 2018

ahojte, nám nemohlo v taške chýbat - vlhčene obrusky, krem na tvar, flasa s vodou, nahradne plienky (ked sa oducala od plienok tak nahradne gatky, leginky, ponozky) 🙂 , a vždy neaká pochutka na zahryznutie 🙂

6. sep 2018

U nas doma DM vyrobky funguju naplno na vsetkych frontoch - potraviny, kozmetika, detske veci, a vlastne skoro z kazdej kategorie co mate v ponuke sa u nas nieco z DM najde 😂. Nechybaju teda spolu s inymi vecami, ani v nasej taske, ked vyrazame von. Aj ked popravde niekedy je dobrodruzstvom uz len vypravit sa z domu 🙈😂, ale to asi pozna kazda mama. Nasu posadku tvoria Alex (16m) a Mathias (3m) a ano, tento vekovy rozdiel je realny a tiez velmi dobrodruzny 🙈😂. Ale, co to teda vsetko mame zbalene v tej taske? 🤔 1.Plienky - vzdy aspon par kuskov, ved keby nahodou.. nehoda alebo tak 😳 (Babylove momentalne velkosti 3 a 4) 2.Vlhcene vreckovky - to je "must have", ci uz pri prebalovani alebo na ihrisku (Babylove su super pouzivame ich doma, ale nemaju mensie balenie s praktickym uzaverom do tasky, alebo o nom len neviem? 🤔) 3.Nahradne/navyse oblecenie - oplati sa veru mat aspon jedno bodycko v zalohe, pripadne po ruke mikinu 4.Flaska s vodou - u Alexa momentalne vyhrava modra so slamkou a obrazkami lenochodov, samozrejme od vas 5.Jedloo - idealne viac ako menej, lebo veru nikdy nevies kedy na dieta pride vlci hlad 😂 velkej oblube sa tesia vsetky druhy Dm kapsiciek a ovocnych tyciniek, prosne chrumky, spaldove tycinky a dnes vyskusane aj ryzovo sosovicove chrumky a mama si tiez obcas ukradne nieco, nech ma dost energie sekundovat jednemu chodcovi a druhemu malemu drobcovi. ☺️

6. sep 2018

Vlhčené servítky, voda a nejaká mňamka typu ovocné kože, müsli tyčinky, chrumky..

6. sep 2018

vlhčené utierky, plienka, fľaša s pitím, chrumky,ovocná kapsička

6. sep 2018

Tak u nás v taške je toho vždy viac nech dosť 😂 u nás jednoznačne nesmú chýbať plienky vlhčené utierky veľa jedla kedže moj drobček by vkuse niečo chrúmal a samozrejme pitie nech môže zapiť 😊 a nahradné oblečenie 😊 a plno ďáľších vecí....a zachvilinku to budeme mať x2 😊

7. sep 2018

U nás plienky, vlhčené utierky cumeľ, fľaša na vodu...

7. sep 2018

Tak jednoznačne plienky, vlhčene obrusky, fľaša s vodou

7. sep 2018

U nas vsetky tieti Babylove vecicky plus flaska na.cajik sa nachadza prave v umyvacke 😊 a samozrejme mamin bordel ako kluce mobil fotak a sladkost 😁

7. sep 2018

U nas babylove jednoznacne vedie 🔝 ci uz vlhcene utierky, flasky tasticky aa v neposlednej rade mliecko 😍😍😘

7. sep 2018

Urcite nesmu chybat vlhcene utierky babylove, nejaka ovocna kapsicka ci ovocne chrumkave kolieska..

7. sep 2018

babylove vlhcene utierky :D. pre drobca aj pre mna 🙂, jednoducho univerzalne, s tym zmijem hocičo :D

7. sep 2018

Pre môjho 14 m drobca nikdy nesmie chýbať v taške ovocná kapsicka, vlhčené utierky Babylove, plienky Babylove a fľaška na vodičku so slamkou Babylove 😊😊😊

7. sep 2018

moj syn 2,5rocny casto vsetko testuje teda vlhcene utierky jednoznacne vedu,cajiky tie ma rad a cuc kapsicky

7. sep 2018

U nás nesmie chýbať vodička chrumecky vlhčené obruzku a obľúbená hračka retiazka na cumlík

7. sep 2018

Nas urcite nesmu chybat vlhcene utierky, keksiky,tycinky babylove, ovocna kapsicka,flasa s cajikom, plienky,krem na zapareniny a ked ideme na ihrisko pribalime aj nakrajane jablcko alebo hrusku ☺

7. sep 2018

Nesmie nám chýbať vrecúško s prebalovacimi potrebami (všetko z dm😉)... vodička na pitie, nejaké chrumky, keksíky z dm a samozrejme (pre prípad nudze) cumlik 😊😉

7. sep 2018

Mam 15mesacneho drobca a 4rocnu slecnu na zaklade toho je aj balena taska je v nej vsetko od plienky, hracky, auticka, knizka, vlhcene utierky, voda obom no aj mne. Mlsanica a to zvacsa kapsicka dm a tycinky dm, ovocne koze, ovocie a kukuricne placky tie musia byt vzdy. Dudlik, detol na odreninky a este par nepodstatnych drobnosti. A samozrejme zvacsa este nahradne oblecko. Este musim dodat ze v dm sme takmer kazdy den, mame ju oproti a kupujem tam kadeco. Teda poskusali sme rozne vecicky ale to co davate na testovanie je mi zvacsa nezname 😉 tak velmi rada sa podujmem 😁

7. sep 2018

No pri našich troch" živých striebrach" máme vždy so sebou vodu vo fľaškach, rezervna plienka, vlhčené najlepšie sú biele sensitive niečo pod zub v podobe ovocia, chrumiek, ovocných tyčiniek, obľubujú aj cukríky z hroznového cukru ale výnimočne za odmenu..A ja krém na ruky moja mánia musí byť v každej kabelke. Až pri deťoch som objavila poriadne Dmku a oni poznajú naspamäť regály 😊

7. sep 2018

Pre mojho 21 mes. synceka nesmu chybat plienky, vlhc. obrusky, chrumky, piskoty, flasa s vodou a na cesty ovocna kapsicka... vacsinou znacky Babylove 😉

7. sep 2018

taka ta klasika - plienky, vlhčené utierky, krém na ritku (asi 3x použity,ale jeden nikdy nevie) latkova plienka, prebalovacia podložka, pre syna ešte voda a nejaky croasant alebo kapsička, pre dceru hračky - kusatko, hrkalka, mojkáčik a pre syna autíčko (musí byť) a jasne ze nahradne oblečenie pre oboch - jeden preciká druhý nájde špinu aj tam kde nie je 😀 a pre maminku balzma na pery..aspon dva mam v každej taške- mobil a peňaženka je samozrejmosťou

7. sep 2018

Jednu vec ktoru tam potrebujem mat stale je AQAINT.

7. sep 2018

U nás nesmu chybat v taške ovocné dm tyčinky a vlhcene utierky. Dôležitý je aj antibakteriakny gel na taške pre mamku. No a veľmi často vlecieme so sebou ďalšiu tašku s krabicami s dm mlieckom keďže Lujze (19m) veľmi chuti tak aspon mame dovod často chodiť do dmka 😉

7. sep 2018

Mám 14 mesačnú princeznú Kristínku a u nás v taške nesmú chýbať plienky, vlhčené utierky, voda , krém na riťku ( aj keď ten používame minimálne), náhradné oblečenie a vždy tam musí byť aj ovocná kapsička a chrumky 😊😊😊

7. sep 2018

Krasne ranecko.no my dnes uz o 5hore 🙂 takze v nasej tasticke nesmie chybat ked ideme na prechadzku papanicko-kapsicka ovocna od Babylove tie ma najradsej...potom jablkove kruzky na prve zubky kedze uz ich mame 10 a tlacia sa dalsie...hygiena-cize plienky,vlhcene obrusky,krem na ritku a vodicka na pitie... mamina na plny uvazok

8. sep 2018

Vlhcene utierky, krem na zadok, plienky, ovocna kapsicka, voda, jablkove kruzky

8. sep 2018

V našej taške nesmú chýbať babylove vlhčené utierky keďže iné nemôžme používať plienocky fľaška s cajikom krém na zadoček maškrty pre drobca

8. sep 2018

Naša dcérka ma 2 roky (teraz v auguste oslavila) v taške nesmie chýbať Voda na pitie alebo čaj, vlhcene obrusky, niečo sladke na zahryznutie, a ciste oblecenie 😂🙈nakolko sme bez plienky 🙂

8. sep 2018

U nas nesmie chybat a pre mna su uplna topka mokre utierky BabyClean na cistenie cumlikov. Vyuzivam aj ked treba malej utriet pusu, na rucky aj na lyzicky 😍

8. sep 2018

Pri mojej Eliske nesmu chybat v taske vlhcene obrusky babylove, lebo je vecne ufulana, ovocne kapsicky babylove, voda na pitie, plienka a nejake hracky na zabavenie

8. sep 2018

u nas rovnako nesmu chybat vlhcene utierky a plienky babylove, chrumky alebo ine pochutinky, ovocie alebo kapsicka a flaska s vodou 🙂

8. sep 2018

Nam jednoznacne nesmiu chybat vlhcene obrusky, prechadzky s dietatom, ktore je zvedave a zoberie do ruky cokolvek pozna asi kazda mamicka. Dalej urcite flasa s vodickou, pitny rezim je predsa velmi dolezity. A v neposlednom rade ovocka kapsicka nadodanie energie pri hre.

8. sep 2018

nikdy nema nechybaju plienky,voda a antibakterialny gel.Lucka je velky papac preto aj keby sme mebolI vybrane na testovanie oskusame ryzovo sosovicove chrumky a ovocne tycinky,nielen Lu ale aj ja 🙂

8. sep 2018

Nám urcite nikdy nechyba,, plienkovnik,, ktorý mi vyrobila kamarátka. A v nom všetky potrebné veci ako plienky, krem na zadoček, teplomer a vlhčené utierky. Na kociku je vzdy zaveseny antibakteriálny gel. 😚

9. sep 2018

Nakupujem v DM a v mojej mamickovskej taske nesmie chybat dezinfekcny gel, vase krasne vonaju, vreckovky, voda, lizatko z hroznoveho cukru pre krizove situacie 😄 nejake keksiky a nahradne nohavicky a nohavice pre malu aj niekolko kusov 🙂

9. sep 2018

Pekný večer prajem, u nás v taške sa nachádzajú vlhčené utierky, radi kupujeme aj drobnosti do rúčky, keďže synček rád papá 🙂 či už kapsičky do rúčky alebo aj ovocné krúžky, jabĺčkové sucháre atd, 🙂 je toho naozaj veľa čo máme z dm. V kúpeľni máme sprchový a aj šampón, Dm krém na ritku ... Keď sa mi mal narodiť synček, nakupovala som hlavne v DM, tejto značke som dodnes naklonená. Dm-ko máme kúsok od domu, radi tam chodíme. Rada by som otestovala balíček DM, veľmi sa mi páči ten bambusový riad.

9. sep 2018

U nás v taške resp. v malého batôžku nesmú chýbať samozrejme plienky a navlhčené utierky, tak isto malý miluje chrumky a ovocné kašičky, tak aj to tam musíme mať a nejaké veci na prezlečenie, potom to musí niesť mamka, keď tam všetko naložíme. 🙂

10. sep 2018

Ahojte, mamičky a milovníčky dm drogerie markt. 🙂

Ďakujeme za vaše komentáre a samozrejme za váš záujem. Dnes prebehol výber 10 mamičiek na testovanie a tie sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár preto, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Majte krásny týždeň,

konik_testuje

@minonka27, @alusiatko13, @bobajz, @martuska174, @rencadenca, @circa126, @22maja22, @lienka175, @maria0509, @grossmann, @blah24, @hociaky, @jojajojinka, @maitika7, @hotacka, @32maja, @z3, @sju_zi, @lulukaka, @gabika11111, @miadiskova, @lulik11, @vladimira93, @zuzuzanama, @kajkach, @lenkauramova, @angel1979, @miriamma137, @ready880, @zuznicka7101, @michaelabadinska, @stewusik, @simona202, @valinka248, @danuskadominik, @klaci, @monika420, @zuzka1109, @vikichrenova, @chikitacmuk, @hlasnicka, @matweya, @rachelkk, @misinka0611, @zuzkatomkova, @myselka001, @pepca28, @monkulik, @petronelaproki, @veverickav, @joja55, @mirien22, @ada1969, @misel1010, @lienka525, @taniellita, @lujzamisko, @stelinka, @adell77, @mari_en, @zuzanajas, @kk87, @zuzinapipina, @lesna_vila, @bmarian, @nikki81, @rearo, @irm, @pusa7777, @radinkaaa, @mishella1987, @becky005, @dajusha, @vipvip151, @miskamiky, @parisiane, @miljak, @teddysek48, @mannia, @weronkakralinska, @verkavb, @silvinka1919, @zuzkanaty, @nikol124, @harpi...nyyka, @gabriela_obzerova, @dorry26, @miravt, @daniela7484, @meggie330, @miriam00000, @zuzkags, @broniqua, @veriton, @aksal1, @lienka1919, @alenkaev, @majuska421, @ktoja, @viki100, @kuceravasue30, @miruska951, @januska1994, @beaatkaxy, @radulqa, @llollo, @mika_m, @terike_91, @magneska, @kavicka12, @evka51285, @buknovka, @freeeya, @viktorienkaa, @lucy111111, @zdenin, @vabejka, @delfinik855, @tanula222, @zajinkakoni, @veronikamolnarova, @akireaa, @ksara, @cupakabricka, @ljarabek, @michalkam, @maburka, @katyy222, @mackapacka89, @cukruska1920, @chantal21, @chymenitta33, @romana564, @majkik90, @elen241, @zuzanka865, @paula_s, @lentylca, @balu248, @vikina1092, @nikucika, @arielqa, @2_ika_2, @betkaamartin, @26ka, @petusik01, @tikaivava, @kviettocek2, @nika3333, @pstruzik, @majus764, @rendicka, @mzlacka, @nanina11, @7dada, @martin_ester, @shelbina, @algidas, @dagmar1986, @vevca66, @katika1995, @meggy83, @evka2404, @domid, @jaaninna, @bedko168, @taanulkaa011, @mony_cka, @simona77, @janicqa284

10. sep 2018

Dakujem krasne za ❤

10. sep 2018

@konik_testuje. Dakujem za ❤ A vybrabym gratulujeme. Dufam, ze drobcom bude chutit

10. sep 2018

Ďakujem ❤

10. sep 2018

@konik_testuje ďakujem za ❤️

10. sep 2018
10. sep 2018

@konik_testuje dakujem za srdiecka a prajem pekny dnik a vyherkyniam gratulujem ;)

11. sep 2018
11. sep 2018

Začni písať komentár...

Odošli