konik_testuje
23. mar 2019
3430 

Vaše skúsenosti s produktami NIVEA Baby

Smiech, radosť, bublinky, voda všade naokolo... Aj u vás vyzerá večerný kúpeľ práve nejako takto? Detská pokožka je nielen voňavá a jemná, ale aj veľmi krehká a citlivá. Preto jej treba venovať špeciálnu starostlivosť a pozornosť. Rozmaznávajte pokožku svojich malých pokladov nielen po kúpeli, ale aj počas neho.

Čo budeme testovať

Mamičky, ako aj celé rodiny, už viac ako 100 rokov dôverujú výrobkom NIVEA Baby. Pretože pre svoju rodinu chcú vždy iba to najlepšie. A presne o to sa stará táto overená, mnohými generáciami zbožňovaná značka, ktorej príbeh začína už v roku 1911. NIVEA Baby ponúka tú najlepšiu starostlivosť pre každého člena rodiny. Od starých rodičov až po tých najmenších a najkrehkejších.

Toto testovanie bude venované práve tým najmenším. Čaká na vás kompletný rad produktov, ktoré sa postarajú o to, aby bol váš večerný kúpeľ jedným veľkým, zábavným a voňavým zážitkom. 

OCHRANNÝ KRÉM PROTI CHLADU A VETRU neobsahuje vodu, preto citlivú detskú pokožku chráni pred chladom a vetrom. Výťažky z nechtíka lekárskeho a panthenol na pokožke vytvárajú ochranný film a nenarušujú jej prirodzené funkcie. Pleť je upokojená a ani zaliezajúci mráz nespôsobí podráždenie a začervenanie. Ľahko sa roztiera a nezanecháva mastný film.

MICELÁRNY ŠAMPÓN šetrne umýva detské vlásky, je citlivý k pokožke. Vyskúšajte jemné micelárne zloženie a užite si umývanie vláskov bez plaču, podráždenia a suchej pokožky hlavičky

MICELÁRNY GÉL umyje i tú najcitlivejšiu pokožku – bez vysušovania a podráždenia. Doprajte svojmu dieťatku upokojujúci kúpeľ pokojne každý deň. Doprajte svojmu dieťatku upokojujúci kúpeľ pokojne každý deň.

OŠETRUJÚCI OLEJ s mandľovým olejom šetrne čistí a zanecháva citlivú pokožku hebkú, vláčnu a hydratovanú.

KRÉM NA TVÁR, TELO A ZADOČEK ochráni detskú pokožku vďaka jemnému a bezpečnému zloženiu s prírodným mandľovým a slnečnicovým olejom. Pri vývoji prvého krému pre vášho drobčeka sme sa inšpirovali tým najlepším z originálneho NIVEA BABY Creme. Všetko, čo pokožka vášho bábätka potrebuje, sa ukrýva v praktickej plechovej dóze.

Ak vás zaujali NIVEA Baby produkty pripravené na testovanie a chceli by ste sa dozvedieť ešte viac, nechajte sa uniesť do sveta NIVEA Baby. Užívajte si výhody naplno, majte vždy tie najnovšie informácie a nezmeškajte exkluzívne testovania a súťaže. Prihláste sa do NIVEA Baby Klubu, je to celkom jednoduché.

Koho hľadáme

Na testovanie hľadáme 10 mamičiek s detičkami do 3 rokov. Tieto mamičky by sa mali zaujímať o kozmetiku a mali by rady siahať po kvalitných, rokmi overených značkách. Hľadáme aktívne mamičky, ktoré rady fotografujú, vychutnávajú si každý deň so svojimi ratolesťami a s radosťou sa podelia o svoj názor a skúsenosť z testovania.

Ako sa zapojiť

Ak by ste spolu so svojimi drobcami rady testovali balíček týchto NIVEA Baby produktov, stačí sa zapojiť napísaním komentára pod tento článok. Prezraďte nám, ako vyzerá váš večerný rituál pred spaním. Užíva si váš malý poklad kúpanie? Pokojne sa rozpíšte a nezabudnite spomenúť aj vek svojho dieťatka.

Čas na zapojenie máte do nedele 24.3.2019 a v pondelok 25.3.2019 prebehne výber. Až 10 mamičiek a ich drobčekov si užije toto jemné a voňavé testovanie.

Všetkým držíme palce a tešíme sa na vaše komentáre.

konik_testuje

#test_nivea

Naša 2 a pol ročná princezná si kúpanie veľmi užíva. Najskôr sa namydlíme a opláchneme.. Samozrejme treba zavrieť vaňu a napustiť veeeeeeeľa vody - nezabudnúť na penu - a potom sa hráme až kým nevychladne voda.. Buď s vodným mlynom alebo s kačičkami..

18. mar 2019

Mám dve detičky dcérka má 8 mesiacov a syn má 3 roky. Naše rituály vyzerajú tak že ja okupem dcérku potom príde masáž trosku sa pohrame pomazanie v posteli a ide spinkať. Trojročný syn sa kupe dlhšie. Vodu majú obe deti veľmi radi syn si to kúpanie už vie viac užiť zahrá sa urobíme si veľa peny hra sa s autíčkami a kadečim čo má vo vani. Potom po vami prichádza kremovanie (veľmi rad sa kremuje) a potom sa pohea večera a spinkať🙂
Nivea výrobky mame veľmi radi tak že testovačka by nás veľmi potešila 🙂

18. mar 2019

mam dvoch neposlucnych bojovnikov starsi ma 3 roky ten kupanie miluje on by sa kupal aj tri hodini vkuse pred spanim a mensi ma 2 mesiace taktiez vodicku zboznuje potom pomasirujeme zo starsim maleho a do postielky hajinkat

18. mar 2019

moja laska ma 14mesiacov.... vychutnavame si spolu cely den ale samozrejme vecerne ritiali su najkrajsie a hlavne znamenaju, ze si konecne vylozim nohy 😂 ked sa synacik naveceria okolo siedmej este sa pohrame a ideme sa kupat. To uz ked poviem ze ideme čop čop leti cez celu obyvacku do kupelne 😂 miluje kupanie... je to jeho cas s ockom lebo manzel je pri nom a blaznia sa a potom je kupelna ako na detskom kupalisku 😂😂😂 potom si ho uz prrvezmem ja a ideme sa kremikovat a obliect do pyzamka. Samozrejme sa este blaznime lebo asi tusi ze uz ide spat a nechce tak sa uz smeje na kazdej malickosti 😂 Ked ho ulozim do postielky je to dlhaaaaa cesta lebo sa neviem od neho odtrhbut asi milion krat ho vybozkavam potulkam dam mu jeho macika pohldkam po hlavne a uz teda zavrem dvere a je uz cas pre mna a manzela. Milujeme taketo testovania nakolko moje dieta vzdy ked priee zima ma suche a flakate licka od zimy takze istotne sa rad zapoji ❤️

18. mar 2019

Naša 4,5 mesačná Lívia miluje kúpanie ❤️
A hlavne ako druhé ma najradšej masáž, ktorú jej robím po každom kupeli 🥰
U nás sa bez kozmetickej tašky ani z domu nevychádza 😃 vždy mám zbalený olejček na telíčko, kremík na tvaričku a ritku 🌸 (človek nikdy nevie🤷🏼‍♀️)
Akurát teraz som rozmýšľala nad výberom inej značky pre malú, nakoľko tá, ktorú mame nie je vyhovujúca🙈
Ale kremík, ktorým sa masírujeme od nivei je úplne geniálny a dokonca ho už používame cela rodina 😃
Radi by sme otestovali nové produkty, nakoľko mňa ako mamičku baví kozmetika, písanie aj fotenie 💗
A naša slečna je hotová modelka. 👼🏼🌸💗

18. mar 2019

Večerný rituál u nas vyzerá že, mamina pochysta veci a ocino okupe nášho drobceka. (Mamina ešte nekupala svojho synčeka, vzdY ho kupe ocko 😁) ocino riadne poumyva drobceka, pohra sa s ním a potom ho vysusime a prezlecieme do pyžamká. Ocino urobi mliecko a mamina da flašku a drobček pekne všetko vypije.

18. mar 2019

Máme jeden mesiac,kupanie konečne začalo byť bez plaču,snád to bude lepšie a lepšie, a postupne si užijeme aj celé kupkanie aj s masážou telíčka a radi otestujeme novú kozmetiku pre babo

18. mar 2019

👼🏻👙🏖Naša 6mesačná Lujza , keď vidí vodu začne šalieť od radosti 😂😍
Kupala by sa aj dve hodiny bez problemov , my pouzivame len Nivea produkty ako maličká tak aj mama aj tato 🙏🏻 Najviac som sa ja ako matka zamilovala do kremiku voči zime a vetru ten je 100% !!
Velmi radi sa fotime , ci uz vo vodicke alebo na súši, takže urcite radi budeme hodnotit znacku Nivea 💗

18. mar 2019

Vecerny ritual u nas vyzera tak, ze pri kupkani pomaha cela rodinka, syn 7 r, ocino. Syn pomaha tak, ze mi davkuje mydlo - samozrejme znacky nivea, ocino asistuje a nas najmensi 7 mesacny si uziva wellnes. Potom nasleduje susenie a kremovanie tela - samozrejme nivea. Na tvar pouzivame niveu sos. Nakolko sme mali velmi problematicku pokozku, ( velmi suche miesta na pokozke) nivea zvladla vsetko bravurne👍. Za nas nivea top znacka, vyuziva cela rodinka

18. mar 2019

Naša mala šibalka 14m Lilianka vodičku zbožnuje od narodenia nikdy pri kúpaní neplakala .Výrobky Nivea máme aj doma sú skvelé.

18. mar 2019

Moja 16 mesacna dcera tak ako nemala rada kupanie, teraz ho zboznuje. Predtym chodila do vane s placom, teraz chodi z vane s placom. ☺ Vzdy tam stravi daky ten cas. Musi mat vela, vela vody. Niekedy sa kupe s maminkou a niekedy s tatinom. S tatinom je asi vacsie zabava, lebo vzdy pride rozblaznena. Potom nastupuje masaz. Je to prijemny relax po kupani, niekedy by si aj maminka taky zasluzila. Nivea je samozrejme nasim zarucenym spolocnikom. Hned po masazi ideme do pyzamka, krasne sa uceseme a uz nas caka najvacsia mnamka, mliecko. Nakoniec pusinka a dobru noc.

18. mar 2019

Ja a moj maly 1 rocny drobec si uzivame kupel,obcas aj spolocne.pri kupani nesmie chybat znacka NIVEA,využívame ju cela rodina uz dlhe roky,a to aj v inej oblasti kozmetiky.najprv sme uzivali mydielko nivea,no a uz sme presli na umyvaci gel 2v1,ktorý ma prekrasnu vonu.po kupeli osusime a pokozku hydratujem olejcekom tiez znacky nivea.mimo kupania,ak vyrazíme von na prechadzku,zakazdym natieram patrikovu tvaricku NIVEA KREM SOS,a na bezne dni používam klasicku NIVEA BABY.aj ja som sialenec do NIVEA,cize aj v mojom pultiku nesmie chybat tato znacka.a po novom uz aj manzel inu kozmetiku ako nivea,nedostava 😁 budem velmi rada,ak sa budem moct zúčastniť testovania tejto mojej oblubenej znacky aj s patrikom 😍

18. mar 2019

Matias 2r, miluje vodu a z vaničky je občas problém ho vybrať ,keďže by t bol schopný byť aj 2hodiny 🙈😁🍀
Večer a ráno stále používame len Nivea krém na tvár či už on alebo mamka ,tato..u nás je to top krém od vás..no a keďže čakáme druhé bábätko tak aj ono by vyskúšalo hneď niečo od vás 💙☺️ ... Samozrejme sa aj rád fotí takže pre nás by to bolo niečo nové spojené s príjemným 😊

18. mar 2019

Micellar gel a krém máme zrovna doma.a zrovna včera som sa s ním umyla aj ja,čo vám poviem..babatkovsky pocit 😉
Dcéra má 9mesiacov a orestujeme rady tiež ostatné produkty

18. mar 2019

Môj drobček má dva roky a ako každé dieťatko vodu zbožňuje. Večerné člapy člapy musí byť. Niekedy sa kúpeme vo vani s penou hračkami a inokedy zas sprchujeme. Poutierame a nakremujeme. Oblečieme pyžamko. Potom nasleduje zakuklenie v obyvke do dečky a mliečko. Umyjeme zubky a ideme spinkať. Fotim rada a stále. Testovanie by nás veľmi potešilo 😉

18. mar 2019

Náš malý drobček, v apríli bude mať 11mesiacov, po tom čo zje večernú kašu, sa teší na vodičku vo vaničke. Pozerá ako do vaničky tečie voda a pena stúpa. Vo vode je riadne šantivý, trebe ručičkami a páči sa mu že všade frká voda, aj jemu do tváričky. Z vody nerád ide...no po zabalení do osušky a masáži je opäť veselý. Potom vypije mliečko a zaspinká v postieľke.

18. mar 2019

Nas drobec má 9mesiacov a miluje vodu a kúpanie.rad pcha ruky do tečúcej vody aj do tej vo vanicke.pri kúpaní je všetko mokré, nielen my a on 🙂 rituálom je že sa musí pred spaním vyblaznit s tatom.a ja ho utieram a natieram a tato ho cese.potom mliečko v súkromí a spánok.

18. mar 2019

Ahojte. Mam dve deti. Starsi Luky (skoro 3 roky) sa uz kupe sa vo vani a miluje nasledne kremovanie po kupeli. Mladsi Tomas (6 mesiacov) ma rad vodu a kremovanie si zatial az tak neuziva, ale do toho dorastie 😀 dodrziavame tieto kremovacie ritualy stale, pretoze obaja maju velmi citlivu pokozku so sklonom k ekzemu a vysusivaniu.

18. mar 2019
Komentár bol odstránený

Tak u nás to vyzerá večer takto. Je 18:00 manžel sa hrá so Sebastianom máme 7mesiacov. Okolo pol siedmej tatino nachystá vaňu. Sebi už alo vidí počuje vodu velmi sa teši. Ako ho dame do vane tak zacne metat rucickami a nozickami sa odraza z vanicky. Voda spliecha kade tade. Tesi sa z peny. Velmi lubi kupel vzdy sa po nom ukludni. Potom naolejujeme nakremujeme ak to si uziva dame papat a ide sa spat.

18. mar 2019

Moja dcéra Stellka sa kúpe od narodenia každý večer. Miluje to a preto je to náš večerný obľúbený rituál. Koľkokrát spoločný😂Má 15 mesiacov a okrem plávania vo vani má už za sebou aj pár kurzov plávania s detičkami na plavárni. Jej pokožka je veľmi namáhaná , preto hľadám pre ňu len to najlepšie. Možno práve Nivea sa stane našou každodennou starostlivosťou o telo 🥰

18. mar 2019

Môj synček bude mať 3roky na konci apríla. Kúpanie miluje hlavne keď máme bublinky a môže sa sám umyvat. Druhou obľúbenou časťou je keď ho sprchacik alebo šampón nestipe v očiach. A neskôr natieranie olejčeky cez zimu alebo ak chodíme sa kúpať kde je v bazene chemický upravená voda. A mlieckom cez leto. Vecer je preto krásny lebo sme spolu a krpec je vonavy a okupsany.

18. mar 2019

Ahojte Volám sa Soňa a mám doma také tri potápky najstaršia sa volá Sofia tam má 12 rokov stredná sa volalá Lilien tá má 6 rokov a najmladšia sa volá Natálka a tá má 5 mesiacov. Všetky tri zbožňujú vodu a používajú výrobky Nivea, dokonca aj tá najstaršia sa podnes deň umýva s detskými výrobkami Nivea. Samozrejme musím priznať že všetký ich vyskúšame nemáme viac-menej používame stále tie isté dookola a preto by sme sa veľmi radi stali tými ktorí budú mať možnosť testovať ďalšie tieto perfektné výrobky. Ja osobne som napríklad zatiaľ nikde nenarazila na krém von do vetra. Natierať sa natierame ale klasickou Niveou, a veľmi radi by sme skúsili krémik ktorý je na to priamo určený. Dievčatá zbožňujú ju veľa vody veľa peny a dokážu sa máčať veľmi dlho.☺🤗😍 Ak by sme sa dostali do testovania boli by sme veľmi potešený.

18. mar 2019

Mám 5 mesačného synčeka 👶 ktorý miluje vodu a kúpanie 😃a veľmi ľúbi aj masírovanie po kúpaní testovanie by nás veľmi potešilo 😉😍

18. mar 2019

Nasa 3 rocna ma velmi rada kupanie od malicka ... vo svojej vanicke ma oblubene hracky a nesmu chybat rukavniky . Najprv sa pohra potom umyje mydielkom a nakoniec pride ryhla sprcha v ramci otuzovania chladnejsou vodickou... odporucame ah ked chodi do skolky nebyva chora ;)

18. mar 2019

Naša takmer 2 ročná dcérka miluje kúpanie a hlavne rituáli po kúpaní 😊
Ako každá "malá žena" sa rada krémikuje, natiera, češe svoje dlhé vlásky ❤️
Po kúpaní ju spoločne natieram s Nivea krémom, ktorý nieje tak mastný, ale za to sa dobre rozotiera.
Radi by sme vyskúšali šampón, s tým ešte skúsenosti nemáme, zatiaľ sme mali iba sprchový gél a krémik 😊

18. mar 2019

Mám 10 mesačného chlapca, ktorý miluje kúpanie👶😍 Večer si dá kašu, hodinku sa pobláznime a idem napustiť vaňu, keď počuje vodu už rýchlo uteká zamnou do kupelne, pretože vie čo sa ide robiť👌 Rýchlo vyzliecť a šup do vody💙 Najskor sa pohrá s hračkami, umyjeme vlásky a potom zvyšok, keď zapnem sprchu ide sa zblázniť, strašne sa mu páči keď ho osprchujeme☺ Keď bol menší mal baby ring a keď sa zapla sprcha nohy hore a museli sme sprchovať nožičkg👣 Testovanie by určite potešilo🤗

18. mar 2019

Moja 8 mesacna dcerka je uz od narodenia maly vodny zivel,vecerne kupanie si priam uziva clapotanim a spliechanim naokolo. Uz teraz sa za nu tesim na kurz baby plavania. Samozrejme po kupani vzdy pokozku osetrim olejcekom,kremikom a pod. Zaroven je to pre malu dalsi zazitok v podobe masaze. Je proste mala princezna a v tomto sa necha rozmaznavat 😊 Rada skusam nove znacky a hladam to,co by nam najviac vyhovovalo, ci uz vlaskom, pokozke na telicku a najma na zadocku a v neposlednom rade je dolezita aj vona. Uvidme teda,ci sa na nas stastie usmeje a budeme mat tu cest vyskusat zase nieco nove 😊

18. mar 2019

Mám 17 mesačnú dcérku.Nivea vyrobky používam aj ja sama ale aj moja dcérka či už samponik alebo mydlo.Penu do kúpeľa úplne zbožňuje len čo vidí vanicku už uteká do nej.Testovat nivea vyrobky by bola jedna veľká zábava nakoľko ich máme všetci veľmi v obľube 😉

18. mar 2019

Mám 5 mesačnú dcérku , kúpanie to je jej :D vydržala by tam aj 2 hodiny ,len kto by to potom poutieral naokolo 🙂 .. máme nivea masážny olejček, vôňa sa mi páči a je super .. rada by sm vyskúšala aj ostatné produkty keďže od malička máme problémy s pokožkou. Už veľa druhov kozmetiky sme vyskúšali na odporučenia kožnej doktorky. No zatial sme nenašli ten správny. Možno by to bola práve nivea ,ktorá by jej robila dobre 🙂 tak či onak ju pri ďaľšom "testovani" na mojej malej ako bude na nu reagovat, budem musieť zakúpiť. Lebo už sme s tej kožičky zúfalí a veríme že nájdeme tú správnu značku 👍

18. mar 2019

Môj ročný malý muž trávi deň veľmi aktívne. Nakoľko chodiť po dome a naháňať jeho 4-nohého kamoša alebo len tak si naháňať hračky v režime 4x4, dá zabrať, takže večer je už chvíľka len pre nás. Trošku sa ešte pobláznime a potom umyjeme rúčky. Závisí od toho či je práve deň na kúpeľ alebo nie. Ak je ten deň tak mu napustím vaňu, podávam hračky a ako posledný ide do vane hlavný predstaviteľ plaveckého výcviku 😁 po tomto kúpeli je veľakrát viac vody mimo vane ako vo vani. Po absolvovaní,ktorej koľvek tejto činnosti šup do pyžama. Posadí sa na svoj vysunutý trón a ja medzitým zarobím mliečko trošku si vypije. Dám ho do spiaceho vaku a zvyšok mlieka dopije v postielke. Posledné týždne ako nás trápili zuby si zvykol pri zaspavani mať pustenú uspávanku na vysielačke a uloží sa. Keď zabúva tak prichádza, čas pre mňa. A ráno začína tá naša divočina odznova😂😁😊

18. mar 2019

Máme doma dva vodné živly 3r a 2r, radi sa kupkaju spolu a teda nikdy neodídem sucha ani ja. Vodičku mame všade lebo sa radi špliechajú a do toho dcérka spieva svojmu mladšiemu bracekovi “wash my hand tu túru tu” testovanie značky nivea si určite užijeme

18. mar 2019

Nas drobcek si kupanie zatial neuziva. Este je v brusku, ale uz uz kazdym dnom sa blizi jeho dlho ocakavany a vytuzeny prichod za nami. ❤️

18. mar 2019

Náš 2 a pól ročným Maximko vodičku priam zbožňuje 🙂 nie len vo vanicke ale aj všeobecne 🙂

Nás kazdovecerny rituál ... Keď sa idem okupat, aby som si vodu užila aj ja, nie je to reálne nikdy :D vždy keď vodu počuje pribehne, že sa ide kúpať on a už uteká aby ho doma vyzliekli :D moje kúpanie opäť skončilo 😩 Maximkove kúpanie prebieha s plno penky na kúpanie, kacickami, delfinikmi samozrejme nemôžem zabudnúť ani na podložku na kúpanie kde má opäť ďalšie zvieratká pokreslene ... (keď sa nekupe, ale iba sprchuje - musí osprchovať aj ich :D) ďalej nasleduje zababusenie do zupaniku, umytie si zúbkov a ideme sa rýchlo nakremikovat a obliect aby nám neprechladol ❤️ takto u nás prebieha každý večer 🙂

18. mar 2019

Mam 4mesacneho chlapceka kupanie si velmi uziva vzdy sa tesi do vane a kupe sa s usmevom na tvari a spokojne si sedka v jeho vanicke mame ergonocmicku tak bez obav. Vecer unas prebieha kupanie papanie a potom ked sa nam chce tak spinkane no malo kedy najcastejsie zaspavame o 22 - 23hod ako spravny chlap vecer sa nam nechce spat rano sa nam nechce vstat no s ocinom sa spi najlepsie a po chvili presviedcania ze by bolo aj spinkat teda zaspime a vydrzime aj 6hodin.

18. mar 2019

Jasne, kupem spolu obe dcerky, rocnu Natalku a 4-rocnu Kristinku a neviem ich dostat z vane 🙂

18. mar 2019

U nás je to ešte bojovne keďže malinká má päť mesiacov a v malej banícke už robila vlnobitie. Ale chceme prejsť do veľkej vane a zábava môže začať. Verím tomu že sa k nej pripojí aj starší braček a to bude spliechania a peny všade. Inak vás krémom na riťku a krémom do nevadí sú pre nás topkách.

18. mar 2019

Dcérka 2,5r a synček 1r zbožňujú kúpanie, najradšej sa kúpu spolu, no keďže majú citlivú pokožku, musím dávať pozor pri výbere vhodnej telovej kozmetiky. Dcérka miluje bublinky, nemá ich však stále kvôli svojej pokožke a kvoli synčekovi, ktorý tiež má bublinky rád,ale snaží sa ich zjesť, takže keď sa kúpu spolu,tak bez bubliniek, max.s pridaním tekutého parafínu. Vo vode sú ako doma, nikdy sa im nechce z vane von. Keďže Niveu máme odskúšanú v podobe krému proti mrazu a sprchovacieho gélu na telo aj vlásky, potešili by sme sa aj ďalším prípravkom 😉

18. mar 2019

Paťka mala 11 mesiacov, kúpanie ma veľmi rada, po kúpaní jej natrieme cele telíčko, zadoček, dáme plienku, pyzamo, a ideme papat mliečko do postielky. Niektoré výrobky nivea mame vyskúšané, niektoré nie, preto by sme ich rady vyskúšali a verím že budeme spokojné

18. mar 2019

Nasa dcerka ma 3r a ona je vodny ziveel, stale sa chce kupat alebo sprvhovat, aby sa mohla mydlit 😂 len my mame problem s pokozkou, nemozr hocijake sprchace, kvoli tomu, ze mava problem so suchou pokozkou a sklonom ku ekzemu 😔 preto by sme radi vyskusali vasu radu hlavne ten micelarny gel, ze ci ozaj tak nevysusuje pokozku, aby sa malinka mohla s radostou a bez nejakych tiazkosti kupkat 😊 a onedlho pribudne aj maly bracek, tak aspo by sme poskusali na malej, ci mozeme do buducna nakupit Niveu ❤ lebo ja osobne pouzivam, len tuto znacku 😁

18. mar 2019

U nas sa kupe moj 18 mesacny syn velmi rad, uz ked sa vecer vyzlieka ze ide do vane velmi sa tesi a raduje. Vo vani vzdy vystraja, kupelna zaziva kazdy vecer potopu, ma svoje hracky do vane, tie ho bavi hadzat za pracku a po mne 🙂 maly nezbedny vodny zivel je to 🙂 a samozrejme pena do kupela nesmie pri kupeli chybat a ani sprchovy gel. uzasna vona babatka potom je v celom byte 🙂

18. mar 2019

máme 3 mesačnú Adelku a kúpanie si užíva, nikdy neplače a určite by sme chceli testovať Vaše produkty

18. mar 2019

🙂 náš 2 mesačný drobec miluje domáce "wellnessko" od rodičov. Vždy keď sa ide kupkať sa rozchichoce a rozhadzuju ručičkami, no nie je spokojnejšieho človiečika na svete. Celkovo malý pánko pri večernom kúpaní a rituáloch spojených s kúpaním strávi cca hodinku. Pri kúpaní používame mydielko určené pre deti. Po kúpaní drobca natierame hydratačným mliekom, nakoľko drobec má často suchú pokožku. Na tváričku používame hydratačný krém určený na suché líčka, čelo a celkovo na citlivú detskú tváričku. Jasné, že nemôžme zabudnúť natrieť prdelku, aby sa nezaparila. Pre nás je starostlivosť o pokožku bábätka veľmi dôležita, nakoľko sa drobec narodil v zimnom období, kedy na pokožku dieťatka vplýva zima, mráz a vietor, preto vždy keď ideme na prechádzku nemôže u nás chýbať krém na ochranu pred chladom a vetrom☃️. A keďže mama a drobec milujú fotenie každý deň spravia selfie, aby im nič neuniklo z toho ako drobček deň po dni rastie. 🙂 Na internete som veľmi aktívna a rada píšem svoje názory, rady a postrehy. Tiež sa rada zapájam do diskusií. 🐘

18. mar 2019

U nás je kúpanie najlepší zážitok dňa. 😊 11 mesačný syn nevie skyt radosť keď vidí napustenu vaňu. Po kúpaní ho natrieme nivea baby krémom pre deti, pusinka na čelo a sup do postele 😄.

18. mar 2019

Naše ,, vaňové,, večerné rituály sú založené na teplej vaní a veeela peny. Dcérka Natálka bude mať teraz v apríli 4 rôčky a večerné kúpanie si naozaj užíva plnými dúškami,dokázala by sa plahočit vo vani naozaj dlhé hodiny dokedy není voda studená to dolievame aj tri krát a keď náhodou sa ideme iba osprchovať tak sa jej to veľmi nepáči lebo sprcha je šup šup umyť osušiť natrieť kremikom a obliecť do pyzamka. 🙂Teraz v apríli sa nám narodí bábätko a dúfam že aj to bude vodu milovať ako jeho veľká sestra. Radi by sme vyskúšali testovanie Nivea baby produktov 🙂

18. mar 2019

Kupanie si uzivaju obaja nasi chlapci od narodenia. Mladsi, 4mesacny Fifko este viac ako starsi brat. Vo vodicke je spokojny,usmieva sa. Zboznuje aj nasledne susenie a masirovanie telicka. 😊 Cisty,vonavy a spokojny je potom pripraveny na nocny odpocinok,ktory je nesmierne dolezity ako pre neho,tak i pre mna-jeho mamicku. Kedze starstlivost o r mesacneho a 4rocneho sintra da obcas pekne zabrat. ;) Su to vsak nase zlaticka,nase vodne zivle-nasi mali skorpioni.
Urcite sa testovaniu velmi potesime a znacke Nivea sme roky verni! 😉👌👍

18. mar 2019

Mám dvojročného chlapca s citlivou pokožkou, prvý rok sme nepoužívali žiadnu kozmetiku len čistú vodu, mandľový a kokosový olej. Teraz používame kozmetiku, ale vyberáme len špičkovú kvalitu. Podľa mňa, Nivea spĺňa všetko, čo hľadáme a potrebujeme. Náš drobec sa sprchuje každý deň, keďže má ešte stále plienky a raz do týždňa mu napustíte vaňu, to miluje, máme problém dostať ho z vody. 🙂 Testovanie by nás potešilo, radi skúšame dobré veci ;)

18. mar 2019

Dobrý deň...Môj 7.mesačný Lacko miluje kúpanie , užíva si to na plno ❤ Už vystrkuje rožky a člapoce nožičkami ale najkrajšie je ako sa pri tom na mňa spokojne upriamene s láskou pozerá rovno do očí a usmieva sa 🙏❤🚼. Samozrejme po kúpeli ho ešte vymasirujem olejčekom Nivea i pri tom sa rehoce na celý byt lebo je šteklivý 😂 Všetky moje deti milujú kùpanie mám ešte 3.ročného Alexa a 6.ročnú Emku 😊

18. mar 2019

Dobry den. Mam 3rocnu Izabelku ktora sa velmi rada kupe a ma prezyvku kačicka alebo žabka ;) keby sa dalo tak vo vode aj spi !) od malicka sa vzdy rada kuoe a čvachtá , samozrejme ze musi byt aj plno peny ;) niekedy aj 2-3krat dopustam teplu vodu lebo sa jej nechce vonku. Ked vyjde a poutierame sa tak uz aj sama podava mi kremik na telo a zadocek ;) mame radi vasu znacku, aj ja ju pouzivam a nivea ma aj prijemnu fajn vonu a dakujeme za moznost zucastnit sa 🙂 prajem pekny dnik ;)
Monika a Izabelka.

18. mar 2019

Naša 1,5mesacna Natália miluje večerné rituály. Už vie že sa ide kúpať a miluje to. Vždy keď ju položíme v kúpeľni na podložku už len čaká 🙂 keďže používame nivea od jej narodenia chceli by sme sa zapojiť do vyskúšania produktov Nivea. Po kúpeli natrieme urobíme masáž sup do pyžamká 🙂 niekedy zaspinka pekne a niekedy jej k tomu musíme dopomôcť 🙂 kremík proti vetru a chladu nosíme všade 🙂

18. mar 2019

Ja mám doma dvoch beťárov 4,5 a 1,5 ročných :D a asi ako každé jedno dieťa najviac milujú vodu, takže večerné kúpanie je u nás veľká zábava. Nesmie chýbať napustená vaňa, plná peny a vodných hračiek. Samozrejme voda je po celej kúpeľni, každé kúpanie rovná sa potopa :D Mladší sa najradšej hrá s prelievaním vody z vedierka do vedierka, starší by zasa do vane nanosil celú zbierku autíčok a púšťal si ich po vani do vody. Najviac veselo je počas umývania mydlom starší už pomáha aj mladšiemu a tomu to je strašne smiešne keď je celú od bubliniek :D Po kúpeli nesmie chýbať samozrejme krém na telo, ktorý prevonia celý byt a už dlhé roky je to krém Nivea

18. mar 2019

Tak ja mam doma dvoch drobcov... Starsi bude mat v aprili 3 roky a mladsia bude mat pol roka. Vecer u nas vyzera nasledovne... Najpr okupem mladsie dieta, pekne telicko aj vlasky, potom nakremujeme, pomasirujeme atd. poobliekame a kojime sa.. Ked mladsie na chvilku zaspi ide na rad starsie. To iste aj s nim plus este umyvame zubky. Obe deti zboznuju kupanie strasne sa nan vzdy tesia a miluju bubliny 😁 testovanie by sme si velmi uzili mam kopec kamaratiek s detmi ktore sa ma stale pytaju na kozmetiku, tak by sme im mohli zrecenzovat dalsiu 🙂

18. mar 2019

Ahoj. 👋🏻 začnem asi tým, že značku nivea používam pre moju dcérku od samého začiatku. 🙂 Moja dcérka má 1 rok aj 7 mesiacov. 🙂
Vivi sa miluje kúpať, hrať sa vo vode miluje bulinky. 😁🛁 Celý každodenný rituál sa u nás začína papaním. Potom sa poberieme do našej spálne pripravím posteľ na prebalobavanie, obliekanie. V kúpeľni vyzlečiem dcérke oblečenie, plienku a šup šup do vody. Nechám ju hrať sa kým je voda dostatočne teplá. Následne dcérku umyjem umývacím gelom od Nivea. Každý 2-3 deň jej umyvam aj vlásky. Tiež používam šampón Nivea. Osprchujem 🚿 z nej zvyšky peny, zabalim ju do uteráka a ideme do spálne. Dôkladne Vivi poutieram,
nakremikujem jej telo (keď bola ešte malé bábätko používala som nivea olejček), natriem zadoček, dáme plienku, oblečiem jej pyžamko, umyjem jej zúbky a môže sa ísť spinkať. 💤

18. mar 2019

Teraz mam 5mesacnu dcerku a rada by som si vyskusala produkty nivea ďakujem

18. mar 2019

Mam rada vyrobky Nivea,ja sama ich pouzivam uz “veky”. Verim,ze rovnako dobre ako mne,robia dobre aj mojim detom. Co sa tyka kupanicka,obe moje deti (2,5r a 3mes) ho zboznuju. Starsi zostava to vanicke tak dlho,kym nema na ruckach “baranceky” (rozumej rozmocenu kozicku),preto je nutne ho po vanicke riadne nakremovat,aby nebola pokozka sucha. Musim priznat,ze v tom su vyrobk Nivea mimoriadne ucinne 👍 za mna i moje deti zarucene palec hore.

PS: foto je s bratrancom. Neverili sme totiz,ze sa do nej obaja zmestia. A aha ich. Slo to 😉

18. mar 2019

Moja, zajtra už ročná, Viktória bez každodenného večerného rituálu v podobe kúpeľa (sprchy) a následného krémovania ani nezaspí. V znameniach zverokruhu si ju vybrala ryba a ona je teda rybka ako vyšitá. Vo vani si vždy užíva vodu všetkými spôsobmi a je problém ju z nej dostať 🐳
Pred samotným spinkaním si ešte užíva nanášanie telového mliečka a až potom sa vypýta spať ⛺
Niveu používam aj ja, milujem jej vôňu a pocit jemnej pokožky v každej podobe 😊

18. mar 2019

Náš Matej miluje vodu, kúpanie. Má osem mesiacov a kupeme sa každý večer, doteraz sme nepoužívali žiadne šampóny, krémy ale už chceme začať. Nakoľko keď mal mesiac mal začervenane miesta, ktoré nemizli a to sme použili všeličo, ale odkedy sme vyskúšali nivea SOS ktorú používame stále, všetko zmizlo a používame ju na cele telo. Preto by sme chceli prejsť na celú kozmetiku čo sa týka vašej značky a radi by sme si ju takto otestovali. Veľmi by nás to potešilo

18. mar 2019

My mame synceka Riska ,bude mat 12 mesiacov a od narodenia sa rad kupka ...uz ma aj druhu vacsiu vanicku. ☺ Vo vani si umyva aj zubky ,vyplaxuje jazyk ,umyva pusinku (spolupraca mysi byt) a samozrejme kaverovo nesmie chybat ☺☺ po kupeli beha po posteli kym ho dame dokopy,je velky sibal,vsetko nove si hned vsimne,vsetko pamata a vsetko musi preskumat ☺☺☺ Urcite by rad prestudoval aj dalsie vyrobky radu Nivea,nakolko uz aj mamkinu kozmetiku tohto typu ma omrknutu 😆

18. mar 2019

Máme 5,5 mesačnú dcérku. Dcerku kupeme každý druhý deň spolu s manželom vo vanicke ktorá je spolu s prebalovacim pultikom. Keď mala pár týždňov tak sa jej veľmi kúpanie nepáčilo ale už ho miluje. Skôr sa jej nepáči keď má ísť von 🙂 kupeme vo vyhriatej detskej izbe a samozrejme voda je všade 😁Večer okolo 19:30 kúpeme, po kúpaní vždy vycistim ušká, nakremujeme celé telo aj zadoček a ide sa papať. Po papani sa ešte troška pomojkame, popusinkujeme a ide sa spinkať 😊

18. mar 2019

Naša Dianka má 1.5 roka, nesmierne rada sa kúpe, kremikuje a ešte radšej sa fotí. Testovanie kvalitnej kozmetiky by bolo to práve pre nás 😍😍

18. mar 2019
Komentár bol odstránený

Náš 20 týždňový chlapček si musel na kúpanie zvyknúť. Najskôr sa ozýval z kúpeľne obrovský plač a ja som bola rada, že žijeme v dome a nemusím myslieť na susedov.
Večer o siedmej mu nepustíme vaničku, kúpe ho ocino a popri tom mu spieva “kupaciu” pesničku, ktorú mu vymyslel a drobec sa vždy takto vyškiera. Po kúpaní si ho beriem ja, sadnem si do kresla, zasvietim len malú lampičku a pri kojení drobec vždy zaspí na rukách. Opatrne ho preložím do postieľky a budí sa až v noci na kojenie.

18. mar 2019

Máme dcérku 3 ročnú a kúpací rituál u nás stále ide a funguje,kúpeme každý jeden deň,všetko musí byť(aj kačička penová-už sa poumýva aj sama,aj farbičky do vody a na stenu🙈😂).Po kúpaní sa už 3 roky vždy vynatierame telovým mliečkom od hlavy po pätičky a tváricku špeciálnym krémikom.

18. mar 2019

Naša Viktória ma 10,5 mesiaca a miluje vodu čvachce sa a von sa jej nechce následne kremikujeme od narodenia niveou oblekiame do pyžamka to je boj a pokračujeme mliečkom a následne uspavanie.
Zbožňujeme Niveu a preto by sme chceli testovať celu radu baby ☺️❤️❤️👶

18. mar 2019

Mam 8 mesiacikov a nedam si vecerny kupel nikde ujst, ani u babky a dedusa na chalupe,kde aj lisky davaju dobru noc😃

18. mar 2019

Moj syn ma 2mesiace a pouzivame iba niveu znacku velmi sa mi overila pri prvom synovi ktory ma uz 6rokov a ten pouziva penu,sprchovy gel aj tel mliecko...radi by sme testovali 😍😍

18. mar 2019

Večerný rituál mávame od narodenia, máme veľmi radi vodu a ako naša princezná rastie stále niečo pridávame. Značku Nivea používame od narodenia, hlavne na kúpanie a krémiky. Táto značka nám vyhovuje. Momentálne máme 2 rôčky a večerný rituál začína napúšťaním vody, malá si sama dávkuje penu do kúpeľa, nahádže hračky do vane, ideme sa vyzliecť a šup do vane. Najprv sa celý namočíme a penu do kúpeľa dávame aj na telo aby bolo veľa, veľa. Potom sa hráme asi 40minút blbneme, niekedy aj s ockom a potom umývame vlásky šampónom a používame umývací gél na telo, osušíme sa natrieme mliečkom, oblečieme do pyžamky a ideme papať kašičku – večeru. Ja si to veľmi užívam každý jeden deň s malou, k tomu patrí aj veľa fotiek a videí, v tomto veku už sa veľa realizuje tak je to veľká zábava. Testovanie by nás veľmi potešilo a radi by sme sa zapojili. Všimla som si, že Nivea ma nový rad Micellar ten sme ešte neskúšali.

18. mar 2019

Momentalne mame 20 mesacnu dcerku ku ktorej v lete pribudne surodenec. Anicka mala rozne fazy ci sa tyka kupania. Momentalne sa tesi a najma ked sa kupe dlho a ma vela peny. Vzhladom na to, ze od narodenia mala dlhe vlasky, tak uz dlho pouzivame aj sampon na jej jemne vlasky. No a klasika pobkupeli - jemna ale v zime trosku rychlejsia masaz celeho telicka. Mali sme na skusku rozne vzorky, no nivea nam je najlepsia, preto by ma testivanie potesilo. Vyskusala by som aj dalsie vyrobky z radu nivea baby.

18. mar 2019

Nas Tobiasko (3.r. - 16.3.) miluje vodu a kupanie, vsak je aj v znameni "Ryby" 🙂), on sa kupe rad a ked vidi niekoho vo vani, ihned by sa pridal, hoci je uz okupany 🙂... Niveu pouzivame cela rodina, vzdy pred spanim si vsetci povinne kremuju tvar a ruky. Ale poslednu dobu carujeme s niveou, kremom im malujem na tvar tak, ako ked mate farbicky na tvar. Takze podla zelania vycarime zvieratko a usmev na tvari 🙂.

18. mar 2019

Kazdy večer umyť zubky,tváricku,nakremovat a spat....Každý druhý deň sa chlapci sprchuju...najmenší sa kúpe....všetci traja vodu milujú...Hlavne najmenší vo vani stále vymýšľa😂ako každý večer tak aj ráno U nás prebieha rovnako...Po raňajkách umyť zuby,tvár A nakremovat sa;)Niveu sme nepoužívali ani pri jednom synovi tak bt sme radi skúsili nakoľko mamina aj tatino niveu používajú....vek deti 1 rok,5 rokov,4roky

18. mar 2019

moj 2mesacny Matej si kupanie uz teraz uziva (tak ako maminka 😊) takze sa kupeme kazdy den pred spinkanim 😊 vo vodicke by sme vydrzali aj hodinku 😊 je to taka mala zabka 😄 Na niveu urcite prejdeme neskorsie pretoze ju pouzivala aj moja mamina pri mladsej sestre a verime jej kvalite 😊 zatial pouzivame olejcek ale radi vyskusame nove vyrobky 😊

18. mar 2019

Dobry den, ja mam 6 tyzdnoveho chlapceka. Prve kupanie skoncilo zle😀tolko placu okolo toho bolo ale uz sme sa to naucili tak aby nam to bolo prijemne🙂dokonca ho prud tecucej vody uspava a aj ked place(ked ideme len ritku umyt) voda ho upokoji. Hprsie je ked ho z tej vody vytiahnem 😀Tak isto mu cez telefon pustam zvuky potoka ked nemoze zaspat😀 a co sa tyka nivei tak kozmetiku pouzivam ja aj priatel. Hlavne krem na tvar a sprchove mydla. Nezostava sucha pokožka po nich. Malinkeho zatial nezatazujem kozmetikou prilis ale sprchovy aj kremik by sme radi vyskusali 😊

18. mar 2019

My mame 2 princezne. Jedna ma 4 roky a druhá 8 m. Spolu sa kúpu šantia samozrejme pena a pohariky na vodu musia byť. Najprv namydlime mladšiu po kúpeli jemna masáž. Najradšej ma ked ju hladkam okolo krku. Potom staršiu, ktorá ma tendenciu mat suchú kožu takže ju natierame a velmi veľa. Kreslim jej z telového krému obrázky na nôžky co ju veľmi baví. Testovane produkty by nas veľmi potešili 🙂

18. mar 2019

Moja 18.mesacna bambulka sa kupe velmi rada to uz ked vodu napustam.beha a ukazuje mi ze totoooo ze jej mam.dat veci dole haaa💖💋potom.sup do vane a to uz je katastrooofa ako rybka ruky nohy v pohybe a vseetko aj mama mokra naucila sa tak spliechat ze po jej kupeli umyvam este aj kupelnu 👍ale nevadi co by sme mi mami pre tie nase deticky neurobili a niveu zboznujem ja aj moja dcera ja od mliecka,samponu kremu a dcerka od kremu na tvaricku telovemu mliecku a geliku nankupkanie u nas nivea top aj tato na holenie uz od malicka si pamatam zr moja mamina nam.nic ine na tvar okrem.nivei👍💖

18. mar 2019

Nas ma 2 roky 3 mesiace,od zaciatku sa rad kupe, z vane mi nechce vyliezt😀 jedine co nema rad je umyvanie hlavicky, donedavna sme to mali s placom, teraz to uz zvladame aj bez, sam si umyva 😆

18. mar 2019

Ja mam detičky vo veku: Dcérka 8 mesiacov a synček 2 a pol 🙂 Starší sa už dosť dlho kúpe sám pekne si zapne vodičku, ja mu ju ešte nastavím, umyje sa, sám sa našampónikuje, zúbky umyje 🤭 Od kedy si malá vie sama sadnúť, tak sa kúpu spolu. Starší umyje aj mladšiu našampónuje a ešte sa aj pohrajú a maminka má 10 minút na oddych 💪🤣🤣

18. mar 2019

Dobry den,mam dve deticky syn ma 4 a dcerka mala prave 2 rocky.obaja sa veeeelmi radi kupu a neradi sprchuju.Maly kedze mal koz.problemy sa kupe len vo vode so spec.olejom,ale uz zacinane skusat aj ine detske pripravky a dcerka sa rada kupe hlavne s penou😉niekedy sa kupu spolu inokedy chcu kazdy sam.pri kupani zaziju vela zabavy a sem tam aj plac,ked je bitka o hracky,alebo si spliechaju vodu do oci 😉ked vyhrame vsetko zdokumentujeme 😉🍀🍀🍀

18. mar 2019

Naš večerný ritual je kupanie s pouzitim pripravkov detskej kozmetiky,NIVEU oblubujeme po kupeli sa napapkame este trošku pohrame a ideme spinkať spolu s našou 2 ročnou ADKOU.

18. mar 2019

Aj my uzivame Niveu ale tu novu nepoznam, chcela by som opytat ze teraz cakame druhe babetko a mozeme to uzivat aj pre novorodencov.

18. mar 2019

Ešte bábätko nemáme ale dúfame, že čoskoro sa už vypýta na svet, keďže termín je za rohom. Ako každá mamička chcem pre našu malú princezničku len to najlepšie. Preto som sa rozhodla ako prvú kozmetiku vyskúšať od Nivea, keďže aj ja a celá moja rodina nedáme na túto značku dopustiť. Preto by som aj malinkej rada dopriala túto značku a dúfam, že budeme vybrané na testovanie 🙂

18. mar 2019

Náša 18 mesačna princezna miluje kupanie ked jej ohlasim ze sa ideme kupat uteka do kupelne a hned sa vyzlieka pocas kupania si umyva zubky . Po kupani si lahne do postielky vypije mliecko a tym konci nas den preto ze hned zaspinka ❤👼🏻

18. mar 2019

Dominika ma presne 16mesiacov a jej vecerny ritual ma od narodenia ten isty...pekne si zakurime v kupelni a povyzliekame, kupe sa uz ako velkacka vo velkej vani a ma z toho obrovsku radost...najvacsi boj je ale umyt jej vlasky s vasou krasnou a kvalitnou kozmetikou by sa to mohlo zmenit 🙂 o 20.00 uz potom krasne po kupani spinka 🙂

18. mar 2019

Ahojte. Volám sa Renáta a mám doma 3kačičky. Najstaršia Leuška má 5rokov. Stredný synček Teuško má o mesiac 4roky a najmenšia Elinka má 2 a pol roka. Všetky moje deti zdedili lásku k vode po mne. Muž je neplavec😂 zato ja by som vo vode aj žila😉 Pravidelne chodíme plávať a v lete máme na záhrade bazén. Leuška má momentálne v škôlke 2týždňový plavecký kurz a Elinka navštevuje športovú škôlku kde každý piatok chodia plávať. Skrátka my vodou žijeme😍
Náš večerný rituál vyzerá asi takto: veľká porada pred kúpaním čo by chceli robiť. napustí sa plná vaňa do ktorej sa pridá pena, alebo farbivo alebo praskajúce guličky alebo im tam dám hračky, farbičky alebo vypnem svetlo a dostanú baterky aby lovili vo vode poklad. Sú piráti, morské koníky, morské panny či Moravcová-veľký vzor tej najmenšej😀. Po dllllhom kúpely máme rituál krémovania. Každé z mojich detí má inú pokožku. Teuško je ekzematik (našťastie už vyše roka má čistú pokožku), Leuška má lišaj a Elinka suchú pokožku. Obe dcérky majú dlhé vlásky, ktoré sa uzlia a po ich umytí je problém rozčesať ich, tak s tým sa hráme hodnú chviľu. Po kúpaní sa ešte pohrajú, ak sú hladní, zjedia jogurt či vypijú mliečko a na záver pred spinkaním si umyjú zúbky.
Niveu poznám len "dospelácku sadu". Po tej detskej som ešte nesiahla, tak by bolo ideálne vybrať nás keďže nevieme do čoho ideme😉

18. mar 2019

Nasa mala ma 1,5 roka velmi rada sa kupe a miluje penuu . Vela peny 🙂 po kupani sa kremikujeme , mastickujeme ;) vypije mliecko a ide buvat

18. mar 2019

Moja mala princezná bude mať za pár dní 10 mesiačikov. Vaničku a kúpanie doslova miluje, preto ju kupem každý de deň. Vaše výrobky využívame v domácnosti často, veľmi oceňujem pumpicky na vašich produktoch 🙂 👍

18. mar 2019

Večer, kúpanie, pokoj, pohodička, vôňa, teplo a istota. To sú hlavné heslá našich večerov. Pre nás, ako rodičov je veľmi dôležité, aby dieťa malo pred spaním pokoj. Aby nebolo zbytočne rozrušené, rozbláznené. Osvedčilo sa nám to a vidíme, že spia nepomerne pokojnejšie... Naše večery zahajujeme radom relaxačných pesničiek priamo v obyvačke ešte pre hrách. Potom si hračky upraceme, lebo by predsa mohol prísť ujo Hračkozberač a hračky, ktoré nie sú na svojich miestečkách by zobral k iným deťom. Pomaličky sa presúvame po vyhriatej kúpeľne, kde predom pustíme vyhrievanie, aby detičky mohli holaté pobehovať, kým nepripravíme kúpanie. Pri navrhovaní domu sme si povedali, že vaňa nie je potrebná a tak, keď sa chcú detičky kúpať, pripomenieme si leto a napustíme im bazénik. Popravde sa však častejšie sprchujeme. Po okúpaní detičky poutierame a ponatierame krémom. Je to taká naša mojkacia chvíľka, prepletená s masážou a driemaním. Je to hra na istotu - vieme, že sa unavia. Potom si umyjú zúbky, vyčistia ušká a osušia vlásky. Viem, že budú zaspávať v pohodlí a príjemnej atmosfére. Milujem tú časť večera, keď sa uvelebíme všetci vedľa seba a ja si ich môžem ovoniavať. Úprimne, ak by existovala závislosť v ovoniavaní čistých detských hlavičiek, musela by som ísť na odvykačku.
Keď sme pri tých vôňach, vôňa môjho destva je vôňa Nivei, takej tej klasickej v plechovke, ktorú mi rodičia v nemalých dávkach dopriavali na tváričku pred prechádzkou. Neraz som išla biela von :D... Na tú vôňu som časom zabudla. V živote sa mi objavilo kopec vôní. Či už v sprche, na oblečení alebo parfumov. Avšak pred pár rokmi som znenazdajky kúpila sprchový gél Nivea a odvtedy iný doma nemôžem mať. Ten ich klasický modrý rad, tá vôňa čista a nevinnosti, vôňa istoty a lásky, skrátka musí byť somnou aj v sprche. A potom pribudol aj telový krém, a už si na tom fičia aj naše deti. Preto vrelo privítam tieto krasotinky od značky Nivea, aby som našla to pravé orechové, tú vôňu detstva našim dvom pionierom ;). Máme totiž doma dve radosti - jedného velkáča 5 ročného a druhú princezničku 2 ročnú.

Prajem šťastie každej jednej zúčastnenej, lebo každá jedna miluje to malé vysmiate a občas zachmúrené, no vždy ich šťastie :P

18. mar 2019

Náš drobček má 6 mesiacov. O narodenia sa veľmi rád kúpe. Už vie že keď ideme do kúpelne čo ho čaká. vo vaničke sa tak teší že kope nohami a po kúpaní na podahe sú kaluže vody😄. Dlho sme bojovali s vyrážkami a ekzemom takze okrem olejceku do vody som nepouživala žiadnu kozmetiku, ale uz sme vporiadku tak postupne ho zacinam umyvat uz aj nejakou kozmetikou aby krásne voňal. Od nivei sme už mali nejaké vzorky a boli sme spokojní. A rada by som v tom pokračovala😉pridávam fotky aký je spokojný keď sa kúpe😍

19. mar 2019
19. mar 2019

Náš večerný rituál začína o siedmej. A nech sú už dievčatá unavené a zaspávajú postojačky, akonáhle vojdeme do kúpeľne, hneď ožijú. Najmä, Maťka (1r) začne pišťať a rozhadzovať rukami, nohami na všetky strany, až kým ju nedám do vane. A každý večer si hovorím, že dievčatá len osprchujem. A každý večer im aj tak napustím tú vaňu. Peťka (3r) nahádže všetky hračky z poličky do vody a už si obe užívajú svoj vodný svet. 😊 Z vane ich vyberám, až keď je voda studená. Potom už len obliecť, umyť zúbky, zavolať tatínkovi cez FaceTime (keďže v týždni je pracovne mimo domova) a spať. 😊 A výrobky Nivea, tie majú u nás doma dosť veľké zastúpenie, tak radi by sme vyskúšali aj tieto, pre nás, novinky (okrem krému do mrazu, ten dôverne poznáme). 😊

19. mar 2019

Moja 15mesačná dcérka Timejka si užíva kúpanie až tak, že je voda aj po zemi :D po kúpeli samozrejme natrieme telíčko olejom, dáme výsledný outfit , učešeme, dá si mliečko a ide sa spinkať 🙂 nivea je perfektná značka ( používa ju aj priateľ aj ja, niektoré produkty má aj dcérka ) <3

19. mar 2019

Naša 10-mesačná Natálka miluje vodu, takže o zábavu pri kúpaní mám vždy postarané. A ešte väčšia "zábava" je pri upratovaní povodne, ktorá vznikla. 🤣 Rozhadzuje rukami, špliecha vodu všade naokolo. 🙂 Keď sa nám konečne podarí Natálku dostať z vane bez toho, aby sa vzpierala prejdeme do spálne, kde ju natriem telovým mliečkom Nivea, učešeme vlásky, vyčistíme ušká. Po kúpacom rituáli nasleduje večera a čítanie rozprávok. (To mamka ešte číta skôr pre seba ako pre Natálku.) 😂 No a po prečítaní rozprávky sa ešte chvíľu hrajeme a zaspinkáme. 🙂

19. mar 2019

naša malá hviezdička Ivanka má síce ešte len 1 mesiačik ale kupkanie si už užíva naplno :D všetky tie pózy, ktoré dokáže spraviť... :D Po kúpeli nesmie chýbať luxusná masáž s olejíčkom, potom plienočka a šup šup nahodiť sa do večernej "gala róby". Po tomto všetkom samozrejme vynikajúca výdatná večera v podobe maminkinho mliečka a po odgrgnutí si už len spokojne hajinkať a odfukovať :D

19. mar 2019

My používame kozmetiku Nivea od narodenia a nikdy sme s ňou žiaden problém nemali a sme jej plne verný 🙏❤️ Riško sa vždy kúpaniu teší má už 16 mesiacov a teraz to začína fakt to hravé kúpanie. Používame aj olejcek po kúpaní kde premasirujeme celé jeho telíčko, aj krém na tvar a SOS krém v zime 🙂 nás večerný rituál vyzerá vždy rovnako, kupkanie a hranie sa v sprche s kacickami, pohárikmi, nasleduje umývanie a čistenie zúbkov, potom mu dáme jemnu masáž, pyzamko, mliecko a spánok 👍🏼
Veľmi by sme sa tomuto testovaniu potešili ❤️

19. mar 2019

Ahoj, mam trojrocnu princeznu a 14 mesacneho princa. Obaja miluju vodu a vecerne kupanie. Nas vecerny ritual prebieha tak, ze po veceri nasleduje kupanie, vo vani nesmie chybat pena a kopec hraciek. Najvacsia zabava je vsak pre nich spliechanie vody, z coho nema radost mamicka, pretoze voda je vsade 🙂 Po kupeli oboch ponatieram telovym mlieckom Nivea, umyjeme si spolocne zubky. A potom ja idem uspat synceka a dcerka si ide lahnut s tatinom, ktory jej precita rozpravku. Ked obaja zaspia, unaveni po celom dni sa usadime na gauci a vychytnavame si klud a ticho ( telka samozrejme ide). Znacku Nivea pouzivame uz od narodenia dcerky a sme s nou velmi spokojni, preto rada vyskusam nove vyrobky tejto super znacky 🙂

19. mar 2019

My máme doma 3 ročnú dcérku a 4 mesačného synčeka obydvaja kúpanie milujú😊... Maličký sa už rad aj pokopka vo vode a dcérka ta by tam dokázala stráviť aj hodinu keď sa hrá s rybkami... Nivea baby používame už od narodenia dcérky, aj teraz pri synčekovi a radi by sme vyskúšali aj iné produkty tejto značky 😊

19. mar 2019

Mám dve dcéry jedna má 9.r a druhá 20mesiacou rady sa kúpu šampóny , krémy a umývacie meníme stále keď minieme rôzne značky rady by sme vyskúšali túto značku s Niveou problém nemáme u malej na zadoček dobre robí a tak isto krém do chladu topka keby ste vybrali nás rady otestujeme a ine výrobky tejto značky 🙏😀

19. mar 2019

Nasa uz skoro 9mesacna Zuzanka bola nedavno v testovani DM, avsak znacka Nivea nam vobec nie je cudzia, preto sa radi zapojime do testovania, drzim nam aj vsetkym mamickam palce, nech ma konik spravnu ruku vo vybere ❤️

20. mar 2019

Mám doma 2 detičky. Syn má 6 a dcérka bude mať 24.3. presne tri mesiace. Obidvaja sa radi kúpu. Zatiaľ som pre dcérku nenašla vhodnú kozmetiku ktorá by jej pasovala, a preto by sme radi otestovali Nivea značku. Ďakujem

20. mar 2019

Som mamičkou 2 dceriek. Staršia Simonka bude mať 22mesiacov a mladšia Romanka bude mať 7 týždnov. Simonka sa sprchuje po každom kaku cez den a kazdy vecer pred spanim okolo 19hod. Uz to je taky ritual: osprchovat, aspon 2x do tyzdna umyt vlasky, obliect pyzamko a ist spinkat. Miluje vodu odmalička, mala som viac času sa jej venovať, bola este sama tak sme chodili na plavanie, v lete do bazena, ....
Romanka sa kúpe kazdy druhy den. Zatial kym neni teplo, tak babu staci takto. Samozrejme ze ked sa pokaka ideme len umyt ritku do umyvadla, nech sa jej dobre kukuska a spinuska 😊. Starsia Simonka si nemoze nechat ujst zuadne Romankine kupanie. Sleduje, tesi sa, nahne sa cez vanu a chyta Romanke rucky a potom pozera ako ju obliekam .....
No radost 😁😁😁

20. mar 2019

Mám úžasnú 17 mesačnú slečnu ktorá miluje vodu a náš večerný rituál vyzerá tak že si vezmeme jej obľúbené hračky nakoľko sa ľúbime blazniť a člupkať 🙂 začíname tak že sa chvíľku vyblaznime vo vani potom sa namydlime sprchovým gelikom umyjeme ho a ešte sa chvíľku blaznime 🙂 a potom šup z vane utrieť sa naolejcekovať sa a obliect 🙂 rada by som vyskúšala gelik a aj olejcek nakoľko býva dcérka dlho vo vani a ma citlivú pleť 🙂

20. mar 2019

Mám 20M a vodičku neskutočne milujem. Keď ma tam maminka dá žiarím šťastím. Maminka mi vždy urobí veľa bubliniek a okolo mňa pláva veľa hračiek. Člapocem, špliecham a voda je všade. Ale maminka sa nehneva maminka je šťastná,keď vidí,že som šťastná ja. Maminka ma poumýva najskôr zúbky,tváričku potom vlásky,ručičky ,bruško,nožičky proste celú. No keď ma už ide vytiahnuť z vodičky to sa mi moc nepáči :( . Ale maminka mi vždy sľúbi že aj zajtra sa budem člaptať a už ma čaká rozprávka. Maminka ma poutiera zabalí do uteráčika a odnesie do izbičky. Položi ma na postel prichysta olejcek a krémiky. Dá mi trošku kremiku na ručičky aj ona si dá a spolu sa natierame ja opakujem presne to co robí ona 🙂 ked sme uz ponatierané maminka mi natre este ritku obliečieme pyžamko a utekame pozerať rozpravku ,popri ktorej papame. Ked skoncí rozpravka ideme buvkat. Za 2mesiace sa stane so mňa veľka sestrička a maminke budem pomahať bračeka natierat aby mal krásnu pokožku 🙂 budeme dve rybki 🐠😘

20. mar 2019

Môj maly chrobacik má 11mesiacov kúpanie priam zbožňuje. Spolu si napustime vodičku maly sa teší do vody dáme hračky ktoré nemusi chýbať maličký sa hra a maminka do popritom umýva nôžky ritulu pazusky a nakoniec hlavičku este sa trosku sa pohrame a ideme von 😊 zabalíme sa do uteráka výsusime vlasky a malého riadne vymasirujem olejcekom oblecieme sa uceseme a ideme spinka ❤️

20. mar 2019

Mám dcérku Viki . Ta ma kúpanie rada od prvého dňa . Má 14 mesiacov . Do vane dávame penu do kúpeľa a hneď si tam berie aj svoje hračky . Najradšej má mlyn do ktorého spolu nalievame vodu aby sa točil .vlasky umývame pravidelne so šampónom . Z vody vyliezame keď máme ciarocky na prstoch . Sama ukáže prsteky . Potom sa zabalíme do uteráka a naolejujeme sa . Tú vôňu milujem aj ja . Po Tom dáme didku a ideme do postele . 🙂Tak vyzerá nás kupaci rituál .

20. mar 2019

S detskou kozmetikou NIVEA mame uz bohate skusenosti pouzivame doteraz a to ma maly pomaly 4 a nasa mala 1..radi sa kremikujeme..pouzivame rozne sampony a sprchove Nivea..ale este stymi micelarnymi gelmi ,samponmi nemame ziadne skusenosti..radi by sme testovali s mojimi dvomi detickami;)pekny den🙂

21. mar 2019
Komentár bol odstránený

Môj malý Erik sa väčšinou len sprchuje a raz do týždňa kúpe lebo po toľkom máčaní má suchu pokožku. Voda je veru jeho naj kamoš

21. mar 2019

Náš 5 mesačný drobec kúpanie priam miluje a niekedy mám dokonca pocit, že celý deň čaká len na to. Keď ho dam do postieľky polonahého kým pripravujeme veci na kúpanie, teší sa tak že mám pocit že sám vlezie do vaničky 😁 tak sa okupkáme, trošku pošialime vo vaničke (aby sa mamina náhodou po kúpaní nenudila a aby mala čo upratovať), pomasírujeme najlepším Nivea baby olejčekom, napapáme sa a šup krásny a voňavý do postieľky. A potom ho chodim pozerať či a ako krásne spinká... teda nielen to, chodim aj “fetovat” tú nádhernú vôňu olejčeka v spojení s tou detskou ❤️🙂 Bez kúpania a masírovania ani nezaspí.. a ja bez tej vône 😁

21. mar 2019

No ako tak do 3 mesiacov sa naša malinká nerada kúpala😥 ale pre sa to zrazu zmenilo a kúpanie miluje a nechce ísť ani s vane von 😅
A vždy po kúpaní sa natierame telovym krémom Nivea 😅😄 malinká má už 14mesiacov 😅a veľmi by nás potešilo testovanie 🙂

21. mar 2019

Synčekovia sa milujú kúpať. 3 ročný sa učí umývať sám, ročný sa krásne hrá s peničkou. Po kúpeli sa natierame jedna radosť 🙂
Produkty nivea mám v podvedomí od detstva. Najvoňavejší obyčaný modrý krém používam dodnes. Radi by sme vyskúšali macíkovské detské nivea produkty.🙂

21. mar 2019

Môj malý ( 20 mesiacov ) miluje kúpanie , keby mohol čvachtal by sa celý deň 🙂 len počuje vodu a už uteká do kúpelne 🙂 Od malička má atopický ekzém a celkovo je jeho pokožka veľmi citlivá vyžaduje jemnú starostlivosť, takže používame len prípravky pre takýto typ pokožky. Radi by sme vyskúšali aj niečo nové 🙂

21. mar 2019

ja som v poslednom mesiaci tehotenstva, takze neviem, ci sa mozem zapojit tiez do tohto testovania, ale rada by som uz od narodenia pouzivala kvalitnu kozmetiku, ktorou Nivea urcite je, a preto sa zapajam, aby babatko dostalo tu najlepsiu starostlivost. dufam, ze kupanie sa mu bude pacit, vanicku uz mame nachystanu, velmi sa na to tesim 🙂

22. mar 2019

Dobry den, nase deticky si kupanie uzivaju, od malička miluju vodu, kupanie a vsetko co sa tyka vody. U nas to funguje trocha inak ako v beznych rodinach, mame 5 veselych, vodu milujucich deticiek a lez sa teda vystriedaju vo vani, no poviem vam niekedy som tam aj tri hodiny😁 😅 a to nehovoriac koľko kozmetiky sa u nas minie. Kozmetiku od nivei dobre pozname, su to kvalitne produkty, niektore občas kupime, detom sa paci uz len macko na obale😍 , vona je prijemna... Urcite by sme vyskusali aj ine produkty, ktore este nemame vyskusane, a potesili by sme sa velmi 😘🤩

22. mar 2019

Deti maju 7, 6, 4, 2 roky a najmensia 4 mesiace

22. mar 2019
Komentár bol odstránený

Ja mám 5 mesačnú Ivanku. 😍 Je to naše prvé bábätko takže som sa pri všetkom zaúčala. A fotografovanie je naša obľúbená činnosť 😂 Našťastie zbožňuje kúpanie aj kremikovanie 😋 a keďže chladne vodička vo vaničke musíme von 😂 asi týždeň ju už pekne položím samu do vaničky a strážim hlavu aby sa nenapila 😋 pekne vždy umyjeme tvár potom jej krásne vlásky a napokon celé telo. Vo vode sa vždy veľmi vyšantí. Potom šup do osušky. Natierame ju telovym mliekom na striedačku s olejčekom. Ucešeme, vyčistime uška očká, natrieme tvár, ritku, dáme plienku a teplé pyžamko. Maminka dá papať a začne si rapotať v postieľke 😊 zbožňujem tú jej vôňu po okupaní 😍 kozmetika tu detskú vôňu ešte spríjemní. Rada by som vyskúšala aj rôzne druhy Nivea baby produktov. Potešili by sme sa 😉

22. mar 2019

Nivea kozmetiku používame veľmi často a asi máme skoro všetko od Niveii 😍 maximálna spokojnosť 👌 dlhé roky verný 💝

23. mar 2019

Milujeme prípravky/kozmetiku od značky nivea už od mala , a od kedy máme dcérku tak nievea baby sme pridali taktiež na náš zoznam nákupov 🙂 sme spokojný

23. mar 2019

Moja staršia dcéra ako malá neznášala vodu. Možno aj preto si s mladšou, teraz ročnou dcérkou večerné kúpanie užívame naplno. Osobne používam krémy od značky Nivea celé roky, je to u nás taká rodinná tradícia. S detskými produktmi zatiaľ skúsenosť nemáme, testovanie by nás preto potešilo 🙂

23. mar 2019

Mam 1,5 ročne predčasniatko menom Miško 🙂 narodene v 32+2tt
Od malička miluje vodu použivala som kade jake sprchove gely rôznej značky...ale nedavno som zbadala v obchode Nivea sprchovy gel pre deti ja som nevahala ani minutu a uz bol v nakupnom košiku a tak isto aj krémik 😍ovonala som a vedela som že to je to najlepšie čo možem mou synčekovi počas a pi kupkani dať 🙂 Milujem tu vônu Nivea krémiku a najlepšie natom že je to cenovo dostupna položka aj pre maminky čo nechcu a teda nemôžu na kozmetiku mínat Korunky 👌 Za mna a Mojho syna môžem len doporučit milujeme Niveu či už sprchovy gel,krém alebo pena do kúpela❤

23. mar 2019

Moja malá veľká láska má 10 mesiacov, pred pár dňami sa naučila sama sedieť a už si večerné kúpanie začala naplno užívať 😊 niekedy ju z vody beriem s veľkým plačom, ale tak robím to pre jej dobro, aby tam nezamrzla 😀 potom sa osušíme, vykremikujeme, oblečieme do pyzamka a čakáme, kým nám tatino pripraví mliečko 🤗 umyjeme si dva naše zúbky a hor sa do postele 🙂 veru, nie do postieľky, ale postele 😐slečinka musí spinkat s nami, postieľka nám slúži ako skladisko 🙈

23. mar 2019

Ja mam doma 3rocneho drobca s miestami velmi suchou pokozkou a o cca 11tyzdnov k nam pribudne druhy drobec. Takze kupanie bolo aj bude na dennom poriadku a s nim aj starostlivost o jemnucku pokozku nasich detureniec 🙂

24. mar 2019

Moja 2,5 ročná dcérka sa veľmi rada kúpe aj so svojimi hračkami .. kúpanie je pre ňu zábava a stále sa teší na kremovanie lebo už sa aj sama vie nakremovat a potom vypije kakavko a ide spinkať to je jej každodenný rituál .., a preto by sme chceli vyskúšať aj novinku od Nivea a vyskúšať na vlastnej koži 😊😀☘️🍀

24. mar 2019

Moja 10 mesačná kačička sa veeeeeľmi rada čvachce😊. Keďže neobsedí ani minútu tak sa ju snažím zabaviť gumovými rybami a kačkou a ani teplomerom neohrdne. Ale aj tak po ochutnaní všetkých hračiek sa postaví a z gumových rýb mi začne striekať vodu po celej kúpelni...ale veď je to len voda tak nech si strieka😁. A keď už stojí tak jej aspoň stihnem umyť riťku,nohy a š...u😂. Poumývame zvyšok telíčka a tvár a vlásky samozrejme. Zavoláme na tatika ten dobehne s osuškou a kým ja vypúšťam vaňu a spracem hračky tak taťik a Eliška robia opičky v zrkadle. No a teraz je na rade najťažšia casť celého pokúpacieho rituálu. Krémovanie. Toto dieťa nakrémovať a dať plienku...no hotový zázrak. Moja dcéra by bola najradšej stále holá😂😂😂. Ale tak po 20 minútach sa mi skoro vždy podarí nakrémikovať,nasadiť plienku a dať do pyžamka a šup,šup spať😴. Je to proste malá špekulantka😁

24. mar 2019

@iwka89 prikladam fotku našej lásky

25. mar 2019

Kedy a kde budú výsledky? 😊

25. mar 2019

Ahojte, mamičky 🙂

Toto je oznam o ukončení výberu.

Ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol 🙂

Ženy, ktoré boli vybraté na testovanie, sme oslovili internou poštou a odovzdali sme im pokyny čo a ako ďalej. Čiže tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste napísali svoj komentár, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@bubuska233, @michaela1109, @emkaemkam, @bubik91, @mimia675, @luciapucek, @aknela24, @kiculka7, @bmimuska, @benanna, @liena21, @walky8, @maria0509, @onmaria, @micinka1, @puskaruka, @dominica_mi, @aischa0805, @patka33, @kacenka151, @lujzamisko, @sonickasonka, @petka982, @monibelka, @buba7, @nikolurbanska, @marissa129, @mufa1987, @v3rca11, @blondyne, @susi57, @roverka, @veronka1207, @lucydn, @gabriela_obzerova, @angela85, @ninaja87, @janusa1977, @lucyka7, @madiniatko89, @denyno, @lenuska0075, @veve2018, @slavka234, @cipa33, @katarina414, @monuliatko10, @cupakabricka, @mojanozka, @zuzula118, @tatiana1329, @veronikaa1998, @kacena859, @imes, @rennqa, @iwka89, @nikolla2, @sisulka92, @livi333, @kate_cs, @trhovnicka, @saski22, @marikaheidi, @simeab, @monciatko87, @anna610, @swilvi, @katarinacierna, @nikista, @tinka132, @kikuljatko, @matka1811, @nika3333, @radkakollarova, @lenka4414, @rita27, @netka2, @55ivana55, @nikula220, @mary6319, @ataner81, @vipvip151, @janaromanova, @arozaja, @vikinka0100, @gab1sol, @aduska1611, @lucifucik1102, @bubulka86, @barbior, @katuskas84, @13katinka, @adanicklova, @zuzik_24, @simca22, @2708, @majaamia, @l3nka0107, @iivanna, @kikaa22, @22maja22, @franika, @alexandraprib, @dadulika2, @naty161, @orsi_h, @partishka, @sashlion, @mariavar, @dsivcak, @petus891, @motylikova, @moncitka, @emasss111, @alenocka83, @matka2016, @manuela25

26. mar 2019

@konik_testuje dobry den. Dakujem pekne za srdiecka ;) ❤️

26. mar 2019
Komentár bol odstránený

Ďakujem 😉

26. mar 2019

ďakujem

26. mar 2019

Ďakujem Vám za srdiečka ❤

26. mar 2019

Dakujem 🙂

26. mar 2019

Dakujem 😊

27. mar 2019

Začni písať komentár...

Odošli